2020. április

4ápr - 5ápr 409:30ápr 5Budapest - 5-6. modul (6 napos alaptanfolyam 3. rész)Germán Gyógytudomány 2 napos alaptanfolyam 5-6. modul09:30 - 17:00 (5) Új Élet Stúdió, BudapestElőadó: Török Gabriella

Tovább

Esemény leírása

Sokan keresik a bizonyosságot arra, hogy az élet valóban minden pillanatában értünk van és nem ellenünk. Ezt a bizonyosságot adja vissza számunkra Dr. Ryke Geerd Hamer eredeti, megmásítatlan felfedezése, a Germán Gyógytudomány®. Felbecsülhetetlen kincs az emberiségnek, hogy Hamer doktor rendszerbe foglalta az élő szervezet orvostudományi-biológiai összefüggéseit – a LÉLEK, AGY és SZERV egységeként.

A fejlődéstörténetet, embriológiát, ezzel párhuzamosan a különböző szövetek viselkedését megfigyelve és leírva tette érthetővé számunkra biológiailag logikus működésünket. Hogy miért fontos ez? Mert felelősséggel tartozunk önmagunkért, és mert nincs fontosabb tudás, mint ami a testünk és a természet működéséről szól!

A biológiánkról nem mi döntünk. A biológiánk itt van nekünk, mégpedig azért, hogy használjuk! A természettörvények megismerésével tudjuk igazán megérteni önmagunkat, az életünket és az egész élővilágot.  A Tudományos Táblázatban összefoglalt alapismeretek elsajátítása, Dr. Ryke Geerd Hamer esettörténeteinek megismerése alapjaiban megváltoztathatja az életünket.

Az 5. modul rövid tematikája:

Ezen a hétvégén az agykéregben elhelyezkedő „birtokzónákat” és az általuk vezérelt, külső csíralemez-származású szövetek típusait, biológiailag logikus feladatait, működésüket, értelmes biológiai különprogramjaikat vesszük, az 5 biológiai természettörvény tükrében.

– Férfias és nőies érzettartamok, viselkedés
– Férfias és nőies hormonális állapot
– „Birtok-konfliktusok” (pl. gyomorfekély, krupp, hörghurut, hólyaghurut, vesemedence-gyulladás; „méhnyakrák”, tüdőembólia, szívinfarktus stb.)

A 6. modul rövid tematikája:

– Dr. Ryke Geerd Hamer nemcsak azt magyarázta el nekünk, hogy hogyan működik a szervezetünk, hanem azt is, hogy miért hogyan cselekszünk, gondolkodunk és érzünk. Két bizonyos, aktív biológiai különprogram együttállásának biológiai felettes értelme van, ezzel magyarázható az emberi karakter.
– A különböző agykérgi konstellációk, mint például a lebegő-, a Casanova-, a postmortális-, a nympho-, a mitomán-, az autisztikus konstellációkat esettörténetekkel tesszük érthetővé. A célunk megértetni, hogy az emberi viselkedések mitől alakulnak ki és adott esetekben mit lehet tenni. (pl. ADHD, ADD, autizmus, öngyilkosság, homoszexualitás, bulimia, anorexia, depresszió, agresszivitás, halálközeli élmények, spiritualizmus, érzelmi fejlődés leállása stb.)

Időpont: 2020. április  04-05.    09:30-tól 17:00-ig

Helyszín: Új Élet Stúdió, 1015 Budapest, Batthyány u. 15.

Előadó: Török Gabriella

A tanfolyam díja: 2 napos modulonként, részletekben: 3 x 39.000 Ft/fő

A tanfolyam 3 modulja egymásra épül, ezért az 5-6. modulon való részvétel feltétele az előzőek elvégzése.

KEDVEZMÉNYES ÁRAK:

Korai jelentkezés és átutalás esetén kedvezményt adunk, melynek határideje: 2020. 03.14.
Az 5-6. modul korai jelentkezés és befizetés esetén                      29.000.- Ft/fő
Nyugdíjasok és 18 éven aluliak számára:                                        29.000.- Ft/fő
2 fő együttes bejelentkezése esetén (nincs határidőhöz kötve): 31.900- Ft/fő
Ismétlőknek (nincs határidőhöz kötve):                                          19.000- Ft/fő

Ismétlő kedvezményre jogosult, aki a Germán Gyógytudomány Intézet Egészségmegőrző Oktatási Kft. szervezésében korábban már elvégezte a Germán Gyógytudomány 6 napos tanfolyamát.

A tanfolyamra írásban jelentkezhet az alábbi e-mail címen: jelentkezesgabi@germangyogytudomany.hu (lásd: www.germangyogytudomany.hu “Tanfolyamok” menüpont)

A jelentkezésről írásban visszaigazolást küldünk. A résztvevők számára az előadás anyagát összesítve e-mailen továbbítjuk.

Felmerülő kérdések esetén várjuk a levelét a fenti e-mail címre vagy érdeklődjön
Török Gabriellánál (30 483 0773) vagy Kelemenné Dévényi Juliannánál (20 915 4715)

www.germangyogytudomany.hu

Várunk szeretettel minden kedves érdeklődőt!

 

Időpont

4 (Szombat) 09:30 - 5 (Vasárnap) 17:00

Helyszín

Új Élet Stúdió, Budapest

1015 Budapest, Batthyány u. 15.

Előadó

Török Gabriellajelentkezesgabi@germangyogytudomany.hu Új Élet Stúdió, 1015 Budapest, Batthyány u. 15.