12132017Sze
Frissítve2017 okt. 09, H

slot

Pilhar szemináriumról - Vesa

beszamoloKedves Olvasó!

 

Miután voltam Pilhar tanfolyamán, úgy hiszem, megértettem néhány dolgot Hamer doktor személyével kapcsolatban.

Az Interneten rengeteg cikk található, amelyben sarlatánnak, antiszemitának és zsarnoknak tüntetik fel. (A Wikipédia is ilyen hely.) Én is úgy gondoltam a közzétett írásait olvasva, hogy erősen antiszemita, és nacionalista érzelmű lehet. Ez a véleményem a tanfolyamon, és a skype-on történt beszélgetés alapján (a tanfolyam végén) megváltozott. Megvilágítom egy hasonlattal a lényeget:

Pilhar szemináriumról - Mérföldkő

Germán Gyógytudomány® 

(Germán Új Medicina®) 
SZEMINÁRIUM MAGYARORSZÁGON

 Előadó: Helmut Pilhar
(a Sandefjordi Egyetem dr. med. mag. theol. Ryke Geerd Hamer,
az egyetem rektora által kinevezett docense, 
dr. Hamer személyes megbízottja)

gnm2

Helmut Pilhar, a Sandefjordi Egyetem dr. med. mag. theol. Ryke Geerd Hamer, az egyetem rektora által kinevezett docense, dr. Hamer személyes megbízottja Magyarországon, a Pilis szívének közelében, Kesztölcön 7 napos Germán Gyógytudomány® szemináriumot tartott.

Pilhar szemináriumról - Klára vagyok

beszamoloEgy "diagnozísokkal" megterhelt de nem remény vesztett életet éltem ,amikor elmentem egy András által tartott előadásra betekintést nyertem a GNM-be és fordulatot vett az élettem. Köszönöm András!

Rájöttem, hogy. Hamer doktor korszakalkotó elméletét ha megértem, meg vagyok mentve. Így teljesen hitelét vesztette az a kijelentés amit 24 évesen (most 32 vagyok) akkor egy 2 éves kislány anyukája, egy bonctan labor előtt két koporsó társaságában a fejemhez vágtak "legjobb esetben is két hónapom van hátra és csodával határos „hogy tudok lélegezni".

Pilhar tanfolyamról - Barbara

beszamoloNagyon örülök, hogy Juliék fantasztikus szervező munkájának köszönhetően Helmut Pilhar 7 napos Germán Gyógytudomány® szemináriumot tarthatott Magyarországon, annak pedig különösen, hogy én is részt vehettem rajta.

A tanfolyamra elvárások nélkül érkeztem. Az, hogy az öt természettörvénnyel kapcsolatban is hallok új dolgokat, minden elképzelésemet felülmúlta. Nem voltam ezzel egyedül, a GNM-ben nálam sokkal jártasabb résztvevők is hasonlóan nyilatkoztak.

Pilhar szemináriumról - Balázs

beszamoloNehéz egy olyan tanfolyamról írni, ami ekkora hatással volt rám, de mégis igyekszem összefoglalni mindazt, ami számomra a leglényegesebb volt.

Körülbelül 5-6 ével ezelőtt hallottam először a Germán Új Medicináról pont Helmut Pilhartól. Már akkor teljesen magával ragadott Helmut személye és Hamer doktor fantasztikus felfedezése, miközben megdöbbentett, hogy milyen tragédiákat okozhat a nem tudás.

Pilhar szemináriumról - Ágnes

beszamoloMárcius első hetében részt vettem -vagy hatvanad magammal - Helmut Pilhar 7 napos GNM szemináriumán. Én már kb.4 éve használom a GNM-et gyógyító munkában, eddig minden tanfolyamot elvégeztem, ami Magyarországon elérhető volt, másfél éve GNM-tanfolyamokat is tartok, mégis nagyon hasznosnak éreztem a képzést.  

Pilhar szemináriumról - Erika

beszamolo2010 tavaszán egy daganatot véltek felfedezni bennem. Akkor egy rettenetes dolognak éltem meg és amikor kiderült, hogy téves volt a diagnózis nagyon dühös voltam az orvosra, aki miatt több hétig halálfélelemben éltem. Ma már hálás vagyok ennek az orvosnak, mert ennek az esetnek a kapcsán jutottam el egy GNM előadásra, melyet András tartott.

Különprogramok

kulonprogram
A GNM különprogramjai

Esettörténetek »

esettortenet
Tapasztalatok, esettörténetek

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.