12132017Sze
Frissítve2017 okt. 09, H

slot

Fókuszban az emésztőrendszerünk (ételallergiák, glutén-, laktózérzékenység stb.)

Bél képManapság nagyon sok embert érint a „bélbetegségek” különböző válfaja, krónikus megbetegedések, allergiák, mint pl. a Chron-betegség, a colitis ulcerosa, a laktózintolerancia, a gluténérzékenység, a tejallergia, az irritábilis bélszindróma… és sorolhatnánk.

Ezért is szeretnénk ezen előadás keretein belül válaszokat adni a miértekre, rámutatni a fenti „betegségek” kialakulásának okaira és segítséget nyújtani a gyors gyógyuláshoz.

A táplálkozáselméletek is megdőlnek ezen a napon, hiszen a diétákkal, böjtöléssel esetleg a tüneteket enyhíthetjük egy időre, de sokszor sajnos a biológiánk működése ellen teszünk ilyenkor. A teljes gyógyuláshoz oki terápiára van szükség és konkrét megoldásokra, melyhez segítséget nyújt Hamer doktor felfedezése.

Az előadáson rövid bevezetést hallhatunk Dr. Hamer munkásságáról és az általa felfedezett természettörvényekről és részletes elemzésre kerülnek a gyomor–bél traktus különprogramjai a fejlődéstörténetbe ékelve.

Dr. Hamer szakmai anyagaiból sok esettanulmányt ismertetünk, ami átlátható prezentációval segíti a megértést.
Az előadás végén egyéni kérdések megválaszolására is van lehetőség.

Várunk szeretettel minden kedves érdeklődőt, aki a Germán Gyógytudomány ismereteit szeretné csiszolni, aki új esettörténetekkel szeretne megismerkedni, aki szeretne gyógyulni és saját kérdéseire keresi a választ vagy csupán új érdeklődőként szeretne bepillantást nyerni a Germán Gyógytudomány oki terápiájának világába.

Élj egészségesen, légy boldog, a megoldás a kezedben van, amihez irányt mutatunk Hamer doktor felfedezéseinek ismertetésével.

Előadók: Illés Kata és Kelemenné Dévényi Julianna
Az előadás időpontja: 2016. június 25.
Helyszín: Kelemen Majorság, Piliscsév
Időtartam: 10:00 – 17:00
Ebédidő: 13:00 – 14:00
Részvételi díj, mely az ebédet és kávét is tartalmazza: 8000 Ft

Az előadásra előzetes írásbeli jelentkezés szükséges az alábbi e-mail címen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..
Felmerülő kérdések esetén írj a fenti e-mail címre vagy keress minket az alábbi telefonszámokon:

Kelemenné Dévényi Julianna 20 915 4715 vagy Illés Kata 20 529 2186

Különprogramok

kulonprogram
A GNM különprogramjai

Esettörténetek »

esettortenet
Tapasztalatok, esettörténetek

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.