10242017K
Frissítve2017 okt. 09, H

slot

Orvosok / terapeuták

Image 4

Európában egyetlenegy orvos sem praktizálhat...

dr Európában egyetlenegy orvos sem praktizálhat a Germán Új Medicina szerint. Világszerte azonban sok lelkiismeretes orvos van, akik mind csak a háttérben tevékenykednek, mert félnek a megtorlástól, és ennek oka van:

Franciaországban 1992-ben ezer (1000) Germán Új Medicina szerint praktizáló francia orvost ugyanazon a napon behívták az illetékes orvosi kamarába és ott „a szó igazi értelmében” meg kellett esküdniük és aláírásukkal igazolniuk kellett, hogy attól kezdve nem foglalkoznak többet a Germán Új Medicinával – ellenkező esetben bevonják az orvosi gyakorlat folytatására vonatkozó engedélyüket.

Tehát: amíg egy pácienstől megtagadják a szabad választás lehetőségét, ill. azt, hogy hivatalosan a Germán Új Medicina szerint kezeltesse magát, továbbra is önállóan kell dönteniük, hacsak nem találnak véletlenül egy olyan orvost, aki kész a Germán Új Medicinával komolyan foglalkozni.

Ahhoz azonban, hogy a jövőben a Germán Új Medicina optimális oktatására sor kerülhessen, Hamer doktornak egy képzési helyre, egy egyetemre és egy ahhoz tartozó klinikára van szüksége. De hát amíg …

Klinika:

A fent említett okok miatt még nem létezik Germán Új Medicina klinika. Viszont amíg a betegek (vagy azok, akik később még betegek lehetnek) ezzel a helyzettel ellentmondást nem tűrően kiegyeznek - mint ahogyan ezt most sokan teszik -, a helyzet valószínűleg sokáig nem is fog változni. 

Különprogramok

kulonprogram
A GNM különprogramjai

Esettörténetek »

esettortenet
Tapasztalatok, esettörténetek

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.