12132017Sze
Frissítve2017 okt. 09, H

slot

Amikor 2012 tavaszán nyíltak a krókuszok

clip_image002_0009

Új élményekkel gazdagodtunk Norvégiában
Végre valóra vált Csákvári Eszter régóta dédelgetett álma, mert találkozhatott Dr. Hamerrel. Nekünk ez már a harmadik alkalom, hogy abban a kivételes és különleges megtiszteltetésben lehetett részünk, hogy ott lehettünk személyesen Hamer doktornál, hogy ismét meggyőződhettünk felbecsülhetetlen tudásáról, és hogy személyesen mondhattunk neki köszönetet azért a 31 éve tartó áldozatkész és önzetlen munkájáért, amit a Germán Gyógytudománynak szentelt. 


Második látogatásunk Dr. Hamernél Norvégiában

norv2_kezd

Augusztusi, első látogatásunknak óriási visszhangja volt. Honlapunkra számos olyan szakmai anyag került már fel, amelyek mindegyike Dr. med. mag. theol. Ryke Geerd Hamer munkáinak eredeti szövegeit tartalmazza, és mindezek mellett hamarosan nyomdába kerül a magyar nyelvű Tudományos Táblázat!

Az eredeti, hameri Germán Gyógytudomány® terjesztésére alakult lelkes magyarországi csapatunk munkáját és erőfeszítéseit látva, a GNM (Germán Gyógytudomány®) egyik romániai csoportjának képviselője, András megkeresett minket. Ő hozzánk hasonlóan szeretné képviselni Romániában a hiteles Germán Gyógytudományt®. Ez motivált minket arra, hogy másodszor is ellátogassunk Norvégiába dr. Hamerhez. 

Az első látogatásunk Hamer doktornál Norvégiában

norv2_kezd

2010 júniusában hosszas keresés után végre rátaláltunk Hamer doktorra. Levelezéseink és telefonbeszélgetéseink során született meg bennünk a személyes találkozás gondolata, amelyet 2010 augusztusának első hetében sikerült is megvalósítanunk. Meghívást kaptunk Hamer doktortól Sandefjordba, ahol a Germán Új Medicina® természetes Művészet és Életmód Egyetem Sandefjord is működik. Egyetlen találkozás ígéretével indultunk útnak, és végül legmerészebb álmainkat is felülmúlta, hogy norvégiai tartózkodásunk alatt négy nap is lehetőségünk volt Hamer doktorral hosszú órákat együtt tölteni.

Különprogramok

kulonprogram
A GNM különprogramjai

Esettörténetek »

esettortenet
Tapasztalatok, esettörténetek

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.