Sárgás szemfehérje, epebántalmak

Sziasztok!

Történetemmel szeretném a Germán Gyógytudomány és Hamer doki hitelességét emelni…

Egyik nap találkoztam a haverokkal és kétségbeesetten nézték a szemeimet… Hűha, sokat ittál az este ??

– Kérdeztem, miért? … – Olyan sárga, mi van a májaddal?? …

Belenéztem a tükörbe és tényleg… Gyorsan felhívtam a szegedi “germános” barátomat, Fitor Zolit és megkérdeztem, mi történik…

Egyet kérdezett a Zoli: – Mi történt mostanában, ami a te birtokodon, ingatlanoddal kapcsolatban konfliktust éltél át?? … és bonts pezsgőt, megoldásban vagy! …Hoppá! És már nevettem is… Egy héttel azelőtt egy munkás autó beállt a házunk udvarába, és gyorsan elszaladt a közeli hajóállomásra, szereltek valamit. Kiabáltam utána, hogy ez magánterület, álljon el vagy elvitetem az autót. Pár perc múlva visszajött /,addig én magamon kívül toporogtam és közölte, hogy mit pattogok, nem igaz, hogy nem bírtam ki 10 percet. Veszekedtünk, kiabáltunk és elment.  Azért a 10 percért és azért a napért 1 nap szemsárgasággal, epefájdalmakkal és hasmenéssel fizettem. Az epeproblémák tipikus birtokkonfliktusok esetét éltem át…

Köszönöm Fitor Zoli, köszi Hamer doki és köszi Germán!! Kellemes tudatosodást mindenkinek! 🙂

N. Dániel

2018. június 20.

Megjegyzés:

A birtokbosszankodás-konfliktus vagy identitás-konfliktus (függ a kezűségtől, a hormonális állapottól és az előzőleg átélt konfliktusoktól) következménye lehet az epehólyag-gyulladás, a májgyulladás, a hepatitis A, B, C, D stb. vagy az ún. epevezetékrák.

A konfliktus-aktív fázisban az epehólyag vagy epevezetékek belső tágítása történik fekélyesedéssel, hogy az így megnövekedett térfogatnak köszönhetően az epe gyorsabban és nagyobb mennyiségben továbbjuthasson a nyombélbe. Az aktív fázisban érzünk enyhe fájdalmat.

A gyógyulási fázisban megnövekedett anyagcsere mellett visszaépül az előzőleg elbontott laphámnyálkahártya, amit gyulladás, duzzanat kísér. Átmenetileg az epevezetékek átjárhatatlanná válhatnak. Az epileptoid/epileptikus krízisben hidegrázást, görcsöt tapasztalunk. Ha az epe elfolyása akadályoztatott, mert esetleg több epevezeték is érintett, akkor az egyébként ott kiáramló bilirubin koncentrációja megnő a vérben és sárgaság jön létre. A bőr és a szemfehérje besárgul, a vizelet barnás színű lesz.  Nincs más teendőnk, mint végigkísérni a gyógyulás folyamatát és tudatosítani a konfliktusunkat, megnyugvást találni e tekintetben, valamint kerülni a továbbiakban az ide visszavezető síneket. Ez fontosabb, mint gondolnánk!

Köszönjük a beküldött esetet, ilyen egyszerű ez élet, ha ismerjük a Germán Gyógytudományt!

Kelemenné Dévényi Julianna