12122017K
Frissítve2017 okt. 09, H

slot

Pilhar szemináriumról - Klára vagyok

beszamolo

Egy "diagnozísokkal" megterhelt de nem remény vesztett életet éltem ,amikor elmentem egy András által tartott előadásra betekintést nyertem a GNM-be és fordulatot vett az élettem. Köszönöm András!

Rájöttem, hogy. Hamer doktor korszakalkotó elméletét ha megértem, meg vagyok mentve. Így teljesen hitelét vesztette az a kijelentés amit 24 évesen (most 32 vagyok) akkor egy 2 éves kislány anyukája, egy bonctan labor előtt két koporsó társaságában a fejemhez vágtak "legjobb esetben is két hónapom van hátra és csodával határos „hogy tudok lélegezni".

 

Szerencsére ez már a múlt mert olyan emberekkel hozott össze a "sors" akik által még mélyebb betekintést nyertem a GNM-be és másként tudom fogadni a környezetemben zajló viselkedési formákat és fel tudom ismerni bio-logikusan, hogy mi zajlott le bennem. Ez a febr. 28-ai szeminárium, ami csodálatos emberek szervezésével egy fantasztikus előadó tartott, megerősítette bennem még jobban, hogy ennek a "beteg Földnek" úgy van esélye a túlélésre ha megértjük, hogy, hogy működünk lelki agyi és szervi síkon.

Boldog vagyok ,hogy ott lehettem és teljes erőmmel azon leszek ,hogy minél több emberhez eljusson ez a TUDÁS..

Különprogramok

kulonprogram
A GNM különprogramjai

Esettörténetek »

esettortenet
Tapasztalatok, esettörténetek

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.