2022. augusztus

13aug09:30- 17:30AZ IVARSZERVEKTematikus tanfolyamok 8.09:30 - 17:30 Budapest, VIII. kerület Fiumei u. 4.Előadó: Török Gabriella

Tovább

Esemény leírása

Az ivarszervek tematikus napján megismerkedünk azon szöveteink Értelmes Biológiai Különprogramjaival, amelyek részt vesznek a szaporodás folyamatában.

A férfi, női külső, illetve belső nemi szervek felépítését, feladatát, szöveteinek csíralemez-származását, agyi vezérlőközpontját megismerve, egyre jobban be tudjuk majd azonosítani elváltozásaink kiváltó konfliktusát, biológiai értelmét, fázisait és a szükséges lépéseket a gyógyulás érdekében.

Szó lesz pl. petefészekcisztáról és daganatról; a petevezeték, méhnyálkahártya és méhizom elváltozásairól; méhszájsebről és méhnyakrákról; beszélünk továbbá a herék, prosztata elváltozásairól stb.

Egyes szövetekkel kapcsolatban érinteni fogjuk ismét a férfias és nőies hormonális állapot jellemzőit, biológiailag kódolt nemi működéseinket, viselkedési stratégiánkat is.

Dr. Ryke Geerd Hamer felfedezése, a Germán Gyógytudomány lehetővé teszi számunkra, hogy a fejlődéstörténeten keresztül értsük meg működésünket.

Szeretettel várjuk a biológiailag logikus működésünkre kíváncsi érdeklődőket!

A férőhely limitált, ezért kérem, hogy jelentkezési szándékodat minél előbb jelezd!

Jelentkezés kizárólag e-mailben!

Időpont

(Szombat) 09:30 - 17:30

Helyszín

Budapest, VIII. kerület Fiumei u. 4.

Előadó

Török Gabriellajelentkezesgabi@germangyogytudomany.hu

Részvételi díj

19.900.-FT