Bemutatkozás: Végh Sándor

1960-ban születtem, Debrecenben. Azóta is itt élek. Távközlési főiskolát végeztem, és vezetékes távközlési berendezések és rendszerek üzemeltetését végeztem 35 éven keresztül, 2014-ig. 1985-ben olvastam egy könyvet (Tompa Anna: Lázadó sejtek, Gondolat Kiadó, Budapest, 1985.), aminek egy mondata szöget ütött a fejemben: általános megfigyelés az, hogy a rák keletkezését megelőző egy-másfél évben a beteget erős lelki trauma érte.
Csodálkoztam, hogy a gyógyítás miért nem foglalkozik ezzel a traumával. Ez a mondat ültette el bennem azt az erős sejtést, hogy a rák oka valójában épp ez a bizonyos lelki trauma lehet.

1986-ban megnősültem, és két fiunk született. A családom érintettsége miatt 1993-ban intenzíven érdeklődni kezdtem a betegségek lelki okai iránt, de a pszichoszomatikus és ezoterikus megközelítések számomra túl homályosak, megfoghatatlanok voltak. Amikor az egyes betegségek lelki okaira vonatkozó magyarázatokat olvastam, én valamennyit fel tudtam fedezni magamban, holott egészséges voltam.

2006-ban találkoztam a Germán Gyógytudománnyal, ami óriási AHA élményt jelentett. Végre egy rendszer, ami pontosan és érthetően leírja, miként keletkeznek a testünkben a betegségek. Logikus, érthető, tapasztalatokkal alátámasztott, és megmagyaráz egy sor kérdést, amire az orvosok képtelenek voltak megnyugtató választ adni nekem. Végre egy olyan tudomány, ami a rák okaként a megelőző traumát azonosítja be, ahogy azt mindig is vártam. Azonnal rabul ejtett.

2014-ben elköszöntem a műszaki pályától, és az 1993 óta folyamatosan végzett tanulmányaimra és szerzett tapasztalataimra támaszkodva Selfness életvezetési tanácsadó lettem. Gyógyítói tevékenységet nem végzek, de ha beteg ember jön el hozzám, a Germán Gyógytudomány ismerete felbecsülhetetlen segítséget jelent a közös munkánk során.

Vissza a tanfolyamokhoz