2020. október

7okt17:00- 19:00A BELÉNK KÓDOLT EGÉSZSÉG - Germán Gyógytudomány KlubDr. Hamer zseniális, egyszerű és könnyen ellenőrizhető tudománya17:00 - 19:00 Budapest, VIII. kerület Fiumei u. 4.Előadó: Kelemenné Dévényi Julianna

Tovább

Esemény leírása

2020-ban minden hónap első szerdáján

(március 4., április 1., május 6.,  június 3., július 1.,  augusztus 5., szeptember 2., október 7., november 4., december 2.)

 

Időpont: 17.00 – 19.00 óráig

 

A BELÉNK KÓDOLT EGÉSZSÉG – Interaktív előadás

Dr. Hamer zseniális, egyszerű és könnyen ellenőrizhető tudománya

 

Örömmel értesítjük a kedves érdeklődőket, hogy minden hónap első szerdáján, nyitott beszélgetés keretében ismerkedhetnek meg, illetve mélyíthetik gyakorlati tudásukat Dr. Ryke Geerd Hamer felfedezése, a Germán Gyógytudomány terén. Az elmúlt években saját magunkon is tapasztaltuk, hogy a tanulás egy olyan folyamat, amely apránként válik igazi tudássá, hiszen leginkább a tapasztalatok útján épülnek be az új információk. Hamer doktor óriási tudásanyagot hagyott ránk, amely nem csak terjedelmében, hanem az új és régi információk rendszerezésében is alapjaiban formálja át életszemléletünket.

 

Az ismeretek egyre hatékonyabb beépülése és alkalmazása érdekében ezentúl lehetőségünk lesz havonta találkozni a Germán Gyógytudomány klubban, ahol

 

az Önök kérdéseihez alkalmazkodva alakítjuk a programot.

 

A kérdéseket előre is elküldhetik az alábbi e-mail címre: info@germangyogytudomany.hu

 

Célunk, hogy minél több csatornán keresztül segítsük a tapasztalatszerzést, melynek eredményeképpen egyre hatékonyabban tudják a mindennapi életünkben használni e tudást.

 

Kívánjuk, hogy egyre többen legyenek egyre tudatosabbak a biológiai természettörvényekre, a biológiai programjainkra, testünk-lelkünk jelzéseire, eleve elrendelt működéseinkre, készségeinkre, a lehetséges és egyéni megoldásokra!

 

Helyszín: Szebb Életért Központ, Budapest

Cím: VIII. kerület Fiumei u. 4. (a Keletinél)

Tel: 06/1-488-0118 és 20/969-0059)

 

Részvételi díj: 2.900,- Ft/fő

Előadók: Török Gabriella, Fitor Zoltán, dr. Kovács Gyula vagy dr. Gáll Imre

Szervező: Kelemenné Dévényi Julianna

 

Várunk mindenkit szeretettel

a Germán Gyógytudomány hazai csapata

 

Időpont

(Szerda) 17:00 - 19:00

Helyszín

Budapest, VIII. kerület Fiumei u. 4.

Előadó

Kelemenné Dévényi Julianna