Hogyan tudunk segíteni?

A Germán Gyógytudományt még senkinek nem sikerült megcáfolnia. Egyszerű és logikus lett volna (lenne), ha Dr Hamer rendelkezésére bocsájtottak volna egy klinikát, ahol bebizonyíthatta volna az igazát. Ezt számtalanszor kérte szinte minden fórumon, de csak elutasításra talált, mert tudták, hogy mindenben igaza van és a klinikája a gyógyítás Mekkájává vált volna, ami a jelenlegi jól jövedelmező egészségügyi rendszert alapjaiban rengette volna meg.

Ezért Germán Gyógytudományban megkövetelt gyógyítási rendszer és mód feltételeinek hiányában jelenleg az ismereteket tudjuk továbbadni a tanfolyamainkon (prevenció céljából) és az elérhető hiteles írott és elektronikus szakirodalmat közzétesszük a Germán Gyógytudomány iránt érdeklődők számára.

Miután megismeri a szervezet öngyógyító képességét, boldogan fogadja és megérti majd a testében zajló folyamatokat. Dr. Ryke Geerd Hamer megtanít bennünket az oknyomozó gyógyászatra, melyben a gyógyulás kulcsa a MEGÉRTÉS!

A Germán Gyógytudomány elméleti szaktanácsadók és oktatók képzési és vizsgaanyagát kizárólag Dr. Hamer könyvei képezik.

Török Gabriella, dr. Gáll Imre és dr. Kovács Gyula a rendelkezésre álló, időről időre frissülő anyagok alapján előadásokat, szemináriumokat, tematikus napokat, tartanak, illetve segítenek a konfliktusfeltárásban. Ezzel napi szinten komoly részt vállalnak a Germán Gyógytudomány magyarországi terjesztésében.

Ha Ön is szeretné megismerni az évszázad felfedezését az orvostudományban, ami NEM CSAK orvosoknak szól, várjuk szeretettel a saját és környezete egészségének megőrzése érdekében, mert a Germán Gyógytudomány a testünk működésének megértését adja, ami a legkülönlegesebb, legértékesebb egészségmegelőző program felnőtteknek és gyerekeknek!

Köszönöm mindenkinek, aki a Helmut Pilhar által tartott vagy az általunk szervezett tanfolyamok elvégzése után alkalmazza és továbbadja az ismereteket és mindezt teszi úgy, hogy nem ötvözi más elméletekkel, valamint a hitelesség megőrzése érdekében az általa felhasznált anyagoknak feltünteti az forrását, ráirányítva ezzel a figyelmet Hamer doktor magyar nyelvű honlapjára, a www.germangyogytudomany.hu oldalra. Ez az én munkám elismerésének a visszajelzése is.

Köszönjük, hogy megvásárolja Hamer doktor eredeti anyagait, amivel támogatja Őt további munkájában.

Legyen az Ön hobbija is a Germán Gyógytudomány!

 

Kelemenné Dévényi Julianna

Dr. Ryke Geerd Hamer hivatalos magyarországi képviselője és közvetlen munkatársa,
a Germán Gyógytudomány szakmai vezetője és szakmai koordinátora

 

TANFOLYAMOK MEGTEKINTÉSE ÉS JELENTKEZÉS ITT