Újabb lejáratási kampány Dr. Hamer ellen a sajtóban

Az Új Germán Medicinát antiszemitának beállító ún. szakemberek néhány gondolatot megérdemelnek. Ez olyasmit jelent, hogyha egy néger vagy egy cigány ember kerékpározás közben elesik, akkor a kerékpár rasszista? Vagy ha egy madár a nagyfeszültségű villanydrótnak repül, akkor a villanydrótot a Zöldek kiközösítik? Ha ezt tréfának szánták, akkor rossz helyen publikálták. Ha pedig komolyan gondolták, hogy az Új Germán Medicina antiszemita, akkor vajon milyen szemita érdekeket sérthet, hogy ilyen kétségbeesve és ostobán próbálják félremagyarázni? Le a kerékpárokkal! Le a villanydrótokkal! Le az Új Germán Medicinával!

Érdekes, hogy a nyugati (sajnos ezek szerint már a magyar is) sajtó teli torokból antiszemitázza, támadja Hamer doktort. Ezek az orgánumok sosem tesznek említést az Új Germán Medicina alapját képező, Hamer doktor által felfedezett 5 természettörvényről, amit megismerve minden gondolkodó ember azonnal látja annak logikáját, ésszerűségét. Egyre világosabban látszik, hogy az egyoldalúan tájékoztató médiumok, hírportálok csak szócsövei, kiszolgálói a Germán Gyógytudományt eltussolni akaró érdekszövetségeknek.

Inspiráljon ez mindenkit arra, hogy meg akarja ismerni Hamer doktor felfedezésén alapuló Germán Gyógytudományt. Hiszen ha a sok száz gyógymód és terápia közül ezzel ilyen kiemelten ilyen sokat foglalkoznak, akkor biztosan van benne valami, amit mindenkinek tudnia kell.

Eddig csak a nyugati, főleg a német sajtó és média folytatott lejáratási kampányt Dr. Hamer ellen. Most már a magyar hírportálok is asszisztálnak ehhez, mert tegnap, 2015.02.11-én megjelent a Népszabadság nol.hu internetes oldalán egy cikk, miszerint az „Új Germán Medicina” miatt halhatott meg egy 4 éves cukorbeteg”:

„Nem kapott inzulint egy négyéves, cukorbeteg kislány Németországban, mivel szülei alternatív gyógymóddal akarták kezelni. A kislány 2009-ben meghalt, a szülők a mai napig állítják: ők mindent jól csináltak.

Halálhoz vezető testi sértés miatt kellett a bíróság elé állnia kedden Hannoverben egy apának és egy anyának, akik a gyanú szerint, bár tudtak lányuk cukorbetegségéről, megtagadták tőle az inzulint, és nyerskoszt-diétával akarták kikúrálni – írja a Bild.

Antje Renate B. és Baldur B. azonban tagadják, hogy tisztában lettek volna azzal, mennyire súlyos a 4 éves Sieghild betegsége. Az anya a bíróságon azzal védekezett, hogy azt hitte, a kislánynak csak gyomorfertőzése van. Az apa állítása szerint nem is kaptak felvilágosítást arról, hogy gyermekük cukorbeteg, mivel rossz orvosi diagnózist kaptak: – Azt hittük, mindent jól csinálunk – mondta a 32 éves férfi.

Az ügyészség szerint viszont a pár tisztában volt a helyzet súlyosságával, és tudatosan vonták meg a négyéves gyerektől az inzulint. A diabéteszre alternatív kezelést egy korábbi orvos, Ryke Geerd Hamer úgynevezett „Új Germán Medicinájából” merítettek. Az antiszemita nézeteket valló Hamertől 1986-ban vették el az orvosi engedélyét, több országban is üldözik áltudományos módszereinek terjesztése és rákos betegek engedély nélküli kezelése miatt. Nevéhez több haláleset is fűződik, többek közt saját nejét is kezelte, aki végül belehalt a mellrákba.

Sieghild 2009 decemberében halt meg, szülei ellen akkor megszüntették az eljárást. Az ügyet azért kezdték most újratárgyalni, mert újabb tanú jelentkezett az ügyészségen.”

Ami a magyar híradásból kimaradt, néhány ellentmondás, ill. szándékos félrevezetés:

 

Bild Zeitung

…Baldur (32) és Antje B. (28) kislánya 2009 karácsony napján halt meg, az akkori nyomozást lezárták. Négy évvel később jelentkezett a főtanú – a vádlott bátyja… Az édesanya és férje, akiknek még öt gyermekük van, állítólag az „Új Germán Medicina” rajongói, ami szemben áll az akadémikus orvoslással. Így amikor Sighildet inzulinra állították, az apa folyamatosan egy doktornőtől kért tanácsot a bizonyos alternatív nyerskoszt-diétáról… Sighild halála után Antje még mindig ragaszkodott Hamer doktor elképzeléseihez – nyilatkozta tegnap a vádlott bátyja. Godwin B. (42) egy már szektához hasonlító hóbortnak minősítette ezt a viselkedést. A szülők azt vallották, ők csak az influenzára gyanakodtak, amikor Sighild állapota egyre súlyosabbá vált…

 

Grafschafter Nachrichten

…Ilyen nem volt, ez hülyeség”, válaszolta az édesanya az inzulin megvonásának vádjára. A kislány halála előtti két napban arra gondolt, hogy csak egy gyomor- és bélgyulladása van. Az apa azt mondta, hogy nem kaptak kielégítő felvilágosítást kislányuk életveszélyes betegségéről… A vád szerint a szülők 2009-ben tudatosan és szándékosan csökkentették az inzulinadagot, mert hittek az Új Germán Medicina gyógyítási elképzeléseiben… A vádlott vallomása alapján Hamer doktor szerint a gyermeknek szüksége van az inzulinadagolásra. Az inzulint 2007-ben a szülők Uelzenben iratták fel… A két vádlott egy neonáci milliőben nőtt fel. A szülők utólag már szemrehányást tesznek maguknak, de a nyugati orvoslást sem utasították el…

 

Ndr TV

… A szülőket 8 hónap felfüggesztett börtönre ítélte a bíróság gondatlan haláleset elkövetése miatt… A szülők a bíróság előtt azt nyilatkozták, hogy azt hitték, a kislánynak gyomor- és bélgyulladása van… A feljelentés szerint a szülők a diabetes kezelésénél tudatosan és szándékosan a korábbi orvos, Ryke Geerd Hamer módszereit alkalmazták, ezért egyre csökkentették az inzulinadagot. Hamer fejlesztette ki az ún. „Új Germán Medicinát”, amit a szakértők veszélyesnek és méghozzá antiszemitának állítanak be. Emiatt az orvost 1986-ban eltiltották az orvosi praxis gyakorlásától… A szülők egy nagyon radikális jobboldali közösségben nőttek fel… Az anya egy, a 2009-ben elhunyt Jürgen Rieger, ügyvéd által vezetett szövetség „germán faji közösségében” nőtt fel. A gyermek apja a „Viking-fiatalok” tagja volt, amit 1994-ben betiltottak. Mint ahogy az elhunyt kislányuknak, a másik négy gyermeküknek is ónémet nevet adtak. Mindkét vádlott tagadja azonban, hogy neonácik lennének… A 42 éves apa bátyja csak 2013-ban ment a rendőrségre, ő volt az, aki az ügyet újra elindította. Kérdéses azonban, hogy szavahihető-e a tanú. Egy közös vállalkozás meghiúsulása óta a két testvér haragban áll egymással…

 

Süddeutsche.de

… A bíróság a végén úgy döntött, hogy nincs bizonyíték arra, hogy Antje és Baldur B. valóban le akarta szoktatni a gyermeket az inzulinról. Kevesebbet, de elegendő inzulint adtak a gyermeknek. „Hogy szerető szülők és hogy aggódtak a gyermekük miatt, azt senki sem vitatja”, – magyarázta a bíró…

Aki ismeri a Germán Gyógytudományt, Hamer doktor nézeteit és alaposabban megvizsgálja az esetet, azonnal felfedezheti ebben a cikkben az elferdített információkat, feltűnhet a megtévesztési szándék, felmerülhet néhány kérdés.

 

  1. Dr. Hamer senkinek sem ajánl nyerskoszt-diétát.
  1. Kérdéses, hogy szavahihető-e a tanú, aki azt állítja, hogy a szülők az Új Germán Medicinával kezelték a kislányt.
  1. Miért van jelentősége annak, hogy a szülők egy nagyon radikális jobboldali közösségben nőttek fel?
  1. Az apa egy németországi doktornőtől kért tanácsot, nem pedig Hamer doktortól.
  1. A ww.nol.hu állítása téves, miszerint „Hamer doktor saját nejét is kezelte, aki végül belehalt a mellrákba”.

Az igazságot Dr. Hamer: Vermächtnis einer Neuen Medizin (Az Új Medicina hagyatéka) c. könyve I. kötetének 13. oldalán olvashatjuk, hogy: „Mindennél jobban szeretett feleségem, Dr. Sigrid Hamer, orvos, csaknem 30 éven keresztül hűséges társam volt. Öt rákos megbetegedést sikerült átvészelnie, melyeket mind az imádott fiának elvesztéséből adódó bánat eredményezte. 1985.04.12-én, karjaim közt halt meg akut szívinfarktusban.”

  1. A gyilkossághoz, a halálos testi sértéshez semmi köze nincs annak az ostoba megfogalmazásnak, hogy „antiszemita medicina”. Lehet egy gyógyászat kínai, afrikai, amerikai vagy germán, de a kérdés, hogy melyik antiszemita, rasszista vagy náci és melyik nem, annak felvetése abszurd.

Melyik orvost, homeopata gyógyítót, természetgyógyászt lehet bíróság elé citálni azért, mert az ő tanaik szerint próbált valaki meggyógyulni, de nem sikerült neki? Főleg érthetetlen úgy, hogy Hamer doktor az esetben szereplő kislányt és szüleit nem is ismerte! Ezt tőle tudtuk meg.

  1. Szándékos megtévesztés a nol.hu részéről, hogy a cikk olvasóit a Hamer doktort és az Új Germán Medicina lejáratóinak weboldalaira viszi, pedig Dr. Ryke Geerd Hamer magyar honlapja a www.germangyogytudomany.hu, ahol hiteles információkat kaphatnak.

Karácsony napján a kislány az édesanyja karjai közt hal meg, ez önmagában is tragédia. Együttérzésünket kell kifejeznünk, nem pedig névtelenül a háttérből ítélkezni, kioktatni, büntetni, hiszen egyikünk sem tudhatja biztosan, hogy mi történt volna, ha…

 

Forrás:

www.nol.hu

www.bild.de

www.ndr.de

www.gn-online.de

www.sueddeutsche.de