08192017Szo
Frissítve2017 febr. 24, P

slot


Veol.hu - Gyógyítható a rák? Egy német orvos szerint lelki megrázkódtatások miatt betegszünk meg

2016. január 16., 06:38 szerző: Kovács Erika

A lelki megrázkódtatás hatására agyunk adja ki az „utasítást” a betegségek, elváltozások kialakulására.

A konfliktus feloldásával beindulnak a gyógyulási folyamatok, ily módon meggyógyítható a rák is – szögezte le egy német orvost idézve Kemény Ildikó terapeuta, aki hét éve betegek, orvosok körében kíséri figyelemmel mindezt, és több száz esetre hivatkozva, tapasztalata alapján beszélt erről.

Tovább a weboldalra

PDF -ként megtekintés

Milyen meggondolásból alkalmazza az akadémiai orvostudomány a kemoterápiát, miért adja ezt a mérgesgáz-származékot, a tömegpusztító ipar legmérgezőbb készítményét?

news04A kemo használatának célja a szervezetben állítólagosan ide-oda vándorló és a többi szerven „letelepedő” sejt, más néven „áttét” kiirtása. A bökkenő a történetben az, hogy a betegek szervezetében még soha nem tudták bizonyítani az ide-oda vándorló sejtek mozgását.

Újabb lejáratási kampány a sajtóban Dr. Ryke Geerd Hamer ellen

Az Új Germán Medicinát antiszemitának beállító ún. szakemberek néhány gondolatot megérdemelnek. Ez olyasmit jelent, hogyha egy néger vagy egy cigány ember kerékpározás közben elesik, akkor a kerékpár rasszista? Vagy ha egy madár a nagyfeszültségű villanydrótnak repül, akkor a villanydrótot a Zöldek kiközösítik? Ha ezt tréfának szánták, akkor rossz helyen publikálták. Ha pedig komolyan gondolták, hogy az Új Germán Medicina antiszemita, akkor vajon milyen szemita érdekeket sérthet, hogy ilyen kétségbeesve és ostobán próbálják félremagyarázni? Le a kerékpárokkal! Le a villanydrótokkal! Le az Új Germán Medicinával!

Az ún. "áttétek" nincsenek bizonyítva

Milyen meggondolásból adja az akadémiai orvostudomány a tömegpusztító ipar legmérgezőbb szerét - a mérgesgáz-származékot -, a kemot?

Attet FB

A kemoval ki akarják irtani a szervezetben állítólagosan ide-oda vándorló sejteket, melyek más szerveken „letelepednek”, más szóval áttéteket képeznek.

A bökkenő a történetben az, hogy a betegek szervezetében még soha nem tudták bizonyítani az ide-oda vándorló sejtek mozgását.

Különprogramok

kulonprogram
A GNM különprogramjai

Esettörténetek »

esettortenet
Tapasztalatok, esettörténetek

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.