12132017Sze
Frissítve2017 okt. 09, H

slot


Válasz Barnai R. Figyelemfelhívás c. levelére

Válasz Barnai R. korábban „Dehonesztáció” (magyarul: becsületsértés) című írására, melyben becsületsértéssel vádol bennünket:

Amióta Hamer doktor személyesen tudatta Barnai Robertóval, hogy nem támogatja a Szervatlasz megjelenését, számos sértő és hazug levél látott napvilágot részéről, mert tudta, hogy az eredeti mű, Hamer doktor Tudományos táblázatának magyar nyelvű változata komolyan fogja sérteni gazdasági köreit. Tavaly nem kívántuk ebben a tisztességtelen játszmában felvenni a kesztyűt, ellenben erre a 2012. januárban a Tudományos táblázat ellen indított lejáratásra, feszültségkeltő hírnévrontásra kénytelenek vagyunk reagálni, és így lehetővé tenni a saját véleményalkotást.  

2.) SZÁNDÉKOS ELFERDÍTÉSEK

1.) Új Medicina = a régi név szándékos használata, a germán elnevezés megtadagása (13. o.)
2.) Epileptokrízis = epileptikus krízis az izmoknál fordul elő, míg az epileptoid az egyéb szöveteknél. Hamer doktor ezt a szót egyáltalán nem használja. (Kiigazítási kérelmünk alapján csillaggal már odakerült egy ezzel kapcsolatos megjegyzés, de át nem írta az egészet, ehelyett kiatalált egy egyesítő szót, mely teljesen helytelen.)

3.) FÉLREVEZETÉS, MEGTÉVESZTÉS, HELYTELEN MEGHATÁROZÁS

1.) Daganat és sorvadás? (9. o.) lásd 2. pont
2.) „… a rák az a fizikai, testi megnyilvánulás, mely a megbetegedések konfliktus-aktív szakaszában történik. Ez lehet sejtszaporulat vagy szövetcsökkenés, sorvadás. Hogy éppen melyik…” – Következetesen kimaradt a a funkciócsökkenés vagy funkciókimaradás és nem csak a KA-fázisban látunk sejtszaporulatot!!. (19. o.)

4. TÉBOLY-KATEGÓRIA

1.) Mi a Szerv Atlasz? - lélektan (2. o.), (2. o.), összefüggés ismertető eszköz (3. o.), biológia-élettan elváltozástan (3. o.), elváltozás-tudomány (21. o.)
2.) Szervatlasz más néven Betegségatlasz (2. o. ) – a szerv más néven nem betegség, ez így nem helyes

Különprogramok

kulonprogram
A GNM különprogramjai

Esettörténetek »

esettortenet
Tapasztalatok, esettörténetek

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.