10242017K
Frissítve2017 okt. 09, H

slot

Terápia

Image 1

...Germán Új Medicinával a legjobb eséllyel indulhatunk el a gyógyulás útján ... 

therapy Akezelés megkezdése előtt eddig „az Istenek felállítottak egy diagnózist”, mely a Germán Új Medicinában egy személyes beszélgetéssel a „gyóntató székben” kezdődik. A terápia legjelentősebb momentuma viszont az, hogy a beteg saját maga megértse a rendszert, mert csak akkor tudja – mind az aktív-, mind a gyógyulási fázis – tüneteit a megfelelő helyre besorolni és ezzel egy újabb érzelmi megrázkódtatást és pánikot elkerülni.

Magától értetődő, hogy azok, akik egy rákos megbetegedés előtt már megismerkednek a Germán Új Medicinával, a legjobb eséllyel indulnak el a gyógyulás útján. De azoknak a betegek is van esélyük, akik közvetlenül a megbetegedés után ismerkednek meg a Germán Új Medicinával.

Viszont azokkal a betegekkel, akik már túl vannak hagyományos orvoslás kezelésén, ill. ezáltal súlyos testi károsodást szenvedtek, a Germán Új Medicina csodákat ugyan már nem tud tenni, de még nekik is marad reális esélyük, ha a megfelelő kezelés rendelkezésre áll az általában a gyógyulási fázisban fellépő komplikációkra, ill. a páciens nem esik vissza ugyanabba a konfliktusba.

A burgaui (régebben az osztrák Burgauban volt az Új Medicina központja) államügyészség hivatalos vizsgálata és megállapítása szerint a betegkartonjuk alapján listázott 6500 ember közül a legsúlyosabb betegségben szenvedők közül 6000 páciens még évekkel azután is élt – tehát a túlélés több, mint 90 %-os.

Az ilyen komplikált esetekhez (a jövőben) azonban saját klinikára van szükség: “la medicina sagrada”.

Ám (hosszú távon) nem lehet a Germán Új Medicina értelme, célja és feladata, hogy szükségből csak a hagyományos orvostudomány követői által okozott hibákat hozza helyre.

A heidelbergi Abel professzor szerint a hagyományos orvosi rákkezelés az attól számított 5-7 éven belül kb. 95 %-ban halálos kimentelű. 

Különprogramok

kulonprogram
A GNM különprogramjai

Esettörténetek »

esettortenet
Tapasztalatok, esettörténetek

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.