Út a boldogság felé…

“A Germán Gyógytudomány az Élet tudománya, a Szabadság tudománya. Hamer doktor a zseniális felfedezéseivel – hála lángelméjének és egyedülálló empatikus képességeinek, gondoskodásának, melyet betegei felé tanúsított – az egyik legnagyobb kincset adta ennek a világnak. Sokan még nem is tudják, hogy milyen szerencsések, hogy egy olyan korban élünk, amikor már lehetőségünk van megismerni a testi-lelki-agyi összefüggéseket, megértenünk szervezetünk működését, és ezzel hosszabban élvezni az Élet ajándékait.

Számomra és a családom számára a lelki újjászületés után, a Germán megadta a testi újjászületést is, és feloldott minden félelmet a betegségek iránt, amit a nyugati orvostudomány és a tudatlan környezet belénk táplált.

Ha beteg vagy, ha félsz a betegségektől, ha aggódsz a szeretteidért, ha nem tudod, hogy kihez fordulj kérdéseiddel, ha a kórházban nem kapsz valódi megoldásokat, csak tünetkezelést, ha hosszan szeretnél élni, akkor gyere el, és tanuld meg szervezeted működését, konfliktusaid felismerését, ismerd meg önmagad, és az IGAZSÁG szabaddá tesz majd.

Ez egy ÚT…én is úton vagyok még…de ezen az úton járni szabadság…boldogság.”

Pacula Melinda