12132017Sze
Frissítve2017 okt. 09, H

slot

Nyílt levél Soma Mamagésának

Piliscsév, 2016. szeptember 03.

Kedves Soma!

Közszereplő vagy, ki ne ismerne téged? Személyed lehet, hogy megosztja a tömeget, de figyelnek rád az emberek. Akik kedvelnek, azok megvásárolják a könyveidet, számukra hiteles vagy, elfogadják a tanácsaidat. Azt gondoltam, pontosan tudod, mekkora felelősséggel tartozol a kijelentéseidért, és ha véleményt formálsz valamiről vagy valakiről, akkor mielőtt azt megjelentetnéd, igyekszel a hitelesség érdekében személyesen is meggyőződni annak tartalmáról. Sajnos nem ez a helyzet áll fenn.

Legutóbb, amikor a Váci úti Elixír Könyvesboltba már sokadik alkalommal vittem rendelésre Germán Gyógytudomány Tudományos Táblázatot, akkor az ügyintézéssel kapcsolatos várakozás közben kezem ügyébe akadt az Öngyógyító c. könyved. Ahogy érdeklődve lapozgattam – bizonyára nem véletlenül – pont a Hameri módszer fejezetnél csaptam fel. Ott pedig zárójelben megjegyezve azt olvasom tőled, hogy: „Hamer nagy tudású gyógyító, sajnos a bölcsességnek és az érzelmi intelligenciának híján van, mert több fórumon nyilvánosan antiszemita megjegyzéseket tett. Ez nem von le a szaktudásából, de a személyére egyértelműen árnyékot vet.”

Szeretném tudni, hogy ezt milyen saját tapasztalattal, tudással tudod alátámasztani! Tettél-e egyáltalán kísérletet arra, hogy ellenőrizd ezt az állítást? Ha valaki ezen a világon, hát akkor Dr. Hamer az, akinek az érzelmi intelligenciája az egekbe ér! Hamer doktor bölcsessége alig hasonlítható valakihez ebben az évszázadban! Tőle még talán te is tanulhatnál!

Tudod-e, hogy Hamer doktor (mert ugye illik őt minimum így nevezni) közel 60.000 betegen végzett vizsgálat alapján állította fel és bizonyította a természettörvényeit, téziseit. Ezeknek a pácienseknek a teljes kórtörténetét, kórlapját a mai napig is őrzi. Ismered Dr. Hamer több tucatnyi könyvét, publikációit? Vagy legalább egyet is közülük? Valószínűleg nem, mert akkor nem lenne bátorságod így nyilatkozni róla. Ebben a formában így vélekedni rágalom.

Tovább olvasva láttam, hogy ellenpéldaként lelkesen méltatod azt, aki plagizálva már szinte magáénak kiáltja ki Hamer doktor felfedezését.  Sokadmagammal kíváncsi vagyok, hogy az általad tényként említett B. Roberto kutatásait hol, milyen körülmények között és kiken végezte, valamint hogyan dokumentálta, publikálta. Azt is írod, hogy Dr. Hamer Tudományos táblázata német és angol nyelven elérhető. Hogy szándékosan vagy tudatlanságból (egyik rosszabb, mint a másik egy ebben a témában felelősen nyilatkozó embertől) nem említed, hogy a Germán Gyógytudomány Tudományos táblázata 2010 óta magyar nyelven is hozzáférhető, lásd http://www.germangyogytudomany.hu/kiadvanyok/kiadvanyok/tudomanyos-tablazat.html, ami Hamer doktor magyar nyelvű hivatalos honlapján található.

Sajnos a könyvednek ezen a néhány oldalán annyi a csúsztatás, téves információ, ami mellett nem tudtunk szó nélkül elmenni. Segítségül a tisztánlátáshoz mellékeljük azt a videót, amiben Hamer doktor maga mondja el, hogy miért ragasztják rá szándékosan az antiszemita bélyeget, reméljük, a videón nem egy szörnyeteget fogsz látni, hanem egy sziklaszilárd meggyőződésű, nagy tudású, igen magas érzelmi intelligenciával megáldott, bölcs Embert, aki talán az emberiség történetében és az orvostudományban a legnagyobb felfedezést adta (https://vimeo.com/181286046).

Nem te vagy az egyetlen, aki elvégzett egy biologikás tanfolyamot, akiknek ezzel a becstelenséggel terelik el a figyelmét a plagizálásról. De tőled joggal lenne elvárható, hogy a megfelelő helyeken ellenőrizd, hogy ne dőlj be az efféle rágalmaknak, és hogy elfogulatlanul foglalj állást. Feltéve természetesen, hacsak nem valamilyen érdeked fűződik ahhoz, hogy ne a hiteles Germán Gyógytudomány, hanem a plagizált változata terjedjen…

Amennyiben a népszerű mamagésa szerepet komolyan gondolod és nemcsak reklámfogás, akkor úgy gondoljuk, ajánlatos egy, a valóságot tükröző helyreigazítást tenned a könyvedben Hamer doktorról leírt koholmányokkal kapcsolatban, különben hogy vehetné bárki is komolyan a véleményeidet? 


Válaszodat előre is köszönjük


minden Germán Gyógytudományban jártas barátunk nevében


Kelemenné Dévényi Julianna és Kelemen György

 

Különprogramok

kulonprogram
A GNM különprogramjai

Esettörténetek »

esettortenet
Tapasztalatok, esettörténetek

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.