12132017Sze
Frissítve2017 okt. 09, H

slot


Nyelőcső-sejtszaporulat (oesophaguscarcinoma)

Nyelcs-sejtszaporulatRégen azt hitték, hogy az ún. betegségek a véletlenek folytán, valamiféle kisiklás, elégtelenség miatt vagy valamilyen elfajzás során alakulnak ki. A Germán Gyógytudományban azonban feltártuk, hogy a szerveink és bizonyos konfliktusok, ill. konfliktuscsoportok között egyértelmű korreláció és rendszer van, továbbá, hogy ez a rendszer az agyunkban, szervezetünk számítógépében is megtalálható Hameri Góc (HG) formájában.

Epilepszia, ill. epileptikus krízis és azok jellemzői

epiAz epilepszia nem egy furcsa állandó betegség, hanem – mint a gyakori epileptikus rohamoknál – egy krónikusan visszatér? „gyógyulási konstelláció".

Az epileptikus roham, avagy az epileptikus krízis egy tónusos-klónusos görcsroham a vagotónia mélypontján, a gyógyulási fázisban, egy motorikus konfliktust követően. Egy ilyen konfliktust mindig egy súlyos konfliktusélmény, egy ún. DHS (konfliktussokk) előz meg.

Cukorbetegség – okok és hatások

diabetesA Germán Gyógytudomány két törvénye (a rák vastörvénye és a megbetegedések két fázisa, amennyiben megoldódik a konfliktus) volt feltétele annak, hogy felfedezésre kerüljön a rák és azzal egyenértékű szervi elváltozások ontogenetikus rendszere. Logikusan, értelmes formában mutatja meg nekünk a konfliktusaink, a hozzátartozó agyterületek és fejlődéstörténetileg lényeges értelemben a szervek szoros összekapcsolódását. Ezáltal a szervek teljes szövettani eredete egy csapásra egy tökéletesen átlátható, magától érthető rendszerré áll össze. Az azonos konfliktusok és az azonos szövettani szervek reléi az agyban nagyon közel helyezkednek el egymás mellett.

Neurodermatitis- és a reprodukálható okai

Neurodermatitis

A Germán Gyógytudomány 5 biológiai természeti törvényen alapuló rendszer az egész orvostudomány számára, semmi esetre sem a rák pszichológiai hipotézis-elmélete. Ez egy empirikus természettudomány, amelynek az alapja öt empirikusan felfedezett természeti törvény, amelyek a betegségek minden egyes esetében - legyen az ember vagy állat, növény vagy egysejtű megbetegedése - alkalmazhatóak, szigorúan természettudományos értelemben.

Fájdalmak a különböző fázisokban

fajdalomRövid információ - Dr. med. Ryke Geerd Hamer

A fájdalom egy különösen nehéz fejezet.

Különböző fájdalomminőségek léteznek. Érzékelünk fájdalmat a konfliktus-aktív fázisban, mint például az angina pectoris vagy a gyomorfekély esetében, a gyógyulási, ill. megoldási fázisban pedig a duzzanat, az ödéma, de még a hegesedés is eredményez fájdalmat.

A hormonok

hormonés ahogyan azok az életünkbe beleavatkoznak (lélekben, agyban és szervben) 
Rövid információ
Dr. med. Ryke Geerd Hamer

Hajdan talán a hormonok voltak az emberi és állati szervezetek legősibb futárai. A hormonok szervezetünk minden egyes sejtjére hatnak, biokémiai építőanyagokból épülnek fel (szteránvázas szexuális hormon, illetve a koleszterin) és a vérnyomás segítségével a véráram útján jutnak el a végrehajtó szervhez. Funkcióikat a nagy agyi számítógép koordinálta és építette ki, mert szükségesnek és hatásosnak bizonyultak.

A szív – és ami azt beteggé teszi

A Germán Gyógytudomány egy empirikus tudomány. Öt tapasztalati úton szerzett biológiai törvényszerőségen alapszik, amit az emberi és állati megbetegedésnél minden egyes esetben szigorúan természettudományos értelemben alkalmazhatunk. Orvosi-klinikai értelemben ennek a törvényszerőségnek a nemtudása gátolt bennünket abban, hogy az orvostudományt valaha is igazán felosszuk, vagy csak egyetlen megbetegedést is igazán lássunk, ill. megítélhessük.

Bulimia – két aktív különprogram kombinációja

bulimiaA bulimia, egy ún. falási-hánytatási soványságkór, két aktív biológiai különprogram egészen speciális kombinációja.

Csupán e két konfliktus kombinációja és aktivitása által egyidejűleg egy ún. skizofrén konstelláció is fennáll; vagyis két DHS-konfliktus egyidejű előfordulása Értelmes Biológiai Különprogramokkal (ÉBK), amelyek Hameri góca a különböző agyféltekékben van.

Hodgkin és non-Hodgkin-kór

HodgkinA Hodgkin – és a non-Hodgkin-kór – és ami a kettőben közös

Rövid információ – Dr. med. Ryke Geerd Hamertől
Forrás: http://www.neue-medizin.de

Csupán egyetlen dolog közös a két betegségben: mindkettő egy előzőleg átélt biológiai „konfliktus-sokk” (DHS) megoldási fázisa. Eredendően azonban teljesen különböző konfliktustartalmuk van, különböző csíralemezhez tartoznak és az agyban is más-más a lokalizációjuk.

A vese különprogramja

veseAz Új Germán Medicina® (Germán Gyógytudomány®) nemcsak a lélek, az agy és a szerv közötti kapcsolatot foglalja magába, hanem embriológiai-ontogenetikus magyarázata is van annak, amiért az egyes reléközpontok az agy egy bizonyos területén találhatók. A biológiai konfliktusok agyi lokalizációját mindig az agyunk azon régiójában találjuk, ami a viselkedésminta beprogramozódásakor, és betanulásakor kialakulóban volt.

rövid ismertető, Dr. med. Ryke Geerd Hamer 

A bőr elváltozásai és azok okai

bor

Rövid információ
Dr. med. mag. Ryke Geerd Hamer

Az Germán Gyógytudomány® felismerései szerint, amelyek a daganatok és rákkal egyenértékű betegségek ontogenetikus rendszerén alapulnak (3. természettörvény), a bőrnek két része van. Ezek egymáson fekszenek, de különböző a szövettani (sejt) formájuk és eredendően teljesen más a feladatuk, valamint más-más agyi relék irányítják.

Prosztata karcinóma

prosztata_karcinomaAz adenokarcinóma kompakt sejttípusa

Rövid információ Dr. med. Ryke Geerd Hamer

A prosztata az agytörzs által irányított szervek közé tartozik, és a konfliktus-aktív fázisban adenokarcinóma típusú szolid tumort képez.

Bélrák

belrakAz Értelmes Biológiai Különprogram lefutása a bélrendszerben
(Vékonybél, vastagbél, szigma, végbél)

A bélrendszer belső csíralemez (entoderma) eredetű, irányítása az agytörzsben történik, és a konfliktus-aktív fázisban kompakt, adenoid sejttípusú daganatnövekedés figyelhető meg.

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.