2022. január

15jan09:30- 17:30AZ ALAPOK: A BIOLÓGIAI PROGRAMJAINK, REZILIENCIA, GYERMEKKOR, AZ 5 BIOLÓGIAI TERMÉSZETTÖRVÉNYTematikus tanfolyamok 1.09:30 - 17:30 Budapest, VIII. kerület Fiumei u. 4.Előadó: Török Gabriella

Tovább

Esemény leírása

Dr. Ryke Geerd Hamer eredeti felfedezését 2022-ben minden hónapban 1-1 szombati napontréning keretei között is megismerhetitek.

A tematikus tanfolyami napjainkon szervrendszerekre és konkrét témákra összpontosítunk, így fokozatosan, alaposan és gyakorlatiasan ismerjük meg mindazt, ami a biológiai természettörvények tükrében összeköt bennünket, illetve azt is, amiben egyediek vagyunk az érzékelésünk, észlelésünk, ezáltal a saját megoldásaink terén.

Együtt ismerkedünk ezzel a korszakalkotó felfedezéssel, majd együtt gondolkodunk, érzünk, és támogatjuk egymást megtartó jelenlétünkkel, meglátásainkkal.

Várlak szeretettel 2022-ben minden hónapban, ha az élő kapcsolódást és a gyakorlatiasságot választod a Germán Gyógytudománnyal való ismerkedésed során!

Témáink január 15-én:

A reziliencia – testi és lelki alkalmazkodóképességünk

– Biológiai kódjaink
– Gyermekkor:

A szülő, a család szerepe Mit tanulnak, mit nem tanulnak meg tőlünk a gyermekeink?

Az 5 biológiai természettörvény:

1. A rák vastörvénye – A „rák”, mint biológiailag értelmes sejtszaporulat. Az elváltozások kialakulásának és lefolyásánakbiológiailag logikus oka, a biológiai konfliktus.

2. A két fázis törvénye – a betegségek lefolyásának 2 fázisa: a konfliktus-aktív fázis, illetve a megoldást követő fázis. A hameri iránytű, kiújuló és krónikus elváltozások, allergiák

3. Az értelmes biológiai különprogramok egyedfejlődéstől függő rendszere – A különböző szövetfajták csoportosítása csíralemez származásuk szerint, a fejlődéstörténetet alapul véve.

4. A mikrobák egyedfejlődéstől függő rendszere – A mikrobák szerepe és helye az elváltozásaink helyreállításában;

5. A kvintesszencia – a megértés törvénye: nincs a természetben rosszindulat, hiszen minden egyes szervi elváltozásnak biológiai értelme van.

 

Jelentkezés kizárólag e-mailben!

Időpont

(Szombat) 09:30 - 17:30

Helyszín

Budapest, VIII. kerület Fiumei u. 4.

Előadó

Török Gabriellajelentkezesgabi@germangyogytudomany.hu

Részvételi díj

19.900.-FT