12142017Cs
Frissítve2017 okt. 09, H

slot

ÁLLÁSFOGLALÁS

Az elmúlt időszakban rengeteg dolog történt a Germán Új Medicina® körül, aminek a következtében létrejött a gnm-info.hu weboldal is. Ezzel az állásfoglalással szeretnénk a részünkről rendezni az ezzel kapcsolatos kételyeket, és minden más információcsúsztatást.

Hitelesség: Minden olyan kezdeményezés, ami részinformációkra építve tevékenykedik saját terméke és szolgáltatása értékesítésére (a Germán Új Medicina® iránt elkötelezett, nemes cselekedet álcája alatt), az nem a Germán Új Medicina®, és dr. Hamer nem ismeri el annak! Ugyanígy a hozzájárulása, közreműködése nélküli, teljesen más logikával rendelkező, eltérő szövegkörnyezetben elhelyezett, sajátos kiegészítésekkel megjelenő anyagoktól és a hozzájuk kapcsolódó tevékenységektől dr. Hamer kimondottan elhatárolódik, mert ez a megszentségtelenítés és a lejáratás eszköze.

germangyogytudomany.hu: Az első olyan magyar nyelvű portál, ahol kizárólag dr. Hamer anyagai jelennek meg. A célunk az, hogy megkérjünk minden önmagáért felelősséget vállaló egyént, hogy vizsgálja meg dr. Hamer anyagait. Mert mi van, ha dr. Hamernek igaza van?. Figyelje meg magát és környezetét ezen új ismeretek tükrében, és döntse el Ő maga, hogy ez számára hasznos-e.  
Meggyőződésünk, hogy minden tudományt változatlan formában kell továbbadni, és annak minden mondatát az eredeti szövegkörnyezetében kell olvasni. Bármilyen átformálás, áthelyezés, más tudományágba történő integrálás már annak lebutításához és gyengítéséhez vezet. Számos más tudományos felfedezés merült hasonló módon feledésbe, mert bizonyos köröknek azok eltüntetése állt érdekében. Mi ezen az oldalon konkrét, hiánytalan, pontos információt adunk tovább. Az olvasó eldöntheti, hogy a fél, vagy a teljes igazságot akarja olvasni.
Ezen kívül felelősségteljesen végig kell gondolnunk azt, hogy gyermekeinkben, unokáinkban szabad-e továbbra is táplálni a betegségekről való félelemkeltő, hagyományos elképzeléseket. Fontos, hogy megerősítsük bennük és velük együtt értelmezzük a számukra már születésüktől fogva nyilvánvaló értelmes biológiai folyamatokat és így esélyt adjunk az új generáció számára egy új, magasabb rendű és más minőségű létezésre! 

FIGYELEM!

Aki tisztában van dr. Hamer életútjával, a rengeteg üldöztetéssel és meghurcoltatással, az tudja, hogy helyenként megtalálhatóak a doktor úr anyagaiban olyan megnyilvánulások, amik nemcsak hangulatkeltőek lehetnek, de olykor az összeesküvés-elméletek ösvényére téved…

Nem célunk semmilyen elhatárolódás, feszültség és gyűlöletkeltő tevékenység gerjesztése!

Azt szeretnénk, ha az oldal olvasóközönsége el tudna vonatkoztatni az őt zavaró tartalmaktól, és ki tudná szelektálni magának a számára leghasznosabb információkat!

Ezeket az információkat egyrészről azért tesszük közzé, mert fordítóként hűek szeretnénk maradni az eredeti anyagokhoz, másfelől célunk, hogy kezdjünk el végre megfigyelni, gondolkodni és egymással kommunikálni! Mert nem elhinni, vagy tagadni kell az összeesküvés elméleteket, hanem nyitott szemmel járni, megfigyelni, hogy kik mit mondanak, cselekednek és a dolgok milyen irányba változnak. Őszintén osszuk meg egymással a különböző érdekek által nem befolyásolt tiszta információkat és saját tapasztalatainkat!
Ébredj fel, ébredj rá, és indulatok helyett nézd meg, hogy kikkel tudsz egy irányban haladni.

Célunk, hogy teret adjunk dr. Hamer egyetemének, hogy Európa más országaiban is létrejöhessen olyan oktatási intézmény, amely a Sandefjordi Egyetemmel közösen független megfigyeléseket végezhet, minél több szakember bevonásával és hogy dr. Hamer komplett, eredeti tudománya beépülhessen a gyógyításba. Együttműködő partnerre szeretnénk találni az orvostársadalomban, az alternatív gyógyászatban résztvevők körében, és a társadalom különböző szintjein is. Átfogó, nyilvános párbeszéd szükségét sürgetjük a korrekt tájékoztatás, tájékozódás érdekében. Természetesen számítunk olyan tudósok és szaktekintélyek közreműködésére is, akik képesek az új befogadására, ellenőrzésére és ha meggyőződtek ennek igazságtartalmáról, akkor ennek tükrében munkásságuk átformálására. 

2010. november 24.

Dr. Hamer magyarországi képviselői és a honlap üzemeltetői
a hamisítatlan Germán Gyógytudomány elkötelezett hívei nevében

Kelemen Gyuri és Juli

 

További személyes jellegű írást a tisztánlátás kedvéért a blogunkon olvashatsz: http://gnm-info.blogspot.com

Különprogramok

kulonprogram
A GNM különprogramjai

Esettörténetek »

esettortenet
Tapasztalatok, esettörténetek

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.