2019. június

29jún10:00- 17:00AZ ALLERGIÁKa Germán Gyógytudomány szemszögéből10:00 - 17:00 Előadó: Illés Kata és Kelemenné Dévényi Julianna

Tovább

Esemény leírása

Hazánkban körülbelül 2 millió ember allergiás! Ez a szám évről évre radikálisan növekszik. Az ok az akadémiai orvoslás szerint multifaktoriális és gyógyszerek által tünetenyhítéssel  vagy  esetlegesen immunterápiával próbálják kezelni.  Gyógyszert szedve egyszerű ideig-óráig eltüntetni a kellemetlen orrfolyást, légúti gyulladást, kiütéseket, szemviszketést és sorolhatnánk hosszan a tüneteket, hogy mit még.

Ha azonban minőségi gyógyulást szeretnél, meg kell ismerned a Germán Gyógytudomány alapjait és így valódi oki terápiával teljesen meggyógyulhatsz az akár már évtizedeken át tartó allergiádból. Mellékhatások nélkül és költségmentesen.

Ahhoz, hogy meggyógyulj időt és energiát kell szánnod a megértésre. Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani ennek az előadásnak a keretében. Betekintést adni a Germán Gyógytudomány alapjaiba, mely mindenki számára megtanulható. Ezen ismeretek által kapsz egy olyan terápiás irányvonalat is az előadáson, mely által saját magad képes leszel megtalálni a tüneteid okát és meg is tudod szüntetni azt.

Sok izgalmas esetpéldával készülünk majd, mellyel a gyógyulás módját közelebb hozzuk majd hozzád.

Az ételallergiások száma is rohamosan növekszik. Kitérünk a tej- és gluténallergiára, az allergénekre, mint eper, dió, tojás, csokoládé ….stb. Természetesen ha kihagyjuk az „allergéneket” az étrendünkből ezáltal nem lesznek tüneteink, de oki terápiával újra fogyaszthatjuk kedvenc ételeinket is.

Beszélünk majd a bőrtünetekről és az asztmáról is, napallergiáról és pollenekről, porallergiáról és a méhcsípésekről is.

Legyen szó macskaszőr- vagy légkondiallergiáról a Germán Gyógytudomány ismeretével garantáltan be fogod tudni azonosítani a sínhez tartozó konfliktustartalmat és már csak rajtad múlik, hogy megkeresed-e az okát és megszünteted-e azt.

Élj allergiák nélkül a Germán Gyógytudománnyal!

 

Időpont: 2019. június 29.

(10:00-tól 17:00-ig, ebédidő: 13:00-14:00)

 

A tanfolyam ára jelentkezéstől függően:

– Normál ár: 14.900,- Ft/fő

(az ár tartalmazza a kétfogásos ebédek árát is, vegetáriánus menü választható.)

– Előfoglalási kedvezményes ár: 11.900,- Ft/fő

(2019. június 9-ig leadott jelentkezés esetén)

– Páros foglalási kedvezményes ár: 12.900,- Ft/fő

(2019. június 9-e után két fő együttes jelentkezése esetén)

– Ismétlőknek kedvezményes ár: 6.800,- Ft/fő

 

Az előadáson való részvételhez előzetes jelentkezés szükséges. A jelentkezéseket szabad helyek függvényében írásban visszaigazoljuk.

Előadók: Illés Kata (+36 20 529 2186)

Kelemenné Dévényi Julianna (+36 20 915 4715)

 

Időpont

(Szombat) 10:00 - 17:00

Helyszín

Piliscsévi Oktatási Központ, Kelemen Majorság

2519 Piliscsév, Hegyes dűlő 1.

Előadó

Illés Kata és Kelemenné Dévényi Juliannajelentkezes@germangyogytudomany.hu

Részvételi díj

14 900 Ft

Piliscsévi Oktatási Központ, Kelemen Majorság2519 Piliscsév, Hegyes dűlő 1.