12132017Sze
Frissítve2017 okt. 09, H

slot

GNM ismeretek

Mi is az a Germán Gyógytudomány?

Feltárja a betegség okait és így az oki terápiát is ismeri. 

Sehol a világon nem ismerik a betegségek okát, mindenki sötétben tapogatózik. Az orvostudomány egyáltalán nem is érdeklődik róla (gyakran így mentegetik magukat: „Nem érünk rá azzal foglalkozni!”). Így tehát csak a tünetek eltüntetésére szorítkoznak, vagyis próbálkoznak ezzel, azzal, kísérleteznek vagy doktorkodnak. Erre jut idő…

A betegségek oka a biológiai konfliktus (DHS).

Ezzel a DHS-sel elindul egy Értelmes Biológiai Különprogram, mely hozzásegít a konfliktusok megoldásához. Ha megoldjuk a konfliktust, „nagy kő esik le a szívünkről”, átkerülünk a helyreállítási (gyógyulási) fázisba, mely pont olyan sokáig fog tartani, mint ameddig a konfliktus-aktív fázis tartott. A helyreállítási fázis végére helyreáll az egészségünk. 

Gyógyításra csak a szervezet önmaga képes.

Közel 50.000 gyógyszer és világszerte csaknem ezerféle orvoslási irányzat létezik (Hagyományos Kínai Orvoslás, Homeopátia, Hildegard-féle orvoslás stb.)
Hogy hívják a rák, a krónikus betegség, az allergia vagy a pszichózis gyógyszerét vagy terápiáját?

A Germán Gyógytudományban a kitűzött cél a spontán gyógyulás.

A spontán gyógyulásnak

  • nincs mellékhatása
  • általában nem kerül semmibe
  • végtelenül emberséges.

Ugyan az orvostudomány nem vonja kétségbe a spontán gyógyulásokat, de állításpontja szerint spontán gyógyulás 100.000 eset közül rendszerint csak egyetlen egyszer fordul elő. Márpedig ez hazugság! Mindannyian ismerjük ezt a jelenséget. Betegek lettünk, majd meggyógyultunk anélkül, hogy tettünk volna annak érdekében valamit (spontán). Átéltünk tehát egy konfliktust, amit ösztönösen, megérzéssel vagy véletlenül meg is oldottunk. Nem nyugodtunk bele, és „harcoltunk”, amíg „egy nagy kő le nem esett a szívünkről”, így átkerültünk a megoldási fázisba („influenza”).

A Germán Gyógytudomány érvényes emberre, állatra és növényre egyaránt.

Ez a folyamat ugyanígy zajlik le az állatoknál is, ezért a Germán Gyógytudomány az állatokra is, sőt a növényekre ugyanúgy érvényes. Az állatkísérletek feleslegesek (az emberiség szégyenfoltja).

Rák, krónikus megbetegedések, allergia, pszichózis…

A rák esetében sem történik ez másképpen, csak ilyenkor általában nagyobb konfliktustömeg halmozódik fel. A „ráknál” két lehetőség van: 1. még nem oldódott meg a konfliktusunk, 2. már a megoldási fázisban vagyunk, amely hevesen zajlik le, mert nagy konfliktustömeg halmozódott fel, de senki nem ismeri fel azt, hogy az egy helyreállítási fázis. Az orvostudomány nem tesz különbséget konfliktus-aktív és megoldási fázis között. Az orvostudomány szerint mindkettő „nem normális dolog” és azonnal „rossz”.
Itt tehát a „know how”-ról van szó! Cselekedni kell, hogy „a nagy kő leessen a szívünkről”, hogy a konfliktus (az ok) megoldódjon és a szervezet meggyógyulhasson.

Műtétek, diagnosztika, gyógyszerezés…

Néhány veszélyes helyzetben szükség van az életmentő orvosi beavatkozásokra. Ilyenkor kellene egy orvos, a „mesterember”, aki például gyógyszeres vagy sebészeti beavatkozással biztosítani tudná a túlélést (fenyegető bélelzáródás, veszélyesen alacsony vércukorszint…).
Gyógyítani azonban egyetlen gyógyszer és egyetlen orvos sem tud, azt csak a szervezet saját maga tudja! Ezt nem dogmaként, hanem természetes dologként kell felfogni.
Megjegyzés: A teremtő nem tervezett nekünk örök életet, és csodákra a Germán Gyógytudomány sem képes.  

A Germán Gyógytudomány bemutatja a test működését.

Egy életen át lakunk a testünkben és nem tudjuk, hogy mi az a fogszuvasodás, a diabetes, az arthrosis, a rák, a depresszió, az allergia, az ekcéma stb. Van ennél fontosabb tudás? Ez a tudás tulajdonképpen az általános műveltséghez tartozik! Minden anyának tudnia kellene, hogyan működik gyermekénél a neurodermatitis! A jövőben a Germán Gyógytudomány lesz a népi gyógyászat. Ez a szabadság tudománya. Sem terapeuta, sem gyógyszer nem áll a beteg és az ő egészsége közé.  

Nem is kell ezt elhinni! Ellenőrizhető a saját testünkön (pl. az egyszerű náthánál!)

És a hit átalakul tudássá! És ha tudjuk, hogy hogyan működik a testünk, megszabadulunk a legnagyobb rémségtől – a pániktól!

A Germán Gyógytudomány 5 biológiai természettörvényt foglal magában

A természettörvények sajátja, hogy mindig mindenhol ugyanúgy hat, természetesen az orvostudományban is, a homeopátiában is, a hagyományos kínai orvoslásban is és az Ön saját nyavalyájánál is, kedves Olvasó! Bizony Önnél is működik a Germán Gyógytudomány, különben nem lenne igaz.

Elvileg könnyű Dr. Hamert megcáfolni! Egyetlen egy olyan betegséggel meg lehetne tudományosan és korrekt cáfolni őt, egy olyannal, amely nem az általa leírt 5 természettörvény szerint fut le. Nagyon sokan tettek már kísérletet erre, de a cáfolatok helyett mindig újabb és újabb tudományos igazolást kaptak a Germán Gyógytudományra.

Az jelenleg hatalmon lévő orvostudomány vitatja, hogy a betegségek okozói konfliktusok lennének (ez alól kivétel a mérgezés, a baleset és az extrém alultápláltság). Dr. Hamer állításait azonban eddig még senki nem tudta korrekt módon megcáfolni. Mindenki tart a nyilvános, tudományos – szakmai vitától, és inkább él a szófogadó igazságügy bevetésének lehetőségével, hogy elnémítsák a kényelmetlen felfedezőt.

A Germán Gyógytudomány:

„Nem alapul sem dogmákra, sem hipotézisekre sem pedig ún. statisztikai valószínűségekre. Önmagában tiszta és logikus, minden normális, intelligens ember számára jól érthető és nyomon követhető, mert a természet törvényeinek okozati logikáját követi. A materialista, idealista vagy
metafizika fogalmainak alkalmazása itt nem helyénvaló. Akad ugyan sok dolog a természetben, amely számunkra nem érthető, amit ezért metafizikának nevezünk, pedig helyesebb lenne helyette a metagnosztikus elnevezést alkalmazni, (= emberi ésszel fel nem fogható). Valójában a legtöbb vélt metafizikai „csodára” csak még hiányzik az értelmező kulcs."

Dr. med. Ryke Geerd Hamer

 „Hullákkal van kikövezve a nyoma!”, „Dr. Hamer több száz ember haláláért felelős!”

Egyöntetűen nagyjából ez harsog a médiák beszámolóiból. Egy pillanat! Hol praktizálhatott Dr. Hamer valaha békében és hol bizonyíthatta be a módszereit? Én magam voltam tanúja annak, hogy a jelenleg uralkodó rendszer milyen módon kezeli a Hamer-betegeket! A betegek gyógyulását elősegítő körülményektől nemcsak a kislányomat, Olíviát tiltották el, hanem MINDENKIT eltiltanak, aki a Germán Gyógytudomány szerint szeretne meggyógyulni.

A Germán Gyógytudomány szerinti praktizáláshoz feltétlenül szükséges a legalitás.   

Ha legális, akkor

  • Dr. Hamer terapeutákat képezhet ki
  • a legközelebbi klinikán praktizálhatjuk
  • mi szülők gyermekeink részére azt a terápiát választhatjuk, amelyet saját magunk számára is választanánk. Jelenleg rá vagyunk kényszerítve arra, hogy vállaljuk a felelősséget azért a mérgesgáz-származékokat (kemó) alkalmazó álterápiáért, amelyeket az onkológusok többsége saját esetében elutasít. Az onkológusok nem hisznek a saját terápiájukban, a mi gyermekeinket azonban rákényszerítik. De hát milyen orvosok ezek? Egyáltalán a mi orvosaink?  

Én személy szerint nagy ívben kerülök minden akadémiai orvost.

Tájékozódjon, amíg még egészséges!

Egy rákdiagnózissal a pánikba kergetik Önt (= kegyelemdöfés).

Próbáljon megtanítani úszni egy fuldoklót, akkor már tudja, mire gondolok. 

Olívia édesapja

Helmut Pilhar
www.germanische-heilkunde.at

Különprogramok

kulonprogram
A GNM különprogramjai

Esettörténetek »

esettortenet
Tapasztalatok, esettörténetek

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.