Rólunk

Kelemenné Dévényi Julianna

Dr. Ryke Geerd Hamer kizárólagos magyarországi képviselője és közvetlen munkatársa,
a Germán Gyógytudomány szakmai vezetője és szakmai koordinátora

Látogatásunk 2010-ben

2006-ban találkoztam először Hamer doktor felfedezésével, amit akkor még Germán Új Medicinának vagy rövidítve GNM-nek nevezett. 2010 óta ismerem Hamer doktort személyesen, abban az időben nevezte át a felfedezését Germán Gyógytudományra.

A Germán Gyógytudomány Tudományos Táblázatának magyarra fordításának (2010-11) idején vált a kapcsolatom Hamer doktorral szoros munkakapcsolattá, majd egy életre szóló barátsággá.

Azóta férjemmel minden évben többször ellátogattunk hozzá Norvégiába. Lehetőségeinkhez mérten segítettük Őt munkájában és az élet más területein is. Több alkalommal szerveztünk itthonról építőipari csapatot és bővítettük norvégiai otthonát dolgozótérrel, nappalival és a kutatásaihoz elengedhetetlen több, mint 50 ezer beteg kórtörténetének archiválására szolgáló tárolóhelyiséggel. Cserébe kaptuk a legnagyobb ajándékot, az egészségünket.

„Kedves Julianna, a „Germán Gyógytudomány anyjaként” hát bizony e könyv létrejöttében is nagy részed van. Sok jókívánsággal, a Te Geerded.”

Ottlétünk idején mindig részesei lehettünk annak a barátságos családias szeretetteljes életnek, amit Hamer doktor közelsége és kisugárzása generál. A Vele sok-sok munkában együtt töltött nap és a sokszor éjszakába nyúló vacsora utáni beszélgetések megerősítették bennünk Hamer doktor iránti tiszteletünket, szeretetünket, és így váltunk a Germán Gyógytudomány egy életre elkötelezett híveivé.

2012-ben jelent meg az Archaische Melodien (Archaikus melódiák) c. könyv, melyben Dr. Hamer párhuzamot vonva a Germán Gyógytudomány megértésével mutatja be a zenét, amit a néhány évvel később megjelenő Mein Studentenmädchen (Én diákleánykám) című könyvében még bővebben, sok esettanulmánnyal fejt ki.

Az Archaische Melodien c. könyv létrejöttéhez azzal járultam hozzá, hogy a Mein Studentenmädchen CD zenei felvételeit – ami Magyarországon készült – megszerveztem és a német szövegét a helyes kiejtés szempontjából lektoráltam. Itt kell köszönetet mondanom az együttműködésért Lógó Tibor karnagy úrnak és a Kapisztrán kórusnak.

Számtalanszor bizonyosodott be számunkra, hogy ez a fantasztikus felfedezés helytálló. Ezért is vállaltam, hogy a Germán Gyógytudomány magyar nyelvű honlapját szerkesztem, működtetem és a tiszta forrásból származó ismeretanyagot magyar nyelven is hozzáférhetővé teszem.

 


Első látogatásunk 2010-ben

2010.11.15. „Kedves Julianna, ezzel a könyvecskével kezdődött. Minden jót neked, a családodnak és a barátaidnak. Geerd.”

Nagy tisztesség volt számomra, hogy dedikált könyvet kaptam ajándékba. A Tudományos Táblázat közkinccsé tételének, a Germán Gyógytudomány terjesztésének alapjait is ezekben a napokban tettük le.

2012.03.24. „Kedves Julianna, mindannyian köszönjük neked, a magyarországi Germán Gyógytudomány anyjának a Tudományos Táblázat csodálatos magyar fordítását. Sandefjord, Geerded és Bona”

A Tudományos Táblázat minden pontját gondosan szóban vagy írásban egyeztettem Dr. Hamerrel.

A munka Hamer doktorral mindig izgalmas és érdekfeszítő volt.

 

Kevés megtisztelőbb dolog történt velünk, mint Hamer doktorral közösen cserepezni az Ő házát.

Hamer doktornak Norvégiában ritkán akadt partnere a sakkban, ezért kihasznált minden percet és ezek a sakkpartik Gyurival gyakran 4-5 óráig is eltartottak.


Sikeres Nők magazin – Az “öngyógyítás” hírvivője
Mészáros István, újságíró cikkében bemutatta a Hamer doktorhoz fűződő, közel tíz éves kapcsolatunkat és az általa megalkotott új világképet a SIKERES NŐK magazin 2019. júliusi-augusztusi és szeptemberi számában. A rövid összefoglalás remek lehetőséget nyújt arra, hogy ismerősök figyelmét felhívják a Germán Gyógytudományra.
Tovább olvasom
Hogyan tudunk segíteni?
A Germán Gyógytudományt még senkinek nem sikerült megcáfolnia. Egyszerű és logikus lett volna (lenne), ha Dr Hamer rendelkezésére bocsájtottak volna egy klinikát, ahol bebizonyíthatta volna az igazát. Ezt számtalanszor kérte szinte minden fórumon, de csak elutasításra talált, mert tudták, hogy
Tovább olvasom
Életmód Magazin – Nincs helye a félelemnek
Interjú a Germán Gyógytudományról Kelemenné Dévényi Juliannával. Juli elmeséli hogyan találkozott a Germán Gyógytudománnyal és beszél arról is, hogyan szembesült saját mellrákdiagnózisával. A cikkből megtudhatjuk, hogyan válik elfogadhatóvá a Germán Gyógytudomány a betegek és esetleg az orvosok szemében és milyen
Tovább olvasom


Lépj velünk kapcsolatba!

Írj nekünk, amennyiben kérdésed van, vagy szeretnéd véleményedet megosztani.
Szívesen veszünk minden esettörténet leírást is. Hozzájárulásoddal véleményezés után szívesen megosztjuk a honlapon, hogy minél többen tanulhassunk ezekből.
Köszönjük!

    Az Adatkezelési tájékoztató és Általános szerződési feltételek elfogadása kötelező.

    Elolvastam, megértettem, elfogadom