12122017K
Frissítve2017 okt. 09, H

slot

Pilhar szemináriumról - Erika

beszamolo

2010 tavaszán egy daganatot véltek felfedezni bennem. Akkor egy rettenetes dolognak éltem meg és amikor kiderült, hogy téves volt a diagnózis nagyon dühös voltam az orvosra, aki miatt több hétig halálfélelemben éltem. Ma már hálás vagyok ennek az orvosnak, mert ennek az esetnek a kapcsán jutottam el egy GNM előadásra, melyet András tartott.

Mélyen megráztak azok az információk, amiket ott hallottam, hiszen én addig hittem abban a világban amiben éltem és soha nem is gondoltam volna, hogy azok a legnagyobb rossztevőink, akikben a legjobban bizunk. Most már másképp nézek a világra amiben élek....köszönöm ezt ez úton is András!

Megértettem, hogy a betegség az jó,hogy az már a gyógyulást jelenti. Ettől kezdve sem én sem a gyermekeim (3 éves és 5 éves) sem mi nem szedtünk gyógyszert és mondhatom, hogy minden esetben meggyógyultunk.

Minnél többször hallgatsz GNM előadást, annál jobban megérted. Így voltam ezzel én is Kesztölcön a Helmut Pilhar előadásán. Fantasztikus volt, köszönöm hogy ott lehettem.

Az első nap már meg is volt az első élményem, mikor Helmut azt mondta, hogy biztosan vannak olyan anyukák a teremben, akiknek lelkiismeretfurdalásuk van, mert eljöttek erre az egy hétre és otthon hagyták a gyereküket és emiatt biztosan nagyon fáj a válluk (a piciket betegen hagytam otthon és tényleg iszonyatosan fájt a vállam). Ezen az előadáson jöttem rá arra is,hogy miért nem estem teherbe az első házasságom alatt, hogy miért volt folyamatosan petefészek gyulladásom és mi volt az oka, okozója annak a sürgősségi beavatkozásnak, amit elvégeztek rajtam öntudatlan állapotomban.

Most már egy boldog ember vagyok, mert egy betegség kapcsán arra törekszem, hogy megfejtsem és megértsem az okozóját. Egy másik élményem az volt, hogy először életemben tudtam örülni annak, hogy nem hallok hangokat és nem látok.....és nagyon büszke voltam arra, hogy van egy balkezes kisfiam, mindezeket eddig hiányosságnak éltem meg és eltitkolni próbáltam.

Köszönök mindent a szervezőknek, Helmut Pilharnak és persze Hamer doktornak.

Ahogyan ti is mondtátok, a GNM-et minden ember meg kell ismerje, mert ez az emberiség legnagyobb kincse még akkor is, ha nincsenek ennek tudatában.

Üdvözlettel Erika

Különprogramok

kulonprogram
A GNM különprogramjai

Esettörténetek »

esettortenet
Tapasztalatok, esettörténetek

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.