12122017K
Frissítve2017 okt. 09, H

slot

Pilhar tanfolyamról - Barbara

beszamolo

Nagyon örülök, hogy Juliék fantasztikus szervező munkájának köszönhetően Helmut Pilhar 7 napos Germán Gyógytudomány® szemináriumot tarthatott Magyarországon, annak pedig különösen, hogy én is részt vehettem rajta.

A tanfolyamra elvárások nélkül érkeztem. Az, hogy az öt természettörvénnyel kapcsolatban is hallok új dolgokat, minden elképzelésemet felülmúlta. Nem voltam ezzel egyedül, a GNM-ben nálam sokkal jártasabb résztvevők is hasonlóan nyilatkoztak.

A lényeg bemutatásában tökéletes egyszerűségre törekvő, átlátható, logikailag kiválóan felépített oktatási anyag, kellő hangsúlyt fektetett az alapokra, amely szerintem a megértés elengedhetetlen feltétele. Mindez azonban csak egy kiváló "eszköz" volt.

Alapvetően Helmut Pilharnak köszönhető, hogy erre a szemináriumra még sokáig emlékezni fogunk. Helmut Pilhar 15 éve Hamer doktor Germán Új Medicinájának szenteli életét. Tapasztalt előadóként, méltó szakmai alázattal közvetítette a hallgatóság felé a Germán Gyógytudomány® alapjait és összefüggéseit. Előadói stílusa, kisugárzása, humora igazán élvezetessé tette a tanulást. A legfontosabb információkat a hét nap alatt többször is elismételte, ezért azok szinte kitörölhetetlenül megmaradhatnak elménkben, ahogy a tanulságos esetpéldák is, amelyek a különprogramok, szindrómák, és pszichózisok megértését segítették. 

Mindehhez azt hiszem Ildikó hihetetlen teljesítménye is hozzájárult, azzal, hogy hét napon keresztül töretlen lendülettel és lelkesedéssel fordított, valamint fáradhatatlanul segített az előadóhoz intézett privát kérdések tolmácsolásában is.

Az, hogy Hamer doktort a hét nap alatt kétszer is láthattuk és halhattuk feledhetetlen élmény volt.

Ha megkérdezik, el sem tudom mondani mennyi mindent tanultam és tapasztaltam ez alatt a pár nap alatt. Az információk jelenleg is feldolgozás alatt vannak, ahogy az élmények is :-)

A hét nap egyik főnyereménye számomra, hogy egyik Értelmes Biológia Különprogramomat, amelyet három éve - amióta az Új Germán Medicina útjára léptem -, nem tudtam tökéletesen megfejteni, a szeminárium alatt sikerült teljesen feltárnom és végérvényesen a helyére tennem.

Minden vágyam, hogy ténylegesen, sejt szinten magamévá tudjam tenni ezt a fantasztikus tudást. Nekem még rengeteget kell tanulnom. Talán ez az oka annak, hogy a szemináriumot követően egyre sürgetőbbnek érzem, hogy Hamer doktor kiadványai minél hamarabb magyar nyelven is elérhetőek legyenek. Meggyőződésem, hogy csak az eredeti, hiteles anyagok alkalmasak a Germán Gyógytudomány® megértéséhez.

Hamer doktor Tudományos Táblázatának magyar nyelvű fordítása Juli jóvoltából mondhatni rekordidő alatt elkészült. Lektorálását praktizáló orvosok végezték, köztük olyanok, akik ismerik a Germán Új Medicinát is.

Az, hogy a Tudományos Táblázat nyers verzióját Helmut Pilhar tanfolyamán megtekinthettük, Balázs emberfeletti munkáját dicséri. 

A Tudományos Táblázathoz tartozó könyv is hamarosan nyomdába kerül, így már nem kell sokat várnunk, hogy kezünkben tarthassuk a két legfontosabb kiadványt.

Ezt követően tervezik Juliék Hamer doktor további kiadványainak magyar nyelvre történő fordítását és megjelenését az általa javasolt sorrendben.

Sokak nevében mondhatom, már nagyon-nagyon várjuk!

Nagyon örülök, hogy a szemináriumon Csákvári Eszter a Germán Gyógytudomány oktatója, az első GNM esettörténeti könyv írója is részt vett. Már most bejelentkeztem egyik tanfolyamának első két napjára és tervbe vettem a második két napon való részvételemet is.  Eszter az érdeklődőkkel és a lelkes, folyamatosan tanulni vágyókkal, a Tudományos Táblázat segítségével ismerteti meg a Germán Új Medicinát. Eszter a tanfolyamait Hamer doktor jóváhagyásával tartja, oktatási anyagát az Ő beleegyezésével készítette el. Munkáját a gnm-info.hu lelkes csapata is segíti.

A résztvevők többségéhez hasonlóan úgy érzem, fantasztikus hetet tölthettünk el együtt, összekötve a kellemest a hasznossal. Örülök, hogy ezt a pár napot barátokkal tölthettem, új ismeretségeket köthettem, és nem utolsó sorban annak, hogy rengeteget tanulhattam.

Ha Helmut Pilhar Magyarországon ismét szemináriumot tart, én ott leszek.

Úgy gondolom a GNM atyjának személyes megbízottját nem lehet elégszer hallani :-)

Barbara

Különprogramok

kulonprogram
A GNM különprogramjai

Esettörténetek »

esettortenet
Tapasztalatok, esettörténetek

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.