12132017Sze
Frissítve2017 okt. 09, H

slot

Nyelvi műhely

lang Önkéntes nyelvi műhelyt indítunk dr. Hamer anyagainak fordításának meggyorsítása érdekében!

Várjuk német nyelvű fordítók jelentkezését, akik tudnak segíteni egy-két oldalas, rövid anyagok fordításában (esettörténetek, rövid ismertetők).

Jelentkezés ITT

Helmut Pilhar levele

helmut_pilhar"Kedves barátaim!

 

Már régóta foglalkozom a Germán Gyógytudománnyal®, dr. Hamert pedig nagyon jól ismerem. A már csaknem 30 éve, a GNM-ért és a betegekért folytatott harca során az ember egyre szkeptikusabb lesz, ez érthető. Most azonban igazat kell adnunk neki. Egyre többen tűzik ki célul maguknak, hogy karriert csináljanak a GNM-mel, de dr. Hamer nélkül. Ezt én nem tudom, és soha nem is fogom támogatni.

Légy csapattag!

felh Nagy-nagy szeretettel várjuk azoknak a tenni vágyó embereknek a jelentkezését, akik nem sajnálják az időt és az energiát egy nemes ügy szolgálatára!!!

Egy nagy és sokrétű csoportot szeretnénk életre hívni a Germán Gyógytudomány haladása érdekében, és azért, hogy mielőbb mindenkihez eljuthasson az életmentő információ. Egy olyan TEAM létrehozását indítványozzuk, amely nagy hatékonysággal és kreatívan segítené ezt az igen fontos munkát.

Kérünk mindenkit, hogy jelentkezzen, aki késztetést érez arra, hogy valami nagyot, hasznosat és maradandót alkosson egy jól együttműködő csapat tagjaként.

Rengeteg teendőnk van! Ennek a szeretettel és szeretetből működő csoportnak mindenki EGYENÉRTÉKŰ tagja lesz! Tisztelettel és szeretettel a már meglévő kicsiny mag.

ÁLLÁSFOGLALÁS

Az elmúlt időszakban rengeteg dolog történt a Germán Új Medicina® körül, aminek a következtében létrejött a gnm-info.hu weboldal is. Ezzel az állásfoglalással szeretnénk a részünkről rendezni az ezzel kapcsolatos kételyeket, és minden más információcsúsztatást.

Különprogramok

kulonprogram
A GNM különprogramjai

Esettörténetek »

esettortenet
Tapasztalatok, esettörténetek

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.