10242017K
Frissítve2017 okt. 09, H

slot

KÖZLEMÉNY

legy_ovatos

Dr. med. Mag. theol. Ryke Geerd Hamer  Germán Gyógytudománya egy szigorú, öt biológiai természettörvényen alapuló természettudomány, egy hajszálpontos rendszer.

A kiegészítések és módosítások hiteltelenné teszik ezeket a szigorú törvényszerűségeket, ezért az elferdített változatokért nem vállalunk felelősséget!

A Germán Gyógytudományt a világon sokfelé és sajnos már Magyarországon is számtalan tudományosan teljesen értelmezhetetlen alapelvekre épülő módszer terjeng az interneten, melyeknek terjesztői a valóban létező tudományos alapok félremagyarázásával próbálnak érvényesülni.

Ez a felfedezés kezdetben Új Medicina® (vö. Neue Medizin®), majd Germán Új Medicina® (vö. Germanische Neue Medizin®) elnevezést kapott Dr. Hamertől. Az utóbbi megnevezés német rövidítése lett a GNM®. Hazánkban a legelterjedtebb megnevezés az Új Medicina, Új Orvostudomány és a GNM lett, így került be a köztudatba, így vált ismertté.

Ezeket az elnevezéseket és a GNM rövidítést korábban még Hamer doktor is használta, de mivel később egyre több hasonló, ezzel csak részben megegyező gyógyászat indult, ill. publikáció látott napvilágot szerte a világon a fenti neveken az ő beleegyezése nélkül, a Germán Gyógytudomány nevet (vö. Germanische Heilkunde®) adta neki. Az utóbbi időben minden publikációjában már csak ezt az elnevezést használta. Kérjük, tartsd tiszteletben a kérését!

Dr. Hamer előszeretettel használja még a La Medicina Sagrada® nevet, mert felismeréseit Isten ajándékaként tekinti.

(Gyógytudomány = eHeilkunde, Halász Előd: Magyar-német szótár. II. kötet. Akadémiai Kiadó, Bp, 1988. 550. o.).

A Germán Gyógytudomány NEM EGYEZIK MEG az alábbi módszerekkel:

 • Biologika / / Új Orvostudomány / Új Medicina / GNM    (névátfedés)
 • www.nicolasbarro.net
 • www.neue-mediz.in
 • www.nuovamedicina.com
 • lsd. még: Dr. Hamer an Freunde - die Räuber und Verfälscher
 • 5bn/GNM
 • Recall Healing / Biologie Totale / Total Biology
 • Biogenealogy, Biodeprogramming, Biodecoding®
 • Meta-Medicine®
 • NLP (Neuro-Linguistic Programming)
 • NES (Nutri-Energetics System®)
 • Dr. David Holt, D.O. (Nevada) - Animal experimentation in the name of GNM
 • Quantum Hamer Medicine "
 • EON Therapy" (Dr. John Turner, D.C., Atlanta)
 • Björn Eybl

A megtévesztésig hasonló egyéni módszerekkel Dr. Ryke Geerd Hamer és felfedezésének jó hírét veszélyeztetik, ezért azt javasoljuk, hogy minden megtalálható, fenti nevekkel terjesztett információt alaposan végiggondolva kezeljen mindenki! 

Hamer doktor a gondolatait tömör mondatokba sűríti a táblázatban.

Például úgy készült a 2011. novemberében megjelent Germán Gyógytudomány tudományos táblázata, a könyv és a szószedet is, hogy a félreértésre okot adható fordítás elkerülhetővé vált azzal, hogy az eredeti, német nyelvű ismertetésben esetleg nem szereplő, de a magyarban szükségesnek tűnő szavak alkalmazását Hamer doktor személyesen hagyta jóvá. A könyv fordítása során mindvégig egyeztetett vele a fordító, Kelemenné Dévényi Julianna. Így került több helyen a szövegbe a sejtszaporulat a karcinóma helyett, valamint a megoldási fázis a gyógyulási fázis helyett, sőt, teljesen új bekezdések is találhatók a magyar nyelvű kiadásban.

Bízunk benne, hogy Hamer doktor tudományos igényű fordításban megjelenő kiadványaival és a magyar weboldal létrejöttével magunk dönthetjük el, hogy mit választunk. 

Hiteles források:

(http://www.germangyogytudomany.hu/bizonyitasok/151-prof-niemitz-levele.html)

Prof. Joav Merrick a 2008-ban megjelent tanulmánya szerint  „(The Scientific World Journal. Vol. 5. p. 93-102.20050128)"  a Germán Gyógytudomány első két természettörvénye az orvostudományban általánosan elfogadott!

 

Különprogramok

kulonprogram
A GNM különprogramjai

Esettörténetek »

esettortenet
Tapasztalatok, esettörténetek

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.