Dr. med. Mag. theol. Ryke Geerd Hamer

Dr. med. Mag. theol. Ryke Geerd Hamer, a Germán Gyógytudomány megalkotójának bemutatkozása

1935. május 17-én születtem a rheinlandi Mettmann településen. Ostriesland, majd később Rheinland vidéken nőttem fel.

1954-től orvostudományt, fizikát és teológiát hallgattam, 1972-ben belgyógyász szakorvos lettem, és Tübingen, valamint Heidelberg városok egyetemi klinikáinak belgyógyászati osztályain dolgoztam, ahol évekig rákos páciensekkel foglalkoztam. Ezenkívül orvosi szabványokkal szereztem nevet: feltatáltam egy szikét, az ún. Hamer-szikét, mellyel plasztikai műtéteket vérzés nélkül lehet elvégezni; egy speciális csontfűrészt, egy speciális masszázságyat, egy bőrön keresztüli (transzkután) szérumdiagnosztikai készüléket és sok minden mást.
1976-ban úgy döntöttünk a feleségemmel, hogy Olaszországban telepedünk le. A feleségem szintén orvos volt. A szabványokból befolyó bevételekre támaszkodva praxist szerettünk volna nyitni szegény emberek számára Nápolyban. Minden a tervek szerint haladt, míg a családomat 1978-ban egy tragikus szerencsétlenség rázta meg.

A részeg Emanuel von Savoyen herceg egy még a háborúból származó, rövid fegyveréből leadott két lövést, mellyel szeretett fiunkat, Dirket (aki egy csónakban öntudatlanul aludt egy korzikai hajókirándulás alkalmával) halálosan megsebesítette. 19 sürgősségi operáció után Dirk a karjaimban halt meg. Két hónappal később megbetegedtem hererákban. Egy hereamputáció és hasi műtét után kevesebb, mint 1% túlélési esélyt adtak nekem: „az egész has tele van áttéttel” és pokoli kínok következnek! Mivel addig mindig egészséges voltam, arra gondoltam, hogy ez a megbetegedés a fiam elvesztésével állhat összefüggésben.

Dirk 1978 nyarán édesapjával, Geerddel (kép a “Die Archaischen Melodien” c. könyvből)

Gyógyulásom után (kemo- és sugárterápia nélkül) tisztázni akartam ezt a kérdést. 1981-ben belgyógyász főorvosként dolgoztam egy rákbetegségekkel foglalkozó nőgyógyászati klinikán Oberaudorfban, mely a Müncheni Egyetemi Klinikához tartozott. Elkezdtem kikérdezni a pácienseimet, a megbetegedésük előtt az ő életükben is történt-e súlyos lelki megrázkódtatást okozó élménysokk.

És valóban: kivétel nélkül találtam élménysokkot! Mind a 200 vizsgált páciens hasonló élménysokkról számolt be. Amikor októberben a felfedezésemet az orvosok előtt vitára bocsátottam, választás elé állítottak: vagy elhagyom a klinikát, vagy megtagadom a téziseimet. Nem tudtam megtagadni a téziseimet, szilárd maradtam. Éjjel-nappal kutattam tovább.

Amikor röviddel döntésem után távoznom kellett a klinikáról, meg tudtam fogalmazni a „RÁK VASTÖRVÉNYEIT”.

A 200 páciensből mára mintegy 40 000 esetet vizsgáltunk meg, és a páciensek koponya-CT-ét kiértékeltük. Kivétel nélkül mindegyik megbetegedés megfelelt a Germán Gyógytudomány 5 természettörvényének!

A rák a szervezetben értelmetlen, rosszindulatú, általánosítható és szanaszét burjánzó rombolásnak számított. Azt, hogy egy ilyen rosszindulatú dolog kiváltó oka egy súlyos lelki megrázkódtatást okozó pszicho-biológiai konfliktus lehetne, abszolút észbontónak tartották. Ezért 75 alkalommal pszichiátriai kényszerkezelésnek próbáltak alávetni.

Az ok mindig így hangzott: ez teljesen őrült, ha azt hiszi, hogy egy drámai, súlyos lelki megrázkódtatást okozó konfliktustól rákot lehet kapni.

Annak ellenére, hogy egy bizonyos vallási közösség minden orvosa 30 éve világszerte – a megfelelő pácienseknél – titokban, tisztán Germán szerint praktizálhat, mégis minden orvos úgy tesz, mintha egyáltalán nem értené, hogy a rák és minden ún. betegség nem más, mint “Értelmes Biológiai Különprogram”-ok sora, melyek segítenek nekünk a túlélésben.

És a mi GNM-pácienseink valóban 98%-os arányban életben maradnak.

Csak a pánik miatt halunk meg, melyet a megsemmisítő, ún. prognózis, valamint a kemo (patkányméreg) és a morfium váltanak ki bennünk. Az emberiség történelmének legnagyobb, Istentől kapott ajándékát visszaélésre, az emberiség történetének legnagyobb bűncselekményére (tömeggyilkosságra) használták fel, és ebben a professzorok, hatóságok, bírók és főszerkesztők cinkosok.

Copyright© Dr. med. Mag. theol.  Ryke Geerd Hamer

 

Kelemenné Dévényi Julianna hozzáfűzése dr. Hamer jelenlegi helyzetéről:

Hamer doktornak a mai napig új felfedezései vannak, újabb és újabb összefüggéseket talál, töretlenül dolgozik és a szűk „mozgásterén” belül segít mindenkinek, aki hozzá fordul. Hogy miért kell mindezt Norvégiában szinte száműzetésben végeznie, az a világot irányító háttérhatalom elévülhetetlen bűne.

Efölött majd a történelem mond ítéletet. Ő pontosan tudja, hogy már több mint 30 éve, amióta a felfedezését szándékosan elferdítik, bojkottálják, Őt magát pedig ellehetetlenítik, alaptalanul rágalmazzák, azóta hány millió (milliárd) ember halt meg keserves kínok és törvényesített kínzások (kemo, csonkítások stb.) között.

Amikor Hamer doktortól keményebb hangú véleményt, vádat hallunk vagy olvasunk, akkor tudnunk kell, hogy kizárólag azoknak a betegeknek az érdekében szólal föl – fajra, nemre és vallási hovatartozásra való tekintet nélkül –, akik már elszenvedték vagy ezután fogják elszenvedni a fölösleges „kínzásokat”.

Neki az Őt ellehetetlenítő hatalommal szemben semmilyen más eszköze nincs.

2017. április 3.

*********************

Kimondhatatlanul mély fájdalommal adjuk hírül, hogy az emberiség történetének legnagyobb felfedezője, szeretett barátunk, Dr. med. Mag. theol Ryke Geerd Hamer 2017. július 2-án eltávozott közülünk.

A gyászjelentés ide kattintva megtekinthető.

http://germanischeheilkunde-drhamer.com/abschied/ linkre kattintva részvétnyilvánítást küldhetsz Hamer doktor halálára.

2017. július 5.

Dr. Hamer történetéről részletesebben:
Dr. med. Ryke Geerd Hamer videóriportjának szövege
A GERMÁN GYÓGYTUDOMÁNY ismereteinek elnyomása és hogy miért nem minden embernek joga, hogy meggyógyuljon a rákból   Beszélgetés Dr. Hamerrel 2013. szeptember 03-án, Sandefjordban     -Julianna, nagy szeretettel üdvözöllek Téged és örülök, hogy eljöttél Magyarországról egy újabb beszélgetésre, amit
Tovább olvasom
Visszapillantás
2004.09.09. Tegnap a Spanyolországban száműzetésben élő Dr. Hamert egy különös és szégyenteljes ítélet alapján letartóztatták. Madridba hurcolták és minden bizonnyal onnan Franciaországba szállítják. Dr. Hamer az ún. Új Medicina felfedezője, amit szerzői jogok miatt Germán Új Medicinának nevezett át. Dr.
Tovább olvasom
Dr. Hamer malagai letartóztatása 2004-ben
Dr. Hamert 1997-ben azért börtönözték be, mert háromszor ellenszolgáltatás nélkül adott információt felfedezéséről. Hans-Ulrich Niemitz, a lipcsei közgazdász, történész, nagy gondolkodó és az egyik leghíresebb német professzor egyik szakvéleményében a következőket írja: „A mai tudomány állása és legjobb tudásunk szerint
Tovább olvasom
Dr. Stangl Willibald levele 2004.
Dr. Stangl Willibald a madridi Német Nagykövetséghez intézett leveléből: Az osztrák napilapokból értesültem arról, hogy Dr. Hamert jogerős ítélet nélkül Spanyolországban elfogták és bebörtönözték. Ismerem Dr. Hamer orvostudományos felfedezéseit és már több, mint 12 éve foglalkozom vele. Sorra kiderült, hogy
Tovább olvasom
Dr. Willibald Stangl tisztiorvos levele 1993.
Dr. Willibald Stangl tisztiorvos 3430 Tulln Tulln, 1993.02.08.  Tisztelt Dékán Úr,   számos felmerült okból kifolyólag írom meg Önnek az alábbi tényállást, ebben kérem segítségét. A betegek vizsgálata során mi tisztiorvosok is gyakran konfrontálódunk olyan újfajta kezelési módszerekkel, melyeket sem
Tovább olvasom
Az Olivia történet – Jo Conrad beszámolója
A rák okozója – Jo Conrad Egész Ausztria és orvosok széles nyilvánossága követte figyelemmel az osztrák rákbeteg Olívia történetét. A tömegmédiák érzelemmel töltött híradásai mindig megakadályozták Dr. med. Ryke Geerd Hamer nyilvános szereplését, csak sarlatánnak és csodadoktornak nevezték, és esélye
Tovább olvasom
Olivia Pilhar elhíresült története
Orizzonti olasz lap, 1996. március 01-i újságcikkéből: Olivia Pilhar szenvedései   Az Interpol által üldözve és letartóztatva, mert kiálltak a kezelés választásának szabadsága mellett Egy család, egy orvos és egy rákbeteg kislány elnyomása az egészségügyi lobbierőszak által Oliviának fájt a
Tovább olvasom
Anekdota Hamer doktortól
A német államügyészség minden eszközt megragadott arra, hogy Hamer doktort börtönbe juttassa. Dr. Ryke Geerd Hamer az „Egy mindenki ellen” c. könyvében örökítette meg az 1991. 08.25-én lezajlott tárgyalást: „A kiadónál végzett egyik házkutatás alkalmával lefoglalt betegkartonok között nagy erőkkel
Tovább olvasom
Tervezett merénylet Dr. Hamer ellen
A tervezett merénylet 1989-ben felhívott egy „kolléga” Dániából. Esdeklően kért, hogy segítsek neki, mert az édesanyja súlyosan megbetegedett. Azt mondta, természetesen minden úti költségemet megtéríti, ha elmegyek hozzá. Így tehát elutaztam hozzá. Amikor megérkeztem, az ügy egyszeriben már nem is
Tovább olvasom