11242017P
Frissítve2017 okt. 09, H

slot

Eseménynaptár

Éves nézet
Év szerint
Havi nézet
Hónap szerint
Weekly View
Hét szerint
Daily View
Ma
Search
Keresés
Fókuszban a bőrünk
2017. Szeptember 24. , Vasárnap, 10:00 - 18:00
Találatok : 1206
Kapcsolat Illés Kata (20 529 2186) Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. és Kelemenné Dévényi Julianna (20 915 4715)

A BŐR A GERMÁN GYÓGYTUDOMÁNY TÜKRÉBEN

Tematikus sorozatunk szeptember 24-i előadásának témája a bőr és annak elváltozásai.

Csalánkiütés, ekcéma, neurodermatitis, scleroderma, vitiligo, szemölcsök, tyúkszem, korpásodás, napkiütések, bárányhimlő, skarlát, rosacea, pikkelysömör, övsömör, melanoma, pattanás stb.

A fenti tüneteket vég nélkül lehet sorolni. Többet megtapasztalunk életünk során, legtöbbször már gyermekkorban. Nagyon fontos, hogy tudjuk mi az oka, ha a bőrünk reagál.

Társas lények vagyunk, ezért nagyon érzékenyen érinthet minket, ha nem lehetünk együtt családtagjainkkal, szeretteinkkel, barátainkkal. Mivel a mai társadalmi rendszerben ezek a helyzetek gyakoriak, így sokszor érnek konfliktív szituációk ezzel kapcsolatban. Alapvetően nem szingli létre vagyunk biológiailag beprogramozva és nem is arra, hogy intézmények neveljék fel a gyermekeinket. Vágyunk az érintésekre, ölelésre, simogatásra, mint ahogy a gyermekeink még inkább. Soha nem volt ennyi ekcémás kisgyermek, mint manapság és soha nem volt ilyen hosszú várólista a felnőtt bőrgyógyászatokon.

A bőrünk rendkívül gyorsan reagál, ha ön tudja a tüneteinek az okát, megoldást talál a biológiai konfliktusra, ezen oki terápiával akár a gyógyíthatatlannak mondott, kellemetlen tüneteknek is egy életre búcsút mondhat.

A legfontosabb ismeretanyag Dr. Hamer felfedezése a Germán Gyógytudomány, amit saját magunk kell elsajátítanunk, mert jelenleg sajnos még nem ezt tanítják az orvosi egyetemeken. Ezzel az új szemléletmóddal sokkal egészségesebb és boldogabb életet élhetünk!

Az előadás során beszélünk majd a rövidtávú memóriazavarról, az absence-ről, a hajhullásról, bőrgyulladásról, herpeszről, trigeminus-neuralgiáról és még a lábgombáról is. Még arra is fény derül, hogy az őszülésnek nincs sok köze a bölcsességhez…

Dr. Ryke Geerd Hamer tudományos szakanyagaiból válogatott esetpéldákkal és saját tapasztalataink megosztásával is segítjük a megértést.

Várunk szeretettel minden kedves érdeklődőt!

Időtartam: 2017. szeptember 24. 10:00-tól 18:00-ig (ebédidő: 13:00-14:00)

Az előadás díja: 14.900 Ft/fő

Az előadás díja tartalmazza a húsos vagy húsmentes (előre választható) kétfogásos ebéd árát is.

Az előadásra előzetes írásbeli jelentkezés szükséges, a menü megjelölésével az alábbi e-mail címen: gyermekgyogyirEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.. A jelentkezéseket szabad helyek függvényében írásban visszaigazoljuk.

Előadók: Illés Kata (20 529 2186) és Kelemenné Dévényi Julianna (20 915 4715)

Hely Helyszín: Kelemen Majorság, Piliscsév, Hegyes dűlő 027/5 (Ady Endre u. folytatása) Budapesttől 25 km-re!

Vissza

Különprogramok

kulonprogram
A GNM különprogramjai

Esettörténetek »

esettortenet
Tapasztalatok, esettörténetek

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.