A rák vastörvényéről részletesebben

Az emberek többsége félelemmel telve gondol a halálra. Ez természetes reakció, hiszen, amit nem ismerünk, attól általában rettegünk. A modern kor társadalmának emberéből hasonló reakciókat vált ki a következő, rövid szó is: rák. Ez a három betű tele van fájdalommal, halálfélelemmel, szomorúsággal és rettegéssel. Félelmetes betegségről van szó, ami egyre több áldozatot szed, és amit hiába próbálnak, mégsem tudnak megállítani. A modern orvostudomány által kifejlesztett kezelések és gyógyszerek nem hoztak igazi áttörést ennek a betegségnek a gyógyításában, a betegek nagy része áldozatául esik az őt megtámadó daganatos betegségnek. A kulcs itt is a megismerés. A Germán Gyógytudomány – Dr. Hamer korszakalkotó kutatásainak köszönhetően – rendelkezik ezekkel az ismeretekkel.

A rák vastörvénye magában foglalja mindazokat az információkat, amik a rák megértéséhez, ebből fakadóan pedig a gyógyításához szükségesek. Mit is jelent tehát pontosan a rák vastörvénye Dr. Hamer tolmácsolásában? Dr. Hamer, részben személyes tapasztalatainak köszönhetően, rájött, hogy a daganatos betegségek kialakulásának minden páciensnél egy és ugyanaz az oka. A betegség megjelenését mindig megelőzi egy nagy lelki trauma, egy komoly megrázkódtatás. Tehát a rák vastörvénye kimondja, hogy ez a betegség egyértelműen lelki okokra vezethető vissza. A Germán Gyógytudományban a rák vastörvényében ezeket a megállapításokat tudományos alapokra helyezi.

Három kritérium van, ami meghatározza ezt:

  • A rák vastörvényének első kritériuma maga az élmény, a kiváltó tapasztalat, ami az agy, a lélek és a szervek szintjén is kifejti a hatását.
  • A második a biológiai konfliktus, aminek során kezdetét veszi a szervi elváltozás; valahol a szervezetben kialakul a rák egy bizonyos fajtája.
  • A harmadik kritérium a folyamatok párhuzamos lezajlása: mindhárom szinten egyszerre mennek végbe a változások.

A rák vastörvényéről és a Germán Gyógytudományról többet is megtudhatsz, ha felkeresel minket a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén!