Bemutatkozás Fitor Zoltán

Fitor Zoltán vagyok, 43 éves, Szegeden élek és dolgozom.

17 évvel ezelőtt egy makacs bőrbetegség miatt kerültem kapcsolatba az alternatív gyógyászattal, mert a kezelőorvosom gyógyulást nem, csak tüneti kezelést ígért.

Először az ősi tibeti gyógyászattal foglalkoztam, majd 2008-tól érdeklődéssel fordultam a lélekgyógyászat felé, mivel meg akartam ismerni a betegségek lelki okait.

2010-től ismereteimet kiszélesítettem a Pszichoszomatikus Hipnoterápiával.

2015-ben ismerkedtem meg Magyarországon a Germán Gyógytudománnyal majd Hamer doktor docensénél Helmut Pilharnál fejlesztettem tovább a tudásomat.

Munkám során megértettem, hogy a biológia értünk van és soha sem ellenünk, ennek tudatában képesek vagyunk megfordítani a szervezetünkben zajló negatív biológiai folyamatokat, ezzel elérhetjük a teljes gyógyulást.

Azok az emberek akik hozzám fordulnak, gyors kiutat találhatnak az életüket megnehezítő betegségeikből, egészségügyi és kapcsolati problémáikból.Az általam vezetett tanfolyamokon és személyes konzultációkon az a célom, hogy mindenki megtalálja a lelki egyensúlyát!

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján nyugodt szívvel állíthatom, hogy számos olyan ember akinek segítő kezet nyújtottam a gyógyulás útjára lépett.

 

Vissza a tanfolyamokhoz