Az érzelmi sokk hatással van a szervezetre: tudjon meg többet a hameri gócról!

Az utóbbi években több olyan daganatos betegséget is diagnosztizáltakaz orvosok, amikre egyszerűen nem tudtak szakszerű, értelmes magyarázatot adni, hiszen úgy alakult ki egy-egy probléma, hogy a páciens teljesen tünetmentes volt. Mivel a gyógyításhoz szükség van a betegség kiváltó okának megállapítására, hosszú éveken át rengeteg kutatást végeztek az orvosok világszerte.

Végül Dr. Hamer fedezte fel a saját betegségén keresztül azt – ami később a Germán Gyógytudomány alapjául is szolgált –, hogy a rák és az érzelmi sokk között jelentős összefüggések vannak. A súlyos megrázkódtatást okozó élmény, másnéven DHS nyomokat, úgynevezett hameri gócokat hagy az agyban. Ez a felfedezés rengeteg daganatos megbetegedés esetében nyújthat megfelelő magyarázatot.

Dr. Hamer fiát 1978-ban egy eltévedt lövedék súlyosan megsebesítette nyaralás közben. Hosszú szenvedés után, ugyanezen év decemberében hunyt el. Két hónappal később apjánál, Dr. Hamernél hererákot diagnosztizáltak az orvosok, kevés túlélési eséllyel biztatva. Ez volt az a pont, amikor mélyebben elkezdett foglalkozni a tumoros betegségekkel, hiszen ezelőtt teljesen egészséges volt. Feltette a kérdést azzal kapcsolatban, hogy nincs-e összefüggés az átélt súlyos érzelmi traumák és a kialakult daganatos elváltozások között. Hosszas beszélgetések, kutatások után azt tapasztalta, hogy minden daganatos betegséget olyan esemény előz meg, ami hatalmas érzelmi sokkot okozott a betegnek. Ez a sokk az adott szervben és az agyban is változást okoz: utóbbinál ez hameri góc formájában jelentkezik.

A Germán Gyógytudomány szerint a hameri gócok bizonyítékai annak, hogy a lélek az agyon keresztül valamennyi szervet irányít a testben. A hameri góc tulajdonképpen egy specifikus, szervhez kapcsolódó relé, ami a biológiai konfliktus a becsapódásakor, vagyis a DHS pillanatában meghatározza az ÉBK elhelyezkedését az agyban, így ennek megfelelően jelöli ki, hogy mely szerveken lesznek elváltozások.

Bár igazolást nyert a hameri góc, sajnos még mindig kevesen ismerik ezt a magyarázatot, pedig a személet, amit a Germán Gyógytudomány képvisel, teljesen új lehetőséget biztosítana a daganatos betegeknek a gyógyuláshoz.

Ha kérdései lennének a hameri góccal kapcsolatban, vagy szeretne jobban elmélyülni a Germán Gyógytudományban, keressen bennünket bizalommal!