Kiadványok

Tudományos Táblázat

Ennek a könyvnek minden család könyvespolcán ott kellene lennie, hogy bármilyen ún. betegségre utaló jel esetén megnyugvást adjon a benne rejlő tudás! Már az óvodában kellene tanítani a gyermekeknek! Az eddig tévesen betegségeknek hitt biológiai folyamatokra magyarázatot kapunk. Megérthetjük, hogy az ősi, belénk kódolt programok az életünket mentik, vagy a fajfenntartás érdekében indulnak el. Ha ezt megértjük és tudatosodik bennünk, hogy értünk dolgozik a természet, nem félünk a tünetektől. A könyv csíralemezre bontva tartalmazza az agytérképeket, az egyes szervi elváltozásokat a hozzájuk tartozó lelki konfliktussal, a Hameri góc becsapódásának helyét az agyban, az Értelmes Biológiai Különprogramok biológiai értelmét, valamint az aktív-fázisban, ill. a megoldási fázisban zajló folyamatok jellemzőit.

A hozzá tartozó könyvben ugyanezt a táblázatot megtalálhatjuk nagyobb betűméretben, az öt természettörvény új, jóval részletesebb leírását. A könyv az egyedfejlődésen keresztül részletesen bemutatja az entodermális, a mezodermális és az ektodermális szövetek tulajdonságait, foglalkozik a „Rák vastörvényével”, a hormonális változásokkal és hatásaival, a pszichózisok keletkezésével, azok kezelésével. Hamer doktor tudománya 5 biológiai természettörvényre épül és megfelel a természettudomány szigorú kritériumainak. Az általa felfedezett 5 biológiai természettörvény tetszőleges betegen bármikor reprodukálható.

A könyv, táblázat és szószedet ára: 17 500 Ft
+ postaköltség

A könyv megrendelhető: Itt


AUDIO CD   Mein Studentenmädchen
Az audio CD tartalmaz egy kis füzetecskét és a Mein Studentenmädchen dal 3 különböző verzióját:

Kórus verzió (“A” hang 440Hz-re hangolva)
Dr. Hamer által énekelt verzió vonósnégyes kísérettel (“A” hang 441Hz-en hangolva)
Dr. Hamer által énelkelt verzió Violoncello kísérettel (“A” hang 432Hz-re hangolva)

A kis füzetben ( jelenleg német és spanyol nyelven érhető el) olvashatnak a dal hatásáról és eredetéről.

A CD megrendelhető Dr. Hamer webshopjáról: www.amici-di-dirk.com


KÖNYV   Mein Studentenmädchen – az archaikus varázsdal megállítja a pánikot, a rákot és a pszichózisokat

Második, bővített kiadás (736 oldal), német nyelvű!

Könyv, elképesztő esettanulmányokkal és áttörő, új felfedezésekkel, mely tartalmazza az Audio CD-t a Mein Studentenmädchen dallal.

A könyv megrendelhető Dr. Hamer webshopjáról: www.amici-di-dirk.com


KÖNYV   Rák és minden ún. betegség

rövid bevezetés a Germán Gyógytudományba

Új, átdolgozott kiadás, német nyelvű!

Tartalmazza az alapismereteket, az 5 természettörvény leírását, sok-sok esettanulmányon keresztül a gyakorlatban bemutatva a működését.

A könyv megrendelhető Dr. Hamer webshopjáról: www.amici-di-dirk.com


KÖNYV   AIDS – a betegség, ami nem is létezik

Második kiadás, német nyelvű!

Az AIDS csak egy nagy becsapás. A szerző ezt már 1987-ben, éppen az AIDS-hisztéria közepette felfedezte és publikálta, míg mások – a rengeteg ellentmondás ellenére is – egy betegségnek hitték. Hogyan lehetséges ez?
A szerző a következő feltételt állította: “Ha az AIDS egy betegség, akkor a Germán Gyógytudomány téves.” Mindkettő együtt nem nem lehet igaz… A Germán Gyógytudomány nem hipotézis, 5 biológiai természettörvényen alapszik.

A könyv megrendelhető Dr. Hamer webshopjáról: www.amici-di-dirk.com


KÖNYV   Mellrák – a nőknél leggyakrabban előforduló rák

A női mell Értelemes Biológiai Különprogramja

Német nyelvű könyv!

A Germán Gyógytudományban a mellrák mindkét fajtája Értelmes Biológiai Különprogram (túlélési program): halálozás 1%. Ha megértjük az összefüggéseket, nincs pánik többé, mert gyakorlatilag 1oo% a túlélési arány.

A könyv megrendelhető Dr. Hamer webshopjáról: www.amici-di-dirk.com