Melanóma / bőrrák

Melanóma / bőrrák

 

Egy jobb kezes (JK) női páciensnek két tumor volt a bal mellében; egy már régóta fennálló, az édesanyjával folytatott régi, ma is tartó vita miatti, és egy új, a gyermek apja ellen folytatott apasági per-konfliktusa miatt. A gyermek féléves volt, akit szoptatott, hiszen bőven volt teje, és e téren nem is történhetett baj, amíg nem tett butaságokat.

Miután eljött a Germán Gyógytudományhoz, abban reménykedett, hogy ha véget ér az apasági per, megoldódik a konfliktus, és ugyanúgy édesanyjával is. Egy évig minden jól ment, aztán talált magának egy barátot.

Egy este elment hozzá a gyerekével együtt, hogy vele aludjon. Amikor a barátja észrevette a két csomót a mellében, melyekről nem szólt neki, dühbe gurult, és elkezdett ordítani.

DHS (Dirk Hamer-szindróma):
„Te mocskos csaló, rá akarsz szedni, hiszen rákos vagy, fúj undorító, ez fertőz. Azonnal szedd a sátorfád a kölyköddel együtt.”
Majd gondolkodás nélkül félig felöltözve, gyerekével együtt kidobta őt a lakásból.
Ilyen megaláztatást még soha nem élt át a büszke asszony. A hidegtől és szégyentől reszketve a lépcsőházban öltözött fel, karjára vette síró gyerekét, és egy kilométert gyalogolt a következő taxi-standig a hideg éjszakában.

Megnyilvánulás: Röviddel ezután a bal mell két csomóján egy melanóma nőtt, annak a jele, hogy mostantól eltorzítottnak érezte magát ennek a DHS-nek köszönhetően, holott előtte másfél évig problémamentesen élt a melldaganattal, és közben kiválóan tudta szoptatni gyermekét.

Konfliktustartalom: Bemocskoltság-konfliktus. Tisztességében megsértve, az elcsúfítottság- vagy eltorzítottság-konfliktusának érzésével.

Biológiai értelmezés: A régi irha (corium)-bőrréteg, tehát a bőr középső rétegének megszilárdulása, fejlődéstörténetileg, amikor még nem volt meg a felette lévő lemezes sejtréteg. A melanóma az alsó bőrréteg mirigyes tumora (a kisagy által vezérelt).
A konfliktusaktív-fázisban növekszik.

A gyógyulási (MK) fázisban a melanóma gümőkórosan (gombák, mycobaktériumok vagy baktériumok segítsége által tuberkulotikus elsajtosodás útján elbomlik –   miközben a külső bőrrétegen semmi nem látszik, azaz a külső bőr sértetlen marad, és alatta feloszlik a melanóma. Ha kifelé nyitott, akkor bűzlő, gümőkóros (tuberkulotikus)-elsajtosodással, úgynevezett nyílt bőr-TBC-re =  leprára hasonlítva bomlik el. A mykobaktériumok ugyanilyenek. Sajnos sok ember van, akinek már nincs ilyen baktérium a szervezetében. Azt kell mondani – sajnos, mert ha pl. pajzsmirigy-karcinómájuk van, melyet a megoldási fázisban aztán már nem lehet lebontani, mert nincsenek mykobaktériumok, akkor a sebészt kell segítségül hívni, hogy elvégezze azt, amit korábban az anyatermészet maga tett meg.

Gyakorlatilag az úgynevezett mirigyes mellrák  is begyűrődött irha (corium)-bőrréteg, és gyakorlatilag egy melanoma.
Ameddig a csomót egy próbavétellel nem nyitják meg, addig az egy ártalmatlan TBC tbc-s elsajtosodással – (mindenestre csak akkor, ha jelen vannak a mykobaktériumok) – lebomlik, és csak egy üreg marad vissza.

Ha nincsenek mykobaktériumok, akkor megmarad a csomó. Egyébként az ózonrétegnek és a napsütésnek a bőrrákhoz / melanómához semmi köze sincs, sokkal inkább van a hisztériának, hogy a napsütés bőrrákot váltana ki. Ha minden embert, akik pl. egy uszodában békésen napoznak, pontosan megvizsgálnak, akkor minden másodiknál találnak egy pigmentfoltocskát, melyet „szabad mérlegeléssel kiválasztva, rosszindulatúnak” lehet nyilvánítani. A pánik megteszi a többit, és akkor így hangzik: „Nézzétek, a pigmentfolt nő … melanóma – rögtön tudtuk.” A valóságban a páciens ekkor ott elcsúfítottnak / eltorzítottnak vagy beszennyezettnek érzi magát.

 

Copyright © Dr. med. Mag. theol. Ryke Geerd Hamer