Bemutatkozás Török Gabriella

Török Gabriella vagyok, 40 éves, 4 gyermekes anyuka

 

Szentesen éltem 2018. augusztusáig, ekkor költöztünk Szolnokra a családommal.

Egészségügyi szakközépiskolát végeztem, ezt követően onkológiai osztályon dolgoztam ápolónőként.

A gyermekeim születését követő időszakokban tanultam: a Szegedi Tudományegyetemen végeztem Diplomás ápolóként 2004-ben, ezután onkológiai szakápoló lettem, majd kineziológus végzettséget szereztem.

Negyedik gyermekem születését követően indítottam el a vállalkozásomat kineziológusként és szakítottam meg munkaviszonyomat a kórháznál.

 

Érdeklődésem középpontjában mindig az ember biológiai, élettani és viselkedésbeli sajátosságai álltak. Szervezetünk felépítése és működése gyermekkorom óta lenyűgözött, mindemellett félelemmel is eltöltött – saját és családomban előforduló elváltozások miatt.

Később, az onkológiai osztályon dolgozva figyelmem még inkább arra irányult, hogy megértsem a működésünket és megismerjem az összefüggéseket, amelyek magyarázattal szolgálnak, illetve segítséget nyújtanak az emberek testi-lelki problémáira.

 

Öt évvel ezelőtt talált rám a Germán Gyógytudomány, amely első hallásra bizony ellenállást váltott ki belőlem – köszönhetően az addigi egészségügyi ismereteimnek.

Hamer doktor felfedezéséről, esettörténeteiről eleinte tartózkodva olvastam, azonban mindez mégis arra ösztönzött, hogy meg-megálljak és átgondoljam ezt a rendkívül összetett és mégis logikus rendszert, a saját és a családom életét, lezajlott „betegségeinket”, megtapasztalásainkat.

E tudományt parkolópályára tettem ugyan egy időre, viszont a szívem visszahúzott, hiszen a Germán Gyógytudomány mindenre választ adott, ami az életemben történt, és lenyűgözött alapossága, logikussága, természetessége.

Ma már tudom: a Germán Gyógytudományban, a biológiai természettörvényekben nem kell hinni, hanem meg kell tapasztalni.

 

Életem egyik legnagyobb ajándéka, hogy 2019. januárjától én is segíthetem az embereket a Germán Gyógytudomány-ismeretek és tapasztalatok gyűjtésében, a biológiailag eleve elrendelt működésünkhöz való visszatérésben.

 

Vissza a tanfolyamokhoz