Balkezes férfi, önleértékelés, combnyak (TT 61-62. oldal)

Szeretném megosztani veletek egy esettörténetemet.
Külföldön a feleségem családjánál vezettem a sógorom barátjától kölcsönkért autót.
Baleseteztem vele egy nap este 7 körül. (Lett az autón egy karcolás, a motoros fél pedig eltörte a már amúgy is ragasztott első borítását. Nem nagy történet hál’Istennek.)
Nagyon kellemetlenül érintett, mert baráttól kölcsönkért autó volt, és mert én voltam figyelmetlen. Sógorom nem volt jelen a balesetnél, és este azon kattogtam, vajon mit fog szólni. (Nem ismertem őt eléggé, és nem tudtam, hogy örök bizalomvesztés ?, vagy csak egy legyintés lesz a válasz). Reggel egy legyintés volt a válasz. ?
Ellenben amikor a feleségem magyarázta, hogy mit fogunk csinálni aznap, hová fogunk menni, a végén egyszer csak tett egy hirtelen jött kijelentést, amire nem számítottam: “Te nem fogsz vezetni, ugye tudod!”
Pár perccel ezután kiderült, hogy el kéne hozni az autót a fizetett garázsból, de nincs, aki elmenjen érte. Sógorom csak ennyit kiabált ki a zuhany alól anyósomnak: “Anya, légyszi, kérd már meg a Y-t, hogy hozza el ő, mert nem fogok odaérni érte!”
Elmentem az autóért. Abban pillanatban, hogy leparkolás után beriasztottam és a kulcsot zsebre tettem, erős fájdalom nyilallt a bal combnyakamba.
Vigyorogva sántikáltam be a házba és ezt számolgattam: amennyiben a baleset pillanatában volt a DHS, akkor este 9-ig még sántítani fogok, de ha csak akkor, amikor a feleségem beszólt, még kb. egy óra.
Végül erre nem jöttem rá, mert a fájdalom kb. de. 11 körül elmúlt és estig már csak 2x jött elő néhány percre. Így végül nem jöttem rá, hogy a partner a sógorom vagy a feleségem. (Valószínűleg mindkettő volt.)
Az biztos, hogy a megoldást az a tapasztalat adta, hogy újra képes voltam/szabadott biztonságosan, figyelmesen vezetni az autót.
Jöhetnek a tippek a DHS-re ?
Örülök, hogy ezt megoszthattam! Természetesen az élményem közkincs, és a nevemet kihagyva bárhol terjeszthető ? Szép napot nektek!”
Török Gabriella megjegyzése:
Kedves …!
Zseniális az eset, és az is, amikor vigyorogva tudunk sántikálni, mert tudjuk, hogy a testünk teszi a dolgát, és örülünk a felismeréseinknek. Köszönöm, hogy megosztottad, tovább viszem akkor engedelmeddel ezt az esetet a nagy csoportba, és szerintem kikerül majd a honlapra is.
A combnyaknál jelentkező érzetek jelezhetik a combcsont fejének érintettségét, melynek biológiai konfliktustartalma: “én ezt nem fogom kibírni”.
De ha a csípőízületi vápa érintett, ahova a combcsont feje illeszkedik, akkor már arról van szó, hogy “nem tudom érvényesíteni magam”. Nagyon gyakori, hogy érintett mindkettő.
Nagyon örülök a megfigyelésednek, és annak is, hogy ilyen alaposan, precízen összegyűjtötted az ide tartozó információkat! Csak így tovább!”