Helmut Pilhar élő adásai a facebookon

Kedves Germánosok!

Figyelmetekbe ajánlom Helmut Pilhart élő adásban a facebookon, ahol bár németül, de minden kérdésre választ kaphattok tőle.

Helmut Pilhar óriási tapasztalatot szerzett Dr. Hamer mellett. Életcélja, hogy minél több embernek át tudja adni ezt a csodálatos természettudományt. Mi is az a természettörvény? Például az a kijelentés, hogy mindenkinek van egy anyja és egy apja. Bármelyik soron következő eseten reprodukálható, prognosztizálható, összehasonlítható.

Dr. Hamer rendszerét a maga valóságában és tisztán nagyon kevesen elhivatottak továbbadni. Egyelőre kevés az olyan lelkes „tanítómester”, akit nem hajtja az egója, hogy „portékáját” átnevezze, esetleg átírja, hogy eladhatóbb, versenyképesebb legyen, természetesen saját névvel ellátva. Ezért az ezzel a tudományos rendszerrel először ismerkedőnek alaposan meg kell vizsgálnia, hogy melyik forrást választja.

Amióta 2010-ben felvettem a kapcsolatot Dr. Hamerrel, azóta a tanítványaként intenzíven foglalkozom a Germánnal, fordítom és tanulom, ami arra kötelez, hogy magyar nyelven is megőrizzem az eredetiségét.

Ezt az életmentő és az életmódformáló, az élet logikáját adó tudományos rendszert a tanfolyamainkon és egynapos előadásokon Illés Kata adja tovább az érdeklődőknek, aki szintén, már a kezdeteknél felismerte, hogy csak az eredeti forrásból lehet megérteni az összefüggéseket és hogy ez elengedhetetlen ebben a roncstársadalomban a félelemmentes, egészséges élethez. Tőle kizárólag Dr. Hamer eredeti könyveiből és publikációiból származó információkat kaphattok.

Idézek néhány feltett hozzászólást/kérdést és választ az élő adásból, melyek megértéséhez szükséges minimum egy alapfokú Germán Gyógytudomány ismeret:

1./ Mitől szaporodnak el a gombák a bélben?

– Válasz: Az ÉBK egy „ocsmány bosszankodás-konfliktus”, függésben lévő gyógyulásban. Amikor például alaptalanul meggyanúsítanak, rágalmaznak valakit és fennmaradnak a sínek. A sín – ami miatt újra és újra elölről elindul az ÉBK – lehet a főnök, az anyós, akivel sűrűn találkozunk. Az agy az entodermális csíralemezből felépült szervrészeinkben felszaporítja a mycobaktériumokat és gombákat, hogy azok el tudják bontani az aktív fázisban felszaporított sejttöbbletet. A függő gyógyulásban több gomba és mycobaktérium szaporodik el a kelleténél.

2./ Mitől lehet egy kismama 3 hónappal a szülés után depressziós?

– Egy birtokzónás konstelláció következtében. Lehet, hogy a nő a várandósság ideje alatt átélt bizonyos biológiai konfliktusokat, de ő a várandósság 3. hónapjától kezdve védelem alatt áll. Az inaktivált konfliktusok a szülés időpontjában aktiválódnak, és ha a jobb agyféltekében fekvő Hameri Góchoz tartozó konfliktus jobban súlyozódik, akkor a kismama depressziós állapotba kerül.

3./ Mitől görcsöl a húgyhólyagizom?

– Ezeket az izmokat a fehérállomány vezérli, melyeket és a „nem tudom kielégítően kijelölni a birtokomat – konfliktus” átélése esetén aktív fázisban nekrotizálnak, a megoldási fázisban pedig görcsölnek.

4./ A férjem 3 hete náthás. Mitől lehet?

– Válasz: Nagyon bűzlik neki valami, állandó recidívái vannak, függésben lévő gyógyulással.

5./ Vannak-e rákkeltő anyagok? Például az epoxidgyanta.

– Válasz: Rákkeltő anyagok nincsenek. „Allergiások” leszünk a szerre, mert használata közben átéltünk egy DHS-t, amit különböző testrészünkre vonatkoztathatunk az adott pillanattól és érzékelésünktől függően. Az allergia lesz a sín, a sín pedig az allergia. Például egy elválasztás-konfliktus a munkahelyünkön. Otthon megoldási fázisba kerülünk és ezután már a megoldási fázisban megjelenő tünetekre leszünk „allergiások” (viszketés, duzzanat, vörösödés).

6./ Mi a glioblastoma?

– Válasz: A glioblastoma a Hameri Góc gyógyulásának jele az agyban. Ödémásodás, ami a krízisben kipréselődik, ilyenkor kötőszövet képződik a helyén, ami ott is marad. Ilyet például a kisagyban egy támadás-konfliktus okozhat és ha ezt tudjuk, felismerjük, hogy mit kell tennünk.

7./ Mi történik, ha kivették a mandulámat és egy arra vonatkoztatott falat-konfliktust élek át?

– Válasz: Természetesen a szervi megnyilvánulás elmarad, de az agyban továbbfut az Értelmes Biológiai Különprogram. A páros szerveknél gyakran mindkét oldalra vonatkoztatjuk a konfliktust. Ha a mandula konfliktusait („szeretném bekebelezni azt a falatot”, de ugyanakkor „szeretném kiköpni azt a másik falatot”) egyszerre éljük át, akkor az agynak mindkét oldalán megjelenik a Hameri Góc és ilyenkor egy agytörzsi konstellációba kerülünk. Rémültek, zavarodottak (konsternáltak) leszünk.

8./ Mi a helyzet a húsevéssel?

– Válasz: Dr. Hamer etikai okokból nem evett húst, mert szerette az állatokat. De amikor úgy látta szükségesnek, mert TBC-s elbontás zajlott a szervezetében, bizony evett húst, mert ilyenkor sok fehérjét kell fogyasztani. Régen a szegények betegsége volt a TBC, mert nem jutott nekik hús és végelgyengülés miatt haltak meg. Egy jó kis steaknek bizony nehéz ellenállni, de mindenkinek saját magának kellene leölnie az állatot, kevesen ennének húst.

9./ Egy 30 éves férfi hangja elváltozott, olyan, mintha mutálna. Mi okozhatja ezt?

– Válasz: Ez a gége ÉBK-ja, amit a „rémület-konfliktus” (női érzelemvilág) vagy a „birtokféltés-konfliktus” (férfias érzelemvilág) okozhat. Jellemző a mythomán, bőbeszédű emberekre, akik megállás nélkül tudnak beszélni. Ők azok, akik hajlamosak a hazudozásra. Ebben az esetben, a koponya CT-felvételből tudunk biztosan tájékozódni a megélt konfliktustartalomról.

10./ Hogy lehet kinyitni a lezárt vese-gyűjtőcsatornákat?

– Válasz: Úgy, hogy megoldjuk a „menekültség-, lét- vagy magárahagyatottság-konfliktus”-t. Erre létezik egy csodaszer: gazdag férjet vagy feleséget kell választani!

11./ Mitől jöhet a pánikroham?

– Válasz: Az erős szívdobogás, légszomj, hideg verejték pánikba ejti az embert. Leggyakrabban a bal- vagy a jobb szívfél-ÉBK epileptikus krízise okozza ezt, de lehet a hátulról érkező veszély, a látókéreg konstellációja (üldözési mánia) vagy a homlok- és a nyakszirtlebeny konstellációja is (szemből is és hátulról is érkező veszély).

12./ Veszélyes-e a kullancs csípése?

– Válasz: Nem, az csak félelemkeltés és üzlet.

13./ A bőröm régóta duzzadt és vörös. Mitől lehet?

– Válasz: Ez egy függésben lévő gyógyulás. Lehet kortizont adni, de akkor kortizonfüggő lesz. Meg kell keresni és meg kell oldani a konfliktust, a síneket pedig kerülni kell!

14./ Nagyon fényérzékeny a szemem. Mitől lehet?

– Válasz: Ez az írisz ÉBK-ja lehet. Egy fényfalat megszerzése vagy elkerülése. Például amikor a feleséged helyett inkább szeretnéd látni a csinos szomszédasszonyt!

15./ Én pedig rájöttem, hogy mitől nőtt sarkantyú a sarkamra! Rohantam a vonat után. Mivel minden nap vonattal járok dolgozni, függő gyógyulásba kerültem. Amióta tudatosítottam magamban, már nem növekszik tovább.

Az ilyen és hasonló kérdésekre mindenki saját maga tudja majd megadni a választ, ha intenzíven foglalkozik a Germán Gyógytudománnyal, lehetőleg Hamer Doktor változatlan kiadványaiból. Használjátok ki az alkalmakat és ismerjétek meg mélységeiben is a természet folyamatait és azok törvényszerűségeit!

Várunk benneteket szeretettel a Piliscsévi Oktatási Központban a 2018. szeptember 15-16-án kezdődő 6 napos tanfolyamára és a többi egynapos előadásra is!

https://www.facebook.com/HPilhar/videos/2183743875283841/ (facebook: Helmut Pilhar)

2018. szeptember 08.

Sok szeretettel

Kelemenné Dévényi Juli