12122017K
Frissítve2017 okt. 09, H

slot

Pilhar szemináriumról - Ágnes

beszamolo

Március első hetében részt vettem -vagy hatvanad magammal - Helmut Pilhar 7 napos GNM szemináriumán. Én már kb.4 éve használom a GNM-et gyógyító munkában, eddig minden tanfolyamot elvégeztem, ami Magyarországon elérhető volt, másfél éve GNM-tanfolyamokat is tartok, mégis nagyon hasznosnak éreztem a képzést.  

Pilhar 15 éve dolgozik együtt Hamer doktorral, terjeszti, oktatja a Germán Gyógytudományt, ahogy külön kiemelte, elsősorban egészségesek számára, megelőzésként. Gyógyítással nem foglalkozik, azt meghagyja az orvosoknak, gyógyítóknak, ahogy Hamer doktor is ajánlja. Felhívta a figyelmet arra, hogy a GNM megértésének ideális ideje az, amikor valaki még egészséges. Ezt saját tapasztalatommal is megerősíthetem, én is azt látom, hogy azok, akik már súlyos betegen hallanak először erről a rendszerről, azoknak sokkal nehezebb integrálni az új ismereteket. Olyankor a félelem a legnagyobb akadály, hiszen sokkal könnyebb a náthán, torokfájáson, csalánkiütésen "begyakorolva" megtapasztalni, hogy tényleg működik, mint egy jól kifejlett daganat esetében elhinni, hogy "semmi baj, ez már a gyógyulási fázis".

Rengeteg esetpéldán keresztül magyarázta el Pilhar a természeti törvényeket, a különprogramokat, ezáltal sok olyan kérdés is tisztázásra kerülhetett, amelyekre eddig hiába kerestük a választ. Megerősítést nyert számomra az is, hogy Hamer doktor folyamatosan kutat, fejleszti a rendszerét, javítja a Tudományos Táblázatot, ezért nagyon fontos, hogy lépést tartsunk ezzel a fejlődéssel. Mivel Pilhar tudása napra kész a Hamer doktorral való folyamatos együttműködés miatt, kiváló lehetőség számunkra, hogy részt vehetünk a szemináriumain.  Külön élmény volt, hogy Hamer doktorral két alkalommal is tudtunk élőben beszélni, skype-on keresztül, a tanfolyam végén saját kérdéseinket is feltehettük neki.

Megtapasztalhattuk, hogy minél mélyebbre ásunk ebben a tudományban - mint minden másban is így van - annál inkább kiderül, mennyi apró részlet van még, amit meg kell értenünk, helyre kell tennünk. Azt is értéknek érzem, hogy a jelen levők között (orvosok, természetgyógyászok, terapeuták és laikusok) elindult egy kommunikáció, az együttműködés lehetősége így nyitva áll előttünk, remélem, tudunk is majd élni vele.

Köszönet a szervezőknek a lehetőségért!

Hegedűs Ágnes dr. – Miskolc, Pránaház

Különprogramok

kulonprogram
A GNM különprogramjai

Esettörténetek »

esettortenet
Tapasztalatok, esettörténetek

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.