12142017Cs
Frissítve2017 okt. 09, H

slot

AIDS

aids_be

HIV-positiv egy óriási csalás, amit a szerző elsőként már 1987-ben felfedezett, az Aids-hullám tetőfokán... 

aids1

Aids (Acquired immune deficiency syndrome), Sida (Síndrome de Inmunodeficiencia adquirida) vagy HIV-positiv egy óriási csalás, amit a szerző elsőként már 1987-ben felfedezett és nyilvánosságra hozott, amikor még mindenki – a sok értelmetlenség ellenére – azt hitte, hogy az Aids egy betegség.

Hogy jöhetett rá erre a szerző már 1987-ben, éppen akkor, amikor Aids-hullám és az Aids-hisztéria a tetőfokán állt? Nos, nagyon egyszerűen: A Germán Új Medicina nem tartalmaz feltételezéseket, csak 5 biológiai természettörvényt.

Amennyiben az Aids mint „betegség” létezik, akkor a „Germán Új Medicina” téves. Mindkettő nem lehet igaz.

A szerző feltevése

Ezért hát a szerző már 1984-ben megvizsgált minden „HIV-positiv” esetet abból a szempontból, hogy vajon egy Értelmes Biológiai Különprogram melyik fázisa jöhet szóba az Aids-nél, vagy hogy mit is jelenthet az a HIV-teszt. A szerző minden egyes birtokába jutott „Aids-esetet” megvizsgált, és hamarosan megtalálta a szisztémát: kivétel nélkül mindegyik HIV-positiv eset kapcsolatban volt a smegmával, mégpedig a smegmával kapcsolatos valamilyen DHS becsapódása után sorozatosan visszatérő konfliktus miatt, ill. egy ÉBK során (sín). A többi egy a Germán Új Medicina orvosi nyomozója számára kvázi már csak rutinmunka volt.

aids2

Megrendelés:

Amici di Dirk, Ediciones de la Nueva Medicina S.L.
Tel: 0034 952 59 59 10
Fax: 0034 952 49 16 97
emil:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Különprogramok

kulonprogram
A GNM különprogramjai

Esettörténetek »

esettortenet
Tapasztalatok, esettörténetek

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.