2020. március

14márc - 15márc 1409:30márc 15Budapest - 3-4. modul (6 napos alaptanfolyam 2. rész)Germán Gyógytudomány 2 napos alaptanfolyam 3-4. modul09:30 - 17:00 (15) Új Élet Stúdió, BudapestElőadó: Török Gabriella

Tovább

Esemény leírása

Sokan keresik a bizonyosságot arra, hogy az élet valóban minden pillanatában értünk van és nem ellenünk.

Ezt a bizonyosságot adja vissza számunkra Dr. Ryke Geerd Hamer eredeti, megmásítatlan felfedezése, a Germán Gyógytudomány®. Felbecsülhetetlen kincs az emberiségnek, hogy Hamer doktor rendszerbe foglalta az élő szervezet orvostudományi-biológiai összefüggéseit – a LÉLEK, AGY és SZERV egységeként.

A fejlődéstörténetet, embriológiát, ezzel párhuzamosan a különböző szövetek viselkedését megfigyelve és leírva tette érthetővé számunkra biológiailag logikus működésünket. Hogy miért fontos ez? Mert felelősséggel tartozunk önmagunkért, és mert nincs fontosabb tudás, mint ami a testünk és a természet működéséről szól!

A biológiánkról nem mi döntünk. A biológiánk itt van nekünk, mégpedig azért, hogy használjuk! A természettörvények megismerésével tudjuk igazán megérteni önmagunkat, az életünket és az egész élővilágot.  A Tudományos Táblázatban összefoglalt alapismeretek elsajátítása, Dr. Ryke Geerd Hamer esettörténeteinek megismerése alapjaiban megváltoztathatja az életünket.

A 3. modul rövid tematikája:

A fejlődéstörténet következő jelentős szakaszait ismerhetjük meg ezeken a napokon, amikor kialakultak a szöveteink, szerveink védelmét biztosító hártyák, és a megerősítést, elmozdulást lehetővé tevő kötőszövetek.

Beszélünk a szociális készségek megjelenéséről, a védelmezés, gondoskodás, integritás biológiai szükségletéről, önértékelésről és ezen témákhoz kapcsolódó biológiai konfliktusokról, értelmes biológiai különprogramokról.

A kisagy és az irányítása alatt álló szervek

– A kisagy által vezérelt, középső csíralemez-származású szövetek típusai, biológiailag logikus feladata, működése, értelmes biológiai különprogramjai az 5 biológiai természettörvény tükrében.
– Kisagyi konstellációk
– „Támadás-konfliktusok”
– „Aggodalom-/gondoskodás-/vitakonfliktusok” (pl. „emlőmirigyrák”; melanoma; övsömör, páncélszív; mellhártya és hashártya elváltozásai stb.)
– Esettörténetek

A nagyagy-fehérállomány és az irányítása alatt álló szervek

– A nagyagy-fehérállomány által vezérelt, középső csíralemez-származású szövetek típusai, biológiailag logikus feladata, működése, értelmes biológiai különprogramjai az 5 biológiai természettörvény tükrében.
– Fehérállományi-konstellációk
– „Önértékelés-konfliktusok (pl. csontritkulás, „csontrák”; leukémia; ízületi gyulladások; izomsorvadás; szívizom-infarktus; petefészek-ciszta; endometriózis; inkontinencia, visszeresség, magas vérnyomás stb.)
– Esettörténetek

A 4. modul rövid tematikája:

A fejlődéstörténet utolsó jelentős szakaszában kaptunk olyan készségeket az anyatermészettől, melyek lehetővé tették, hogy közösségben éljünk. A falka, a nyáj, a család bonyolultabb szociális folyamatait teszi lehetővé agyunk legkifinomultabb része, az agykéreg.

Az agykéreg és az irányítása alatt álló szervek

– Az agykéreg által vezérelt, külső csíralemez-származású szövetek típusai, biológiailag logikus feladata, működése, értelmes biológiai különprogramjai az 5 biológiai természettörvény tükrében.
– „Elválasztás-konfliktusok” (pl. ekcéma, pikkelysömör; hajhullás; kötőhártya-gyulladás; tejcsatorna-„rák”; nátha; látásromlás, halláscsökkenés, bénulás stb.)
– Esettörténetek

Időpont: 2020. március 14-15. 09:30-tól 17:00-ig

Helyszín: Új Élet Stúdió, 1015 Budapest, Batthyány u. 15.

Előadó: Török Gabriella

A tanfolyam díja: 2 napos modulonként, részletekben: 3 x 39.000 Ft/fő

A tanfolyam 3 modulja egymásra épül, ezért a 3-4. vagy az 5-6. modulon való részvétel feltétele az előzőek elvégzése.

Következő időpont:

5-6. modul: 2020. április 04-05.

Kedvezményes árak:

Korai jelentkezés és átutalás esetén kedvezményt kaphatnak, melynek határideje: 2020. 02.22.

A 3-4. modul korai jelentkezés és befizetés esetén                       29.000.- Ft/fő
Nyugdíjasok és 18 éven aluliak számára:                                        29.000.- Ft/fő
2 fő együttes bejelentkezése esetén (nincs határidőhöz kötve): 31.900- Ft/fő
Ismétlőknek (nincs határidőhöz kötve):                                         19.000- Ft/fő

Ismétlő kedvezményre jogosult, aki a Germán Gyógytudomány Intézet Egészségmegőrző Oktatási Kft. szervezésében korábban már elvégezte a Germán Gyógytudomány 6 napos tanfolyamát.

A tanfolyamra írásban jelentkezhet az alábbi e-mail címen: jelentkezesgabi@germangyogytudomany.hu (lásd: www.germangyogytudomany.hu “Tanfolyamok” menüpont)

A jelentkezésről írásban visszaigazolást küldünk. A résztvevők számára az előadás anyagát összefoglalva e-mailen továbbítjuk.

Felmerülő kérdések esetén várjuk a levelét a fenti e-mail címre vagy érdeklődjön
Török Gabriellánál (30 483 0773) vagy Kelemenné Dévényi Juliannánál (20 915 4715)

www.germangyogytudomany.hu

Várunk szeretettel minden kedves érdeklődőt!

Időpont

14 (Szombat) 09:30 - 15 (Vasárnap) 17:00

Helyszín

Új Élet Stúdió, Budapest

1015 Budapest, Batthyány u. 15.

Előadó

Török Gabriellajelentkezesgabi@germangyogytudomany.hu Új Élet Stúdió, 1015 Budapest, Batthyány u. 15.