2019. november

9nov - 10nov 908:37nov 10Germán Gyógytudomány 6 napos tanfolyam 5-6. modul- Pszichózisok08:37 - 08:37 (10) SzegedElőadó: Fitor Zoltán

Tovább

Esemény leírása

A Germán Gyógytudomány ismeretével feloldódnak a régi minták. Az egészség kulcsa bennünk lakozik, Dr. Ryke Geerd Hamer felfedezte és újra rendszerbe foglalta az őseink élete folyamán belénk vésődött tudást, a természetnek a fajfenntartást és az egyed túlélését biztosító biológiai rendszerét. A Tudományos Táblázatban összefoglalt alapismeretek (ún. diagnózistáblázat) elsajátítása után alapjaiban megváltozhat az élete. Ez a legfontosabb tudás, hiszen hogyan élhetünk úgy a testünkben, ha nem ismerjük a működését? A Germán Gyógytudomány nem redukálható le pusztán az orvostudományi ismeretekre, hanem egy másfajta életszemléletet is ad nekünk, mert az ember életmódját tekintve egyre inkább eltávolodik a természettől. Ez a tudás segít megérteni a biológiai kódjainkat és támogathatjuk a testünkben értünk zajló, értelmes biológiai folyamatokat!

Az 5-6. modul rövid tematikája:

 • Értelmes Biológiai Különprogramok ismétlés, összefoglalás
 • Az érzelmi fejlődés, hormonális állapot, változókor
 • Mánia és depresszió, férfias és női viselkedés
 • A pszichózisok alapjai
 • Okok és magyarázatok a különböző tünetekre és viselkedésekre: dadogás, fejfájás, pánikrohamok, krupp, fülzúgás, nagyzási mánia, bőbeszédűség, agresszivitás, autizmus, anorexia, bulimia…
 • Hamer doktor legújabb kutatásai: esettörténetek CT képekkel, részletes magyarázatokkal és konkrét gyakorlati megoldásokkal a pszichózisok feloldására.

Időpont: 2019. november 09-10.  09:30-tól 17:30-ig

Helyszín: Szeged

Előadó: Fitor Zoltán

Korai jelentkezési határidő: 2019. október 19.

A tanfolyam díja: 5-6-os modul: 39.000 Ft/fő

A tanfolyam 3 hétvégi moduljai egymásra épülnek, ezért az 5-6-os modulon való részvétel feltétele a 3-4-es modul elvégzése.

Kedvezményes árak:

 • 5-6. modulkorai jelentkezés esetén, október 19-ig és
  nyugdíjas, valamint 18 éven aluli jelentkezők részére: 29.000,- Ft/fő
 • 5-6. modul2 fő együttes bejelentkezése esetén (nincs határidőhöz kötve): 31.900,- Ft/fő
 • 5-6. modulismétlőknek (nincs határidőhöz kötve): 19.000,- Ft/fő

Ismétlő kedvezményre jogosult az a résztvevő, aki Török Gabriellánál, Fitor Zoltánnál, vagy a Germán Gyógytudomány piliscsévi központjában Kelemenné Dévényi Julianna szervezésében korábban már elvégzett egy Germán Gyógytudomány 6 napos tanfolyamot.

Az előadásra előzetes írásbeli jelentkezés szükséges, a menü megjelölésével az alábbi e-mail címen: jelentkezeszoli@germangyogytudomany.hu. A jelentkezésről írásban visszaigazolást küldünk.

Felmerülő kérdések esetén várjuk a leveleket a fenti e-mail címre vagy keressen az alábbi telefonszámokon:

Fitor Zoltán: 20 338 9891, Kelemenné Dévényi Julianna: 20 915 4715

www.germangyogytudomany.hu
Várunk szeretettel minden kedves érdeklődőt!

Időpont

9 (Szombat) 08:37 - 10 (Vasárnap) 08:37

Helyszín

Szeged

Szeged

Előadó

Fitor Zoltánjelentkezeszoli@germangyogytudomany.hu