12132017Sze
Frissítve2017 okt. 09, H

slot

Prosztatarák - a PSA teszt veszélyei

prosztata veszelyA 40 éven felüli férfiaknak gyakran javasolják az ún. PSA tesztet a prosztatarák korai felismerése érdekében. Így akarnak gondoskodni a prosztatarák korai kezeléséről és megakadályozni azt, hogy a rák halálos legyen.  De mi van akkor, ha a PSA teszt minden, csak nem megbízható? Mi van akkor, ha a férfiak egy pozitív PSA tesztre alapozva alávetik magukat egy rákterápiának, anélkül, hogy bármilyen életveszélyes prosztatarákjuk lenne?


Milyen meggondolásból alkalmazza az akadémiai orvostudomány a kemoterápiát, miért adja ezt a mérgesgáz-származékot, a tömegpusztító ipar legmérgezőbb készítményét?

news04A kemo használatának célja a szervezetben állítólagosan ide-oda vándorló és a többi szerven „letelepedő” sejt, más néven „áttét” kiirtása. A bökkenő a történetben az, hogy a betegek szervezetében még soha nem tudták bizonyítani az ide-oda vándorló sejtek mozgását.

Rák - a diagnózis és a terápia lenne a halál valódi oka?

Untitled 1Szinte mindenkinek van olyan ismerőse, akiket szembesítettek már az orvosok egy rákdiagnózissal. Legtöbbjüket néhány év múlva már eltemették. Szinte senki nem kerülheti ki az akadémiai orvostudomány „terápiáit”, csak kevesen járnak más úton – ők életben maradnak. Miért nem kételkedik szinte senki sem az akadémiai orvoslás sikereiben, annak ellenére, hogy az több mint kijózanító?

Tovább a teljes tartalomhoz >>

Az ún. "áttétek" nincsenek bizonyítva

Milyen meggondolásból adja az akadémiai orvostudomány a tömegpusztító ipar legmérgezőbb szerét - a mérgesgáz-származékot -, a kemot?

Attet FB

A kemoval ki akarják irtani a szervezetben állítólagosan ide-oda vándorló sejteket, melyek más szerveken „letelepednek”, más szóval áttéteket képeznek.

A bökkenő a történetben az, hogy a betegek szervezetében még soha nem tudták bizonyítani az ide-oda vándorló sejtek mozgását.

Veol.hu - Gyógyítható a rák? Egy német orvos szerint lelki megrázkódtatások miatt betegszünk meg

2016. január 16., 06:38 szerző: Kovács Erika

A lelki megrázkódtatás hatására agyunk adja ki az „utasítást” a betegségek, elváltozások kialakulására.

A konfliktus feloldásával beindulnak a gyógyulási folyamatok, ily módon meggyógyítható a rák is – szögezte le egy német orvost idézve Kemény Ildikó terapeuta, aki hét éve betegek, orvosok körében kíséri figyelemmel mindezt, és több száz esetre hivatkozva, tapasztalata alapján beszélt erről.

Tovább a weboldalra

PDF -ként megtekintés

Különprogramok

kulonprogram
A GNM különprogramjai

Esettörténetek »

esettortenet
Tapasztalatok, esettörténetek

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.