2019. május

25máj10:00- 17:00Stressz okozta megbetegedések, „menedzserbetegségek”Vegyük könnyedén társadalmi rendszerünk kihívásait10:00 - 17:00 Előadó: Illés Kata és Kelemenné Dévényi Julianna

Tovább

Esemény leírása

Ez a téma mindenkit érint kivétel nélkül. Rendkívüli stressznek vagyunk kitéve a jelenlegi társadalmi rendszerben.

A cégeknél iszonyatosan nagy a követelmény. Határidők, tárgyalások, ügyfélkiszolgálás, mind a menedzsment, mind a beosztott stresszel. Mindenki helyettesíthető szól a szlogen, amit folyamatosan érezel is, mert ha nem tartod a tempót, nemsokára új állást kereshetsz. Ezeket a helyzeteket nagyon nehéz DHS-ek nélkül megúszni. A DHS az a pillanat, ami elindíthat egy rákos elváltozást, avagy egy Értelmes Biológiai Különprogramot.

A családfőnek el kell tartania a családot, ezért a munkahelyen megfelelni próbál, folyamatosan stresszel. Hónapról-hónapra ki kell fizetni a számlákat, az iskolai tanulmányokat, finanszírozni kell a családot, nagyon nagy a nyomás.

Általában a nő is dolgozik a gyermeknevelés mellett a fentiek miatt, aki így az energiái nagy részét nem tudja a gyermeknevelésre fordítani, ezért gyakorta ideges és stresszel.

A gyermekeinket intézmények nevelik fel, ezért ők is rendkívüli stressznek vannak kitéve. Sajnos nagyon korán elszenvedik az első konfliktusaikat a kicsik is.

Kevés az idő egymásra, rohannak a napok, a beszélgetések rövidülnek, a kialvatlanság nő.

A természettől teljesen eltávolodtunk, nem a biológiai kódjainknak megfelelően élünk, nem figyelünk az ösztöneinkre, elnyomjuk magunkban a valódi érzéseinket.

Az akadémiai orvostudomány a stresszt teszi fő felelőssé a szívinfarktusok kialakulásában, a gyomorfekély létrejöttében, a magas vérnyomás kialakulásában, az alvászavarok létrejöttében. Emellett a szorongás és pánikbetegségek hátterében is a stresszt írják a „szaklapok” kiváltó oknak

Tévúton járnak.

Maga a stressz vagy akár egy hosszú ideig fennálló pszichológiai probléma sem betegít meg! A betegségek kiváltó oka, mindig egy kritériumrendszernek megfelelő pillanat, azaz egy biológiai konfliktus (DHS).

Az előadás során részletesen kifejtjük a pszichológiai és biológiai konfliktus közötti különbséget és azt a stresszállapotot is, amely valóban betegséget előz meg.

Megtudhatod, mi a különbség és mire kell figyelni a rohanó világunkban, ahhoz, hogy megelőzhessük a súlyosabb tüneteket.

  • Egy multi cégnél dolgozol és túl nagy a stressz?
  • Gyakorta vannak beazonosíthatatlan tüneteid, melynek nem tudod az okát?
  • Gyakran szorongsz, pánikolsz vagy magas a vérnyomásod, a vércukorszinted?
  • Nem tudod kikúrálni magad az állandó „influenzás” állapotból?
  • Krónikusan fáradt vagy és nem tudod megfelelően ellátni a napi teendőket?
  • Eluralja az életed a stressz?

Változtass! Gyere el az előadásra, hogy megszabadulj a tévhitektől és a felismerések után elmúljon a félelmed. Találj vissza önmagadhoz és ezáltal a természethez. Légy újra energikus és egészséges.

Időpont: 2019. május 25.

(10:00-tól 17:00-ig, ebédidő: 13:00-14:00)

 

A tanfolyam ára jelentkezéstől függően:

– Normál ár: 14.900,- Ft/fő

(az ár tartalmazza a kétfogásos ebédek árát is, vegetáriánus menü választható.)

– Előfoglalási kedvezményes ár: 11.900,- Ft/fő

(2019. május 5-ig leadott jelentkezés esetén)

– Páros foglalási kedvezményes ár: 12.900,- Ft/fő

(2019. május 5-e után két fő együttes jelentkezése esetén)

– Ismétlőknek kedvezményes ár: 6.800,- Ft/fő

 

Az előadáson való részvételhez előzetes jelentkezés szükséges. A jelentkezéseket szabad helyek függvényében írásban visszaigazoljuk.

Előadók: Illés Kata (+36 20 529 2186)

Kelemenné Dévényi Julianna (+36 20 915 4715)

 

Időpont

(Szombat) 10:00 - 17:00

Helyszín

Piliscsévi Oktatási Központ, Kelemen Majorság

2519 Piliscsév, Hegyes dűlő 1.

Előadó

Illés Kata és Kelemenné Dévényi Juliannajelentkezes@germangyogytudomany.hu

Részvételi díj

14 900 Ft

Piliscsévi Oktatási Központ, Kelemen Majorság2519 Piliscsév, Hegyes dűlő 1.