12142017Cs
Frissítve2017 okt. 09, H

slot

Helmut Pilhar levele

helmut_pilhar

"Kedves barátaim!

 

Már régóta foglalkozom a Germán Gyógytudománnyal®, dr. Hamert pedig nagyon jól ismerem. A már csaknem 30 éve, a GNM-ért és a betegekért folytatott harca során az ember egyre szkeptikusabb lesz, ez érthető. Most azonban igazat kell adnunk neki. Egyre többen tűzik ki célul maguknak, hogy karriert csináljanak a GNM-mel, de dr. Hamer nélkül. Ezt én nem tudom, és soha nem is fogom támogatni.

Mindenkinek vannak gyenge és erős pontjai, de pillanatnyilag dr. Hamert minden létező oldalról kritikák érik, a sötét hatalmak dr. Hamert félre akarják állítani, felfedezését el akarják lopni, azt át akarják formálni és az akadémikus orvostudománnyal egybe akarják szőni, hogy aztán a feledésbe merüljön.

Én dr. Hamert támogatom gyengéivel és erősségeivel együtt. Soha nem fogok a feledés homályába taszítani egy felfedezőt.

Próbáljátok meg megérteni őt, szívesen megnéznélek benneteket 30 éves harc, megaláztatottság, több gyilkossági kísérlet, börtönben töltött évek, száműzetés stb. után. Kit zártak már közületek a saját nézetei miatt börtönbe? Én átéltem már hasonlót, én is ültem börtönben saját nézeteim miatt és tudom, hogy ez milyen érzés.

Szeretném megtudni, ki az, aki mindezt felvállalva, hasonló előzményekkel még mindig képes egy nemes ügy érdekében harcolni. Közületek ki képes erre igazán?

Kicsit alaposabban olvassátok Dr. Hamer legutolsó levelét és először is gondolkodjatok el azon, még mielőtt az árulók fecsegését terjesztenétek.

Gondoljatok arra, hogy dr. Hamer a gyógyszerlobbi és az akadémikus orvoslás ÁLDOZATAIÉRT küzd. Itt van legalább EGY VALAKI, aki egész életét egy IGAZ dologra tette fel – ha és de nélkül – és nem csak várt, teázgatott, miközben csak kritizált. Vegyetek róla példát és tegyétek ugyanezt, áldozzátok fel egész életeteket a betegekért és ha erre nem vagytok képesek, sajnos el kell hallgatnotok. Tegyetek valamit, álljatok fel, menjetek ki az utcára, inkább, mint sem hogy várjatok, míg eljön a messiás. De ki mondja majd meg nektek, hogy AZ, akire vártok, valóban Ő, és nem csak valamelyik “kegyelmesség”? Egyszerű mindig másokat hibáztatni. Könnyű nagy embereket kritizálni felelősség, gerincesség és tisztelet nélkül.

Soha ne felejtsétek el, hogy KÖSZÖNETTEL tartozunk dr. Hamernek, amiért kaptuk tőle a GNM-et! Amikor dr. Hamer a GNM-et felfedezte, kívüle senki nem volt és most sem lenne képes ekkora horderejű felfedezésre. (pld. Meta-Medicina vagy hasonlók).   

Tényleg elegem van abból, hogy a történelem nagy felfedezőit mindig leírják és találmányukat elsajátítják, mint ahogy egyes kiválasztottak dr. Hamer GNM-jét is sajátjukként hirdetik.

Még egyszer hangsúlyozom, Én dr. Hamer mellett állok és soha nem hagyom magam eltéríteni és soha nem fogom elárulni őt.

Hans Rapold"

***
Baráti üdvözlettel,

Helmut Pilhar

Univ.-Doz. Ing. Helmut Pilhar
AMICI DI DIRK ÖSTERREICH - Verlagsauslieferung Wiesengasse 339
A-2724 Hohe Wand / Maiersdorf
Tel: 0043 2638 81236
Fax: 0043 2638 81236-20
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Homepage: http://www.pilhar.com
Onlineshop: http://amicididirk.systemshop.at”

Különprogramok

kulonprogram
A GNM különprogramjai

Esettörténetek »

esettortenet
Tapasztalatok, esettörténetek

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.