12142017Cs
Frissítve2017 okt. 09, H

slot

Új Medicina vagy Germán Gyógytudomány?

Új Medicina vagy Germán Gyógytudomány?

A fogalmakat és definíciókat néha aktualizálni kell és ennek több oka lehet. Kénytelen voltam például az Új Medicina fogalmat átnevezni, mert hirtelen színre lépett jó néhány haszonleső, aki szintén ezt a fogalmat kezdte el használni, mint ahogy például létrejött a homeopátia Új Medicinája, Lenz rabbi Új Medicinája, az Alba csoport Új Medicinája, a Metamedizin Új Medicinája – csak hogy néhányat említsek közülük.
(Azóta Dr. Hamer Barnai Új Medicináját, Biologika Szabadegyetemét is ide sorolja, errről lásd Dr. Hamer 2012. 02. 09-i levelét: http://germangyogytudomany.hu/hirhalo-27/hirek-fbb-infok/fbb-informaciok-32/szerv-atlasz-hibak/187-dr-hamer-levele-a-szervatlaszrol - a fordító megj.)


Mi is az a Germán Gyógytudomány?

Feltárja a betegség okait és így az oki terápiát is ismeri. 

Sehol a világon nem ismerik a betegségek okát, mindenki sötétben tapogatózik. Az orvostudomány egyáltalán nem is érdeklődik róla (gyakran így mentegetik magukat: „Nem érünk rá azzal foglalkozni!”). Így tehát csak a tünetek eltüntetésére szorítkoznak, vagyis próbálkoznak ezzel, azzal, kísérleteznek vagy doktorkodnak. Erre jut idő…

Gyógyszeradás

gyogyszerallopatikus – homeopátiás – alternatív

Rövid információ - Dr. med. Ryke Geerd Hamer

A gyógyszerek valószínűleg a modern orvoslás vagy az annak hitt gyógymódok vívmányait szimbolizálják. Sok páciens napi 10, sőt 20 különféle gyógyszert kap mindenfélére.
"Nem is igazi orvos az, aki nem ír fel gyógyszert. Minél drágább a gyógyszer, annál inkább hatnia kell." 
Mindez csak blöff!

A tumormarkerekről

tumormarkers2A tumormarkerek és kiértékelésük

„Ha valaki az ontogenetikai összefüggések, a betegségek két fázisra bontott folyamatának ismeretének hiányában azt állítja, talált valamilyen rendszert a rákos megbetegedéseknél, csakis tévedhet. Az ún. tumormarkeres vizsgálatok teljesen értelmetlenek voltak, mert többnyire épp egy a tumormarker előrejelzésével ellentétes folyamatok zajlottak.


Különprogramok

kulonprogram
A GNM különprogramjai

Esettörténetek »

esettortenet
Tapasztalatok, esettörténetek

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.