10242017K
Frissítve2017 okt. 09, H

slot

1.SÚLYOS HIBÁK, CSAK A SZERVATLASZBAN LÉTEZŐ GNM (a Germán Gyógytudomány már nem használatos elnevezése!) FOLYAMATOK ÉS KÜLÖNPROGRAMOK

1.)

A gombabaktériumok (közismert nevén mycobaktériumok) ELBONTJÁK A HÁRTYÁINKAT?? Nagy baj lenne, ha ez igaz lenne! (27. o.)

2.) Mikróbák hiányában az újonnan létrejött szövet betokozódik, elsorvad. = … betokozódik vagy elsorvad? Mindkettőt nem tudja egyszerre. (30. o.)

 

3.)
Ez súlyosan téves elgondolás. A vese-gyűjtőcsatornácskák nem duzzadnak meg és nem zárják el a „lefolyót”. A vese-gyűjtőcsatornák visszaszívják a vizeletnek szinte a 100%-át! A vese ábrája alatti szöveg fatális tévedés, nem szabályozza a „kieresztés-mennyiséget” (?) a csatornák megduzzadásával! Ez arról tanúskodik, hogy a Szervatlasz írójának fogalma sincs a Vese-gyűjtőcsatorna szindrómáról! (52. ol. Vese-gyűjtőcsatornák)

 


- A vese-gyűjtőcsatornák mit szőrnek és milyen újrahasznosító berendezés???
- Folyadékhiány lép fel a testben??? Ennek semmi köze a Vese-gyűjtőcsatorna ÉBK-jához.

4.)

… a keletkezett új vese-gyűjtőcsatornákat a gombák elbontják ??? … Nem keletkeznek újj vese-gyűjtőcsatornák!

5.)
 
Ez a terápiás javaslat nagyon félrevezető, valamint a „kórház-konfliktus”-ról nem esik szó.
Egyik helyen önértékelés letörés, másik bekezdésben önbecsülés letörés szerepel, B.R. mégis vitatta az önértékelés szót a Tud.táblázatban. Helyesen egyébként: önértékelés csökkenése vagy az általánosabban használt orvosi nyelven önleértékelés vagy önértékelési zavar. A letörés félreértelmezhető, mert ki töri itt le kinek az önértékelését? (53. o. Vese-gyűjtőcsatorna szindróma)

6.) Az agytörzshöz tartozó szervek közül kimaradt a petefészek- és here, a mellékvesevelő, a könnymirigy és a szájpadlás ÉBK-jának leírása.
A petefészek- és hereteratoma meg nem említése súlyos hiányosság, mert ez azt jelenti, hogy a KA-fázisban is van sejtburjánzás, ellentétben az ektodermás ÉBK-kal. (Agytörzs fejezet)

7.)

Mirigyszerű szövető
Agyhártya daganat Az agyhártyának nincs konfliktusa, ezért nincs daganatnövekedés és daganatelbontás sem. Az egész oldal Roberto téves agyszüleménye! (73. o. Agyhártya)

8.)

Egy lapon említi a hólyagzáróizmot a hólyagizomzattal, pedig a záróizomnak nincs nekrózisa!
„hólyag-záróizom-bénulás” - A záróizom nem bénul le! Ezért az összes következtetés téves!! 
Elégtelenségi félelem? – Konfliktus, hogy fizikailag veszélyeztetve érzi magát? Visszataszítóvá tegye magát? Saját agyszülemény!
Az egész oldal téves! (90. old. Húgyhólyag- és záróizomzat) 

9.)
Méhnyak-záróizomzat (91. o.) Ugyanaz a helyzet, mint a hólyagizomzat- és hólyagzáróizommal. Nincs megkülönböztetés a méhnyakizomzat és a méhnyak-záróizomzat között! A méhnyak-záróizom nem hal el és nem fog ujjáépülni. Az egész oldal hibás!

10.)
Félreérthető!
A várandós kismama lelkivilága nyilvánvalóan kihat a magzatra, de nem éli át automatikusan ugyanazokat a konfliktusokat, mint a kismama, tehát nem ugyanazzal az érzelemvilággal éli meg vele. A magzatnak önállóan át kell élnie saját konfliktust ahhoz, hogy Hameri-Góc jelenjen meg az agyában. Lehetséges például az, hogy a kismama veszekszik a férjével, nagy zajt csapnak, ezért a magzat el akar menekülni és motorikus konfliktust él meg, míg a kismama a partner-vita során például mellrákot fog kapni. (91. o. Méhnyak-záróizomzat)

11.)
 vesztességi helyesen: veszteségi!
veszteSSégi érzés  = veszteségi két „s”-sel hibás, mert nem a vesztésről van szó, hanem az elvesztésről, veszteségről. Főleg kiemelve nagy betűvel nem szerencsés, mert az SS-alakulatra emlékeztet mindenkit.
Der Verlust = 1. elvesztés  2. veszteség, kár (l. Halász előd: Német-magyar szótár, Akadémiai Kiadó 1988, 2066. oldal)
Német szöveg: „Verlustkonflikt (Kind, Ehefrau, Eltern, Freunde, Tier) durch Tod oder Weggehen”. Nem az olvasható, hogy vesztesnek érzem magam!!
Fordítás helyesen: „Veszteség-konfliktus” (gyermek, feleség, szülők, barátok, állat elvesztése haláluk vagy elhagyásuk miatt).”  (75. old. 4. fejezet – A velőállomány vezérelte mezodermális szövetek, szervek)
(Figyelem: vesztes (legyőzött) jelentése németül: der Besiegte, der Verlierer, semmi köze a Verlust szóhoz! Halász előd: Magyar-német szótár, 1149. oldal) (92. o. Petefészek) Ezzel kapcsolatos hiányosságot lásd még a feljebb a 9. pontban.

12.)

Mivel a fejlődéstörténet során a vesék visszfordultak (ismét)… – Honnan fordultak vissza? Lásd szívizomnál!
A pénzzel, folyószámlával kapcsolatos konfliktusok mind egzisztenciális konfliktusok, vagyis a vese-gyűjtőcsatornákon nyilvánulnak meg – entodermális szövet! A mezodermális vesekéreg (veseparenchyma) ÉBK-ja csak ténylegesen a vízzel, folyadékkal kapcsolatos (vízbe fúlással vagy áradásssal). (94. o. Vesekéreg)

13.)
  (97. o. Nagyagy kéregállomány)
Fenti két agyi relé elnevezése téves! Lásd Tud.táblázatban.
1. pajzsmirigy-vezetékek fala (laphám), tehetetlenség, tehetetlenség-félelem konfliktus
2. kopoltyúív-vezetékek laphám bevonata, (a fő nyaki nyirokerek ??? belső laphám intima): szemből érkező veszély félelmi konfliktusa
Itt többrendbeli félreértés van:
- pajzsmirigy-vezeték = helyesen: pajzsmirigy (egykori!) kivezető csöve
- kopoltyúív-vezetékek laphám bevonata = ilyen szervünk nem létezik, van viszont kopoltyúhasadék vagy –rés, melynek ma már nincs funkciója. Nem vezet semmit, régen is csak egy szűrő volt, és a vízből szűrte ki az oxigént.
- mindkét oldalon ugyanaz a konfliktus csapódik be, lásd Tud. Táblázat

14.)
 (98. o. Nagyagy kéregállomány)
Többrendbeli tévedés, rossz fordítás, értelmezési hiba:
- előmotorikus = helyesen: premotorikus (a motorikus előtt elhelyezkedő) németül: prämotorisch
- előérzet kéreg = ilyen nincs! Ez abból a téves fordításból adódik, hogy a pre- előtagot „elő-„nek fordította a fordító. Helyesen: a motorikus kéreg előtt elhelyezkedő kéreg
- utószenzorikus = helyesen: postszenzoros, vagy a szenzoros mögött elhelyezkedő kéreg
- szenzorikus = helyesen: szenzoros
- VC = szerencsétlen rövidítés
- visual cortex = helyesen latinul: visualis cortex (csak az angolul visual, el kellene dönteni, hogy latin, vagy angol nyelvezetet használ)

15.)
Nem rövid ideig tartó emlékezetkiesés van, hanem rövid távú! A nemrég történt dolgokra nem emlékszik, nem pedig rövid ideig tart az emlékezetkiesés! (105. o. Felhám)

16.)

Itt van ájulás, zavartság és zagyva beszéd??????  (105. o. Felhám)

17.) Hüvely
 Ez a birtokzónákhoz tartozik, miért nincs oda sorolva?? (108. o. Hüvely)

18.)
Az agyunk nem az Előrenézést korlátozza, hanem épp ellenkezőleg: a hátrafelé nézést !!!!! (112. o. Szem üvegtest és ideghártya)

19.)

Retinaleválás a KA-fázisban van? Hamer doktor szerint az MK-fázisban. Biztos, hogy van émelygés, hányás? (112. o. Szem üvegtest és ideghártya)

20.)
 
Ha nem nemi/birtok, akkor hogyan érvényesül a mérleg elve??? (113. old. Pajzsmirigy-vezetékek)

21.)

Pajzsmirigy-vezeték és kopoltyúív-vezeték teljesen hibás mindkét oldal. (113. o. Pajzsmirigy-vezetékek)

22.)
 
laphám csővezeték????? Amúgy pedig ez nem juttat semmit sehová, mert ez csak egy csökevény, és már nincs funkciója!

23.)

Milyen kombinációs jelenség a szemölcs? Egyszerű függésben lévő megoldási fázis = egy sympathicotoniás fázis után bekövetkezik a vagotonia, de ebben a megoldási fázisban újra és újra kiújul a konfliktus, mely során a felhám túlzott újjáépítése folyik!
A scleroderma (= mezoderma, irha) hogy kerül ez ide?  Recidiváló, fennakadt konfliktus-aktív fázis = hosszan elnyúló, egyre gyengébb hatású sympathicotoniás fázis, melyre nincs megoldás. Az állandó szövetszaporítás és szövetelbontás heges összezsugorodáshoz és megkeményedéshez vezet.
(106. o. Felhám)

24.)

Ez tényleg érdekes, mert nem így van. Férfiaknál nincs ellenkezés-félelmi konfliktus, csak ellenkezés-konfliktus! A férfi támad, a nő undorodik és fél.  Ha a férfi fél is egyben, akkor mindkét konfliktus egyszerre van jelen, vagyis konstellált: undor/félelem + ellenszegülés! 
(115. old. Alfa-Langerhans szigetsejtek)

25.)

Hogyan érvényesül itt a mérleg elv, ha nem a birtokzónák része? Hamer doktor szerint ha itt érvényesülne a mérleg elve, akkor lenne paranoia, márpedig az itt nincs! (116. old. Béta-Langerhans szigetsejtek) Könyv!!!

26.)

Nem csökken a daganatok növekedése, lásd könyv, 4. oldal (135. old. A kisagyi konstellációk)


Szadizás itt??? (135. old. A kisagyi konstellációk)


Ösztönösen szadista?????
Az egész oldal egy félrevezető maszlag!
Az utolsó bekezdés agyrém: Az Anyatermészet nem gyönyörködik senki szenvedésében, talán ezért próbálja így elérni az agykárosodott, zátonyra futott, zárlatos, kártékony egyedek „forgalomból kivonását”. (135. old. A kisagyi konstellációk)

27.)
 
1,2 – nél soha nincs mérleg-szabály! (139. old. kéregmezők, metszetek)

28.)

Konstellált állapotunkban vagy leáll a szervi elváltozás mértéke, vagy megáll a konfliktus tömegének felhalmozódása (!) (4. o. Tud.tábl.) A konfliktustömeget eltünteti a második hosszabb idő után . (140. old. A kéregmezők)

29.)
 
Látókéregmező? Ilyen van? Vizuális kéregmezőből van szövettáplálás?
Hameri góc lásd 120. o. 12 Pa jo   súlyos hiba Nagy keveredés (143. o. kéregmezők)

30.)
Teljes oldal tévedés!146. old. Nemi birtokzóna, Mérleg Elv /
 
Mi szükség a Mérleg-szabály átnevezésére???


Nemi/birtokzónák = helyesen: birtokzónák, ha mindkét oldalról beszélünk, de mindegyik birtokzónában lévő relének van külön konfliktusa, nem helyes alkalmazni a bal oldali nemi/birtokzóna vagy a jobb oldali nemi/birtokzóna elnevezést.

 
Helyesen: váltakozik a mánia vagy a depresszió. A mániás-depressziónak más jelentése van. Mániás depresszió = bipoláris zavar. megtévesztő!

 
Rösselsprung: lóugrás, huszárlépés (l. Halász előd: Német-magyar szótár, 1633. o.)

 
Ha a mérleg billeg, akkor leesik! Nem billeg, hanem billen jobbra vagy balra.

 
Nem változik meg a neme!! Helyesen: hormonálisan férfias érzelmű vagy konfliktus által férfias érzelmű

 következetesen agyi lézió és nem Hameri Góc!


Így már sokkal érthetőbb!


A Szervatlasz itt a vége felé már eléggé fejlődősködős, szinte már alig követhetősködős!

 
Rémületkonfliktustól nem marad ki a JK nőnek sem a peteérése, sem a menstruációja! Csak a szexuális konfliktus által!

 
A második konfliktusnak is kizárólag szexuális konfliktusnak kell lennie, akkor lesz ismét peteérése a nőnek!


Hamer doktor skizofrén konstellációról beszél, nem pedig skizofréniáról. Maga a mérleg nem okozza a saját nemhez való vonzódást! (146. old. Nemi birtokzóna, Mérleg Elv / Teljes oldal !)


Abszolút hibás:  Az autisztikus konstellációban nem marad ki a peteérés és a menstruáció, nincs meddőség!!!
Mire specializálódik?


Az elmaradó menstruációt csak a Női szexuális relébe történ? Hameri Góc idézi elő!


Ez nem mindegyik birtokzónás konfliktusra érvényes, csak a nimphomán és casanova konstellációra!
"férfi nemi hormon" = néha megemlíthetné, hogy ez a tesztoszteron
birtokoskodás = ????

31.)
 
Az egész táblázatban hibás: Megjelenés a szerven jobb oldal hibás = nincs jobb v. bal oldal! (pl. a végbélnek nincs jobb, ill. bal vezérlőközpontja) (149. old. Nemi birtokzóna konstellációk )

 Ennél sokkal több van. (149. old. Nemi birtokzóna konstellációk)

 
pubertás korig = a gyermekkor nem kibillent hormonállapot, mint ahogyan ezt sokszor hangsúlyozza! (149. old. Nemi birtokzóna konstellációk )


A második konfliktusnak nem kell súlyosabbnak lennie ahhoz, hogy mánia vagy depresszió jöjjön létre. (149. old. Nemi birtokzóna konstellációk )

TOTÁLIS FÉLREÉRTÉSEN ALAPULÓ TELJESEN HIBÁS OLDALAK:
53. o. Vese-gyűjtőcsatornák
73. o. Agyhártya
78. o. Pre-motorikus látókérgi mezők
90. o. Hólyagizomzat
91. o. Méhnyakzáróizom
98. o. Nagyagy kéregállomány
99. o. Érzékenység lefutás sémák
113. o. Pajzsmirigy-vezetékek
114. o. Kopoltyúív-vezetékek
115. o. alfa-Langerhans szigetsejtek
116. o. béta-Langerhans szigetsejtek
135. o. Kisagyi konstellációk
146. o. Nemi birtokzónák

 

Mentés

Mentés

Mentés


Különprogramok

kulonprogram
A GNM különprogramjai

Esettörténetek »

esettortenet
Tapasztalatok, esettörténetek

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.