10242017K
Frissítve2017 okt. 09, H

slot

Válasz Barnai R. Figyelemfelhívás c. levelére

Válasz Barnai R. korábban „Dehonesztáció” (magyarul: becsületsértés) című írására, melyben becsületsértéssel vádol bennünket:

Amióta Hamer doktor személyesen tudatta Barnai Robertóval, hogy nem támogatja a Szervatlasz megjelenését, számos sértő és hazug levél látott napvilágot részéről, mert tudta, hogy az eredeti mű, Hamer doktor Tudományos táblázatának magyar nyelvű változata komolyan fogja sérteni gazdasági köreit. Tavaly nem kívántuk ebben a tisztességtelen játszmában felvenni a kesztyűt, ellenben erre a 2012. januárban a Tudományos táblázat ellen indított lejáratásra, feszültségkeltő hírnévrontásra kénytelenek vagyunk reagálni, és így lehetővé tenni a saját véleményalkotást.  A korábbi eseményekről bővebben itt olvashat:

A Tudományos táblázat ellen több pontban éles kritika fogalmazódott meg. Ezt a listát több – magát GNM-szakértőnek valló – személy írta alá, melyben azt állítják, hogy ők, mint a Szervatlasz lektorai és készítői szigorúan elhatárolódnak Hamer doktor állítólagos magyarországi képviselőitől és kiadványaiktól, többek között a Germán Gyógytudomány Tudományos táblázatától és az ahhoz készített GNM-szószedettől.

Kik azok az állítólagos képviselők?
Hamer doktor a 2011-es Kelemenné Dévényi Julianna által Magyarországon szervezett Helmut Pilhar 7 napos GNM-szemináriumán kinyilatkozta az ott jelenlévő 65 fős hallgatóság előtt, hogy Barnait elítéli, és hogy az általa írt Szervatlaszt súlyos tartalmi és szerkezeti hibák miatt nem fogadja el. Ekkor a résztvevők Hamer doktor társaságát hosszabb ideig, csaknem egy órán keresztül élvezhették. Hamer doktor virtuális jelenlétével ugyancsak kiegészült Csákvári Eszter 2012-ben rendezett több napos szemináriuma, így tehát egyértelmű, hogy kik azok, akik Hamer doktor támogatását élvezik.

Kik azok, akik elhatárolódnak a Tudományos táblázattól?
A Biologika Team tagjai Barnai Robertótól szerezték GNM-alapismereteiket.
Az önjelölt GNM-szakértők felületes kritikájára itt olvasható a válasz: Válasz a GNM-szakértők jegyzékére.

Tudomásul vesszük, hogy lesznek, akik továbbra is a széthúzásban lesznek érdekeltek. Fel lehet készülni azonban arra, hogy Hamer doktor igazságának fénye egyre tüzesebben ragyog majd az világmindenségben, és az ellene folytatott harc egyre nagyobb energiákat fog felemészteni. Egy őszinte önvizsgálattal mindenki könnyen eldöntheti, hogy megéri-e tovább viaskodni az eredeti forrás ellen. A választ megkapjuk, ha feltesszük magunknak a kérdést: Mi a célunk? A tiszta, eredeti GNM tanítása, vagy a Tudományos táblázat eltorzított változatának továbbterjesztése? Nem férhet kétség ahhoz, hogy a GNM útja kizárólag Hamer doktor hamisítatlan tudományával járható, mert hogyan létezhet egy jóérzésű ember azzal az ellentmondással, hogy Hamer doktort megveti, tudományos munkáját támadja, miközben a tőle elcsalt, lopott ismeretekkel biztosítja boldogulását?

A másik paradoxon pedig az, hogy a Szervatlasz javításához épp Hamer doktor magyar honlapja, a www.germangyogytudomany.hu, és most már a Tudományos táblázat is adja az alapot. A Szervatlasz soha nem lehet a Germán Gyógytudomány megbízható forrása Hamer doktor személye nélkül, mert csak ő adhat hitelt érdemlően választ, és az újabb kutatási eredményeit  is csak tőle kaphatjuk. Minden egyéb csak találgatás, egy helyben toporgás.

Nyílt levelünket a Szervatlasz elkötelezettjeihez itt olvashatják

Ezúton szeretnénk megköszönni mindazoknak a biztatását és támogatását, akik már részt vettek Csákvári Eszter képzésein, és felmérték a Tudományos táblázat jelentőségét.

A hozzászólók leveleit itt olvashatják.

Pliscsév, 2012. február 22.

A Germán Gyógytudományért munkálkodók nevében:
Kelemenné Dévényi Julianna és Kelemen György

Mellékletek:

A Szerv Atlaszban található


Különprogramok

kulonprogram
A GNM különprogramjai

Esettörténetek »

esettortenet
Tapasztalatok, esettörténetek

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.