12132017Sze
Frissítve2017 okt. 09, H

slot


1984 - Verifikáció Bécs Kardiológiai Klinika

Kardiológiai Egyetemi Klinika
Igazgató: Prof. Dr. F. Kaindl
Angiológiai Osztálya
Vezető orvos: Prof. Dr. E. Mannheimer
A-1030 Bécs, Garnisongasse 13.

Igazoljuk, hogy a konferencia alábbi résztvevői megállapodtak egy tanulmány elvégzésében, mely során megvizsgálják, hogy van-e összefüggés a szívinfarktus, a birtokvesztés-konfliktus és az agyi elváltozások, mégpedig a jobb oldalon, temporalis lebenyében (halántéklebeny) elhelyezkedő Hameri gócok között.

1982 - Verifikáció Löwenstein

Dr. med. Nagorny főorvos, igazgató
Aneszteziológiai, tüdőgondozó és allergológiai klinika
Löwenstein 

1982.07.29
7101 Löwenstein
Kreis Heilbronn
Telefonszám: (0 71 30) 5 11

Dr. med. Hamer 1982. 07. 26-29-ig a Löwensteini Klinikán olyan 5 szövettanilag bizonyított hörgőrákos páciensnél készített kórelőzményt. A páciensek kikérdezésénél mindig jelen volt az illetékes osztály orvosa.

Konfliktus-élménysokk

A rák okozója - Jo Conrad

Egész Ausztria és orvosok széles nyilvánossága követte figyelemmel az osztrák rákbeteg Olívia történetét. A tömegmédiák érzelemmel töltött híradásai mindig megakadályozták Dr. med. Ryke Geerd Hamer nyilvános szereplését, csak sarlatánnak és csodadoktornak nevezték, és esélye sem volt a Germán Gyógytudomány (régi nevén Új Medicina) bemutatására.

Nemlétező vírusokról, AIDS-hazugságról, jogállamról

videoJogállam szükségességéről, a Germán Gyógytudományról, a nemlétező vírusokról, az AIDS-hazugságról

Mit tehetünk annak érdekében, hogy megértsük a betegségek keletkezésének okát? Az emberiségnek szüksége van a megértésre. Ez a legfontosabb, mert ha értjük saját magunkat, saját működésünket, nem keltünk félelmet másokban olyan mérgezések, környezetszennyezések okozta betegségek miatt, melyek nem is léteznek. Több mint 1000 éve már, hogy az orvoslás – visszaélve a tudománnyal – félelmet kelt az emberekben és pusztítja az emberiséget.

Különprogramok

kulonprogram
A GNM különprogramjai

Esettörténetek »

esettortenet
Tapasztalatok, esettörténetek

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.