12132017Sze
Frissítve2017 okt. 09, H

slot

Entoderma jegyzet

TÖBB, MINT 40 ESETTANULMÁNY és AZ ALAPISMERETEK BŐVEBB MAGYARÁZATA EREDETI FORDÍTÁSBAN (ENTODERMA, 1. RÉSZ)
A/4-es méretű, 200 oldalas jegyzet a Tudományos táblázat teljes megértéséhez és a tanfolyamainkhoz.
Korlátozott számban kapható 7.800,- Ft-os áron.

Megrendelés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

A Tudományos Táblázat és a 3 kötetből álló jegyzet együtt kedvezményesen: 22 500 Ft, kérjük tüntesse fel a megjegyzésrovatban!


A GERMÁN GYÓGYTUDOMÁNY TÁBLÁZATA ÉS A HOZZÁ TARTOZÓ KÖNYV

tud_tabl_k

A tudományos táblázat csíralemezre bontva tartalmazza az agytérképeket, az egyes szervi elváltozásokat a hozzájuk tartozó lelki konfliktussal, a Hameri Góc becsapódásának helyét az agyban, az ÉBK (Értelmes Biológiai Különprogram) biológiai értelmét és az aktív-fázisban, ill. a megoldási fázisban zajló folyamatokat. A hozzá tartozó könyvben ugyanezt a táblázatot megtalálhatjuk nagyobb betűméretben, az öt természettörvény új, jóval részletesebb leírását, mint annak angol, német vagy francia változatában.

 

A „Mein Studentenmädchen“ a prototípus, az ős-archaikus dallam

ms

Kevés örömteli és egyben félelmetes dolog lephet már meg életében egy olyan vén rókát, mint engem. Ezen kevés meglepetések közé tartozik saját szerzeményem, a „Mein Studentenmädchen". Ezt a dalt időközben már „terápiás szenzáció“-nak is nevezhetjük, melyet egy 7 éves osztrák kislány fedezett fel, akinek krónikus sárgasága (hepatitise) volt. A szülők több hónapja kétségbe voltak esve, mert az állapota nem akart javulni.

 

Alkategóriák

Különprogramok

kulonprogram
A GNM különprogramjai

Esettörténetek »

esettortenet
Tapasztalatok, esettörténetek

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.