2022. július

28júl - 31júl 2809:00júl 314 NAPOS NYÁRI TÁBOR TANFOLYAMOT VÉGZETT HALLGATÓKNAK1. lehetőség09:00 - 16:00 (31) Előadó: Török Gabriella

Tovább

Esemény leírása

Minden évben tábort szervezünk azon hallgatóinknak, akik nálunk, a Germán Gyógytudomány® hivatalos képviseleténél végeztek tanfolyamot, és a jól megalapozott, sallangmentes tudásukat kívánják gyakorolni hasonló gondolkodású társaikkal együtt.

 

Önismereted fejlesztése, saját élmények, egyéni megoldások, interakció, közösség, kapcsolódás, nevetés, tanulás, gyakorlás és megannyi élmény vár rád négy napos táborunkban!

 

A táborban az önismeret fejlesztésén, egyéni stratégiák felfedezésén és gyarapításán, illetve a Germán Gyógytudomány® gyakorlásán van a hangsúly.

 

Tréning gyakorlatokon keresztül ismerjük meg mindazt, ami összeköt minket, illetve azt is, ami az egyediségünket adja az érzékelésünk, reakcióink, „megoldásaink” által.

 

Kipróbáljuk, hogyan működünk ösztönösen egy pár „éles helyzetben”, majd tényleges konfliktusmegoldó stratégiákat is megtapasztalunk magunkon. Tudjuk, hogy a saját megoldások vagy a feléjük vezető út mindenkiben egyénileg születik meg, és ezt az utat támogatjuk az együtt töltött időben.

 

Ezen kívül biztonságban, szeretetben megtartjuk egymást jelenlétünkkel, meglátásainkkal, és remélhetőleg sokat nevetünk.

 

Tervezett program (minden nap 9-től 17 óráig):

 

1. nap:

Ismerkedés a helyszínnel és egymással. A résztvevők céljainak, kérdéseinek, hozott témáinak, esettörténeteinek megbeszélése. Gyakorlati mankó a saját DHS-eink, sínjeink észrevételéhez, azonosításához.

 

2. nap:

A biológiai gondolkodás, a biológiai kódjaink. Személyiségünk, megszokott viselkedésmintáink felfedezése. Empátia magunk és mások felé. Páros és csoportos tréning gyakorlatok. Entodermáliskülönprogramok gyakorlása.

 

3. nap:

Fókuszban az önértékelésünk és az integritásunk védelme. Tartásunk, erőnk megnyilvánulása. Páros és csoportos tréning gyakorlatok. Mezodermáliskülönprogramok gyakorlása.

 

4. nap:

Férfi-női szükségletek, érzékelés, reakciók. Határaink. Nem-et mondás. Páros és csoportos tréning gyakorlatok. Ektodermáliskülönprogramok, birtokzónák gyakorlása. Összegzés, tapasztalati beszámolók. Hazautazás.

 

A tábor tematikája egyéni igényektől vagy új ötletektől függően változhat.

 

A nagy érdeklődésre és a limitált férőhelyre tekintettel 2 tábort is szervezünk az idén, amelyeknek tematikája megegyezik.

 

1. tábor: 2022. 07. 28. – 07. 31.

2. tábor: 2022. 08. 04. – 08. 07.

 

Tréner: Török Gabriella

Részvételi díj: 69.000.- Ft.

 

A tábor ára nem tartalmazza a szállást és étkezést. További részleteket a jelentkezés után küldünk.

 

Jelentkezés: https://hameritan.hu/kepzesek/4-napos-nyari-tabor-tanfolyamot-vegzett-hallgatoknak/

 

Helyszín:

2519 Piliscsév, Hegyes Dűlő (az Ady Endre u. folytatása)

(Az egykori Kelemen Majorság)

 

Várjuk szeretettel az érdeklődőket!

Időpont

28 (Csütörtök) 09:00 - 31 (Vasárnap) 16:00

Előadó

Török Gabriellajelentkezesgabi@germangyogytudomany.hu