Dr. med. Ryke Geerd Hamer videóriportjának szövege

A GERMÁN GYÓGYTUDOMÁNY ismereteinek elnyomása és hogy miért nem minden embernek joga, hogy meggyógyuljon a rákból

 

Beszélgetés Dr. Hamerrel 2013. szeptember 03-án, Sandefjordban

 

 

-Julianna, nagy szeretettel üdvözöllek Téged és örülök, hogy eljöttél Magyarországról egy újabb beszélgetésre, amit most fel tudunk venni. Mai témánk a Germán Gyógytudomány üldöztetése és terrorizálása.

 

– Én is üdvözöllek Téged Geerd, és nagyon örülök, hogy újra összeültünk. Időközben emberek milliói tudják a világon, hogy Dr. Ryke Geerd Hamer az, aki megszabadította őket a ráktól való rettenetes félelemtől. Sok könyvet írtál a Germán Gyógytudományról, melyekben elmagyarázod, hogy a rák a biológia szempontjából egy ésszerű történés, a természet „biológiai különprogram“-ja.

 

– Ez így van, igen.

 

– Mindezt 5 biológiai természettörvényben rögzítetted és több könyvedben olvashatjuk, hogy itt nemcsak egyszerűen 5 biológiai természettörvényről van szó, hanem, hogy ez a társadalmunk egész rendszere, összességében az egész társadalomnak meg kellene változnia.

 

– Igen. Annak megfelelően, ahogy azt az agyunkban a természet eredetileg megtervezte. Igen, az agyunkban kódok vannak beültetve, nem tudunk csak úgy civilizációt csinálni anélkül, hogy ne követnénk ezt a kódot. Ez is a Germán Gyógytudomány felfedezése, az, hogy voltaképpen csak úgy tudunk jól élni, csak úgy élhetünk boldog és a természetnek megfelelő életet, ha követjük ezeket a kódokat. 

 

– Igen, és ennek összessége a Germán Gyógytudomány.

 

– Ez így helyes, igen.

 

– Itt most az emberiség történetének, a biológiában és az orvostudományban tett legnagyobb felfedezéséről van szó.

 

– Így mondhatjuk, igen.

 

– Fantasztikus ez a rendszer, mert kielégíti a tudományosságnak azon feltételeit, ami mindezidáig a természettudományokra kötelező érvényű. Ezek pedig az előrejelezhetőség, az összehasonlíthatóság és a reprodukálhatóság.

 

– Pontosan.

 

– A felfedezésedre immáron 32 éve egyetlenegy tudományos cáfolat sem született még, pedig időközben annak valódisága már több, mint 50.000 páciens esetén bebizonyosodott. Ésszel fel nem fogható, hogy egy ilyen nagy horderejű felfedezésen hogyhogy nem végezték el azonnal a tudományos felülvizsgálatot, és annak alkalmazását miért nem kínálták fel azonnal az embereknek.

 

– Igen, hát ez a bojkott, ugye? Igen, Schwarzkopf, az egyetem jogtanácsosa már 1981 októberében vagy novemberében elmondta: 

„Dr. Hamer, az Ön téziseit a professzorok zárt ajtók mögött már több, mint százszor megvizsgálták és minden egyes alkalommal ugyanazt állapították meg: hogy az Ön tézisei helytállóak.“

És ha csak egyetlenegy esetben állapították volna meg, hogy nem helytállóak, akkor meghívták volna Önt egy verifikációs konferenciára. Ezt nem tették, amivel deklarálták, hogy igenis Hamer doktornak igaza van, Dr. Hamer feltalálta Kolumbusz tojását, ami után mindannyian kutattunk. Mindenki a rák okait kereste. Orvosok milliói kutattak utána, és most ez a Hamer megtalálta, de az egyetem falain kívül.

 

– Ha jól tudom, ez az egyetem bírósági felszólítást kapott, hogy végezze el a tudományos felülvizsgálatot.

 

– Igen, így van. De úgy gondolom, hisz tudod, hogy ezek a bíróságok magántulajdonban vannak, és időközben már az egyetemek is magánkézbe kerültek, és ők egyszerűen nem csinálják meg a verifikációt, ez ellen semmit sem lehet tenni. Már rég tudták, hogy megfelel a valóságnak. Már semmit sem kellett felülvizsgálniuk. Hiszen az ahhoz a bizonyos vallási közösséghez tartozó professzorok tudták, hogy pontosan fedi a valóságot. Persze hogy nem végzik el még egyszer ugyanazt a felülvizsgálatot csak azért, hogy elmondhassák az embereknek, hogy Hamernek igaza van. Tübingenben számos konferenciát szerveztem, de az utolsó pillanatban mindig lefújták, mert tisztában voltak vele, hogy a Germán Gyógytudomány helyes. Ezért nem akartak újabb felülvizsgálatot. 

 

– És ebben még a sajtó is közreműködött.

 

– Igen. És most elérkeztünk egy olyan témához… A sajtó egy bizonyos vallási közösség tulajdona, minden az ő tulajdonuk. Az egyetemek, a bankok, egyszerűen minden. Nos, elképzelhetetlennek tartják, hogy az emberiség legnagyobb felfedezése ne legyen az övék. Azt egyáltalán nem tudják elviselni. Én eleinte erről nem is tudtam semmit egészen addig, amíg Denoun főrabbi el nem árulta nekem, hogy… (folyt: betétszövegek és levelek a videóban)

 

– A sajtó és a média 32 éve tudósít az antiszemitizmusodról.

 

– Szünet nélkül, igen.

 

– De hiszen Te nem vagy a zsidó betegek ellen!

 

– Dehogy, isten ments‘! Nálam nem létezik kétfajta beteg. Azt szeretném, hogy az ÖSSZES betegem meggyógyuljon a Germán Gyógytudomány és a Mein Studentenmädchen (Én diákleánykám c. dal) segítségével. Nemcsak a nem zsidó betegek. Hisz ők ezt úgyis alkalmazzák, már 32 éve praktizálják és az ő túlélési esélyük 99%, ahogy azt az izraeli nagykövetség nyilvánsságra hozta.
De én azt szeretném, hogy a Germán Gyógytudományt a nemzsidó barátaim is alkalmazhassák, és hogy ők is 99%-ban túlélhessenek. Ezt szeretném. Miért ne? Gyűlölöm azokat, akik ezt megakadályozzák, azokat, akiknek lelkén szárad ahhoz a bizonyos vallási közösséghez tartozó onkológusaik segítségével 30 millió halott.
Ők az én szememben gyilkosok. Tömeggyilkosok. De ennek semmi köze nincs az izraeli betegekkel szemben támasztott antiszemitizmushoz, hanem ez egy… Gyűlölök mindenfajta tömeggyilkost. 

 

– Tehát konkrétan azokat, akiknek hatalmuk van a sajtó felett és akik a bojkottot rendelték el ellened – a Germán Gyógytudomány ellen.

 

– Igen.

 

– Mi történik, ha egy betegnél felállítják a rákdiagnózist? A propaganda csak a rosszindulatú sejtburjánzástól és a metasztázisoktól harsog, és azt sugallják, hogy azonnal alá kell vetnünk magunkat az akadémiai kezeléseknek. Ilyenkor azonnal úrrá lesz rajtunk a pánik, és ha túléljük a kemó-, morfium- és sugárkezeléseket, még évekig áttéteket keresnek csak azért, hogy továbbra is szinten tartsák bennünk a félelmet. Egyértelmű, hogy semmilyen esélyünk nincs arra, hogy hivatalosan az eredeti Germán Gyógytudományt választhassuk. De mint ahogyan a politikában is, ezt nagyon okosan kitervelték. A betegek megkapják az elferdített Germán Gyógytudományt és ezzel el van intézve. Dr. Hamer marad továbbra is a gonosz.

 

– Igen, így van ez.

 

– Milyen jó is az, ha ismerjük a Germán Gyógytudományt , mert ha van valamilyen tünetünk és az orvos közli, hogy az egy halálos betegség, azon mi csak nevetni tudunk.

 

– Igen, ha valóban teljesen megértetted a Germán Gyógytudományt és ha lehetőleg még a Mein Studentenmädchen dalt is hallgatod. Akkor tudsz rajta nevetni. Ha azonban a vizitnél megjelenik tíz fehérköpenyes és mind azt harsogja, hogy: „Bizony ez nagyon rosszindulatú és ha Ön nem fogadja el a kemoterápiát, 3 héten belül meg fog halni.“ – akkor a páciens elkezd reszketni. És ez halálos. Ezt nehéz elképzelni, szinte teljesen elképzelhetetlen számunkra, de így van ez, Julianna. Ha a média tömkelegével megfélemlíti az embereket és elveszi tőlük a Germán Gyógytudomány megismerésének lehetőségét, azzal gyakorlatilag megölik őket.
Hát ez a tömeggyilkosság. Hogy az orvosok ismerik-e vagy sem… Hát az onkológusok mindannyian ismerik, szerintem ők mind ahhoz a bizonyos vallási közösséghez tartoznak. Ők írták azokat a protokollokat, melyben meghatározzák, ki mikor köteles biopsziát venni stb. és ez az út mindig egyenesen a halálba vezet. Ez iszonyú. Pusztán kegyetlenség. Ezeknek az akadémikusoknak mindig egy a céljuk: a pánikkeltés. Így tudnak pénzt keresni. 
A pánikkeltés után a beteg kénytelen bemenni a klinikára, ott következik egy újabb komplikáció, folyamatosan pánikban tartják a beteget, és ezzel a végtelenségig fokozzák a pénzkereseti lehetőséget.

 

– Ha már pánikban vagyunk, képtelenek vagyunk a megértésre.

 

-Így van, a pánikban már semmit sem tudunk megérteni. 

 

– Pedig milyen szép is lehetne a Germán Gyógytudománnyal, mert ott 99%-os a túlélési arány, nekünk is 99%-os lehetne és azt mondhatnánk a betegeinknek: „Egyáltalán nem kell már félned, mert hisz megérted a Germán Gyógytudományt, megértheted a konfliktusodat, megértheted, hogy hogyan is zajlik, még hallgathatod hozzá a Mein Studentenmädchent és akkor teljesen megnyugodhatsz és 99%, hogy te is meggyógyulsz.“  És akkor a betegnek nem kell bemennie abba a borzalmas gépezetbe, hanem otthon maradhat.

 

– Hogyan kezelted a Germán szerint a klinikádon annak idején a betegeidet? 

 

– Ja, hát őket valójában nem kell kezelni, csak arra kell figyelni, hogy ne kerüljenek pánikba, és hogy megértsék a dolgot. Akkor maguktól meg tudnak meggyógyulni.  Úgy, ahogy az állatok is maguktól meggyógyulnak.

 

– Nagy nehézséget jelent még az, hogy egy roncstársadalomban élünk, ezt már említettük, és hogy már nincsenek családjaink, mindenki kénytelen elmenni vagy a munkába, vagy az öregek otthonába, a gyerekeknek pedig az iskolába, így nincs lehetőség arra, hogy otthon a beteget valóban szakszerűen ápoljuk. Viszont erre a lehetőségre nagyon nagy szükség lenne, kívánatos kellene minimum egy kis szanatórium vagy egy klinika, ahová a betegek egy kisebb komplikáció miatt be tudnának kerülni. Ha fellép egy kisebb vérzés vagy egyéb tünet, akkor a beteg máris bent van a kórházban, ott újra pánikba esik, és meghal. És az ilyenfajta kisebb, csak néhány fogást igénylő komplikációhoz szükségünk van egy klinikára, hogy a beteg minden tekintetben jól érezhesse magát. Akkor biztos lenne abban, hogy ott nem történhet semmi baja, és ettől meg is nyugodna. 

 

– A műtétek fele vagy nem is tudom hányada, de mindenesetre nagy részük felesleges.

 

-Annál sokkal több. Ha nem kellene már több rákos műtétet végrehajtani, akkor a műtétek 2/3-a feleslegessé válna. A gyógyszerek 2/3 része is felesleges, vagy még annál is több, a 3/ 4 része. Ez persze ránk zúdítja az teljes gyógyszeripar haragját.

„Úristen, ez a Hamer tönkreteszi az egész üzletünket, nem tudunk több gyógyszert eladni. Ez lehetetlen!“

 

– Azért valamit nem értek, Geerd. Itt élsz Norvégiában számkivetve, nem dolgozhatsz orvosként, 27 éve nem kapod vissza az orvosi működési engedélyedet, és…

 

– Azért, mert nem tagadom meg a Germán Gyógytudományt…

 

– Igen.

 

– Igen, mindezt azért, mert nem térek vissza az akadémiai orvosláshoz. Nemrég Norvégiában újra megkérdezték: – „Dr. Hamer, megtagadja a téziseit?“              Azt válaszoltam: – „Nem, de nem is tehetném. Nem tagadhatom meg az igazságot.“ Válasz: – „Akkor nem is praktizálhat.“

 

– Igen. És a sajtó is ellened van.

 

– Természetesen.

 

– A média ellened van. Mindenütt csak azt olvashatjuk, hogy Te egy sarlatán, egy csodadoktor vagy. Ennek ellenére a világ minden táján, több országban is élnek szakavatatlan emberek, akik a Germán Gyógytudományról tanfolyamokat tartanak, de átnevezik és ők nem beszélnek a tettesekről, egy szó sem esik az ártatlan áldozatokról.

 

– Igen, tehát…

 

– És sok pénzt keresnek…

 

– Igen…

 

– Milliomosok lesznek…

 

– Igen. Azoknak az emberek tehát, akikről beszélünk, semmilyen képesítésük sincs. Mint például nálatok, Magyarországon Barnainak. Ezek az emberek a rendszer tagjai. A sajtó még doktorrá is avatja őket. Ha lemásolják a könyveimet, mint az Eybl, akkor a teljes rendszersajtó mögé áll és támogatja a lopott nyomtatást. 

 

– Úgy, mint más országokban is.

 

– Mint ahogy más országokban is.
Barnai például nálatok mindent ellopott tőlem, átírta és átrendezte a Tudományos táblázatot olyanra, mint amilyen régen a nagymama háztartásában az orvosi könyve volt, ugye? Mint amilyen régen a nagymama háztartásában az orvosi könyve volt, ugye? Először a fej, aztán a nyak, majd a mell, a has, a medence stb., sorrendben. A nagymama természetesen örül ennek az ismerős felsorolásnak: „Ezen már jobban kiigazodom“, míg én az embereknek egy biológiai rendszert próbáltam megtanítani csíralemez-származás szerint rendezve, mint ahogy ez a természetben is van. Igen, és ha ilyesmi a gyilkosok és a meggyilkoltak száma nélkül megjelenik, akkor a sajtó azonnal melléjük áll.

 

– Ők valahogy integrálni akarják…

 

– Azt nem lehet. Az képtelenség. Ha a Germán Gyógytudomány igaz, akkor az akadémiai orvostudomány hibás.

 

– Pontosan.

 

– Akkor már mindez csupáncsak egyetlen bűncselekmény. Akkor minden, ami itt zajlik, már csak egy tömeggyilkosság. Ezt nem tudod integrálni. Ezek a tökfilkók, ahogy én hívom őket, hát ők mindent csinálnak…
Nos, lássuk a biológiai természettörvények sztárjait! Igen, ők mind ahhoz a bizonyos vallási közösséghez tartoznak.
Barnai nálatok például korábban egy vasúttársaságnál dolgozott. Az osztrák Eybl egy masszőr… Barro – ő egy fémmunkás, Münnich azt hiszem, számítógépes munkát végez, Köhlerről szintén nem tudom, mivel foglalkozik. Pfister korábban pincér volt, a Metamedizin embereinek sincs orvosi képzettsége, a Total Biology… Alapjában véve ők mind a Germán Gyógytudomány ellenségei. Csak az 5 természettörvényről beszélnek, mindenfélével kiegészítik. A nevemet meg sem említik és más néven terjesztik, a fogalmakat átnevezik, DHS (Dirk Hamer Szindróma) náluk már nem is létezik stb.

És különböző terápiákat folytatnak, buta homeopátiás és Hellinger „családsztriptíz“ terápiát és mindenféle lehetséges badarságot. Vagy igaz a Germán Gyógytudomány…

 

– És kemoterápiát…

 

– A kemoterápiát is, persze. Vagy igaz a Germán Gyógytudomány, – aminek helyességét hivatalos helyeken már 30x igazolták, akkor az akadémiai orvostudomány téves. És akkor minden, amit az akadémiai orvoslás és ezek a tökfilkók csinálnak, az téves, mert ők ötvözni akarják az akadémiai orvostudományt a Germán Gyógytudománnyal.
Akkor mindez már csak egy példátlan bűncselekmény. Erről van szó. De ahogy ők felvágnak ezzel az 5 biológiai természettörvénnyel, hiszen az nem is a Germán Gyógytudomány! Itt van erre egy kis példa: beszéltünk már arról, hogy az iskolákban korai gyermekszexualizálás folyik, hogy ott most pornográfiát oktatnak. 

 

– 8 éves kisgyermekeknek.

 

– Igen. Sorra ájulnak el, és viszik őket a kórházba. Ennek már semmi köze az agyunkba beültetett kódokhoz, ez már csak egy önkényes dolog. Spanyolországban a bakkecskénknek soha nem jutott volna eszébe kerülgetni egy lánykecskét addig, amíg az nem csapta neki a szelet, amíg az nem érett meg a vemhességre. Amíg nem lett volna képes kisgidákat a világra hozni. Soha nem jutott volna eszébe!
És ezek a tökfejek – akik valójában nem is olyan tökfejek –, hanem annak a rendszernek részei, amely teljesen tökre akarja tenni a társadalmunkat. Amely tönkre akarja tenni a gyermekeinket, mindannyiunkat, és ezért vezették be a gyermekek korai szexualizálását. Ez egy természetellenes beavatkozás. 

 

– Ezeket ők mind elhallgatják.

 

– Igen, ők erről hallgatnak. Nem beszélnek sem a gyilkosokról, sem az áldozatokról, arról az időközben 3 milliárd lemészárolt emberről…

 

– Kemoterápiával?

 

– Kemoterápiával és morfiummal, igen. Nem beszélnek a csak Németországban meggyilkolt 30 millió áldozatról. Nem, ez őket egyáltalán nem érdekli. Ezért támogatja őket a sajtó, azonnal ujjonganak, ha jön valaki és plagizálja a könyveim egyikét. Akkor az egész sajtó mögéjük áll. Persze az aztán már át van írva, az már nem a Germán Gyógytudomány, hanem már valami más.

 

– És még ki is akarják „javítani”…

 

– Igen, de azon nincs mit kijavítani. Ezek a tökfilkók ki akarják javítani a mestert, hát én ezen csak nevetni tudok.  

 

– Geerd, mindez azért van, mert te nagyon „gonosz“ vagy…

 

– Igen, lehet.

 

– Nem vagy hajlandó a különleges tudományos felfedezésedet keverni az akadémiai orvostudomány ócska hipotéziseivel és az alternetív gyógymódokkal.

 

– Pontosan. Mindig erről van szó. Egyébként, nagyon vicces, mert itt Sandefjordban a bíróságon odajött hozzám egy ügyvéd és azt mondta, hogy: „Hamer doktor, ezek itt csak arról hajlandók vitázni, hogy Hamer doktor gonosz vagy nem gonosz. Nem pedig arról, hogy a Germán Gyógytudomány helyes vagy nem helyes.“ Azt kérdeztem tőle: „Micsoda, ezek megőrültek?“ „Igen, tehát ha Ön nem tagadja meg a Germán Gyógytudományt, akkor azt fogják állítani, hogy Ön gonosz.“

 

– Igen, Te valóban nagyon gonosz vagy, mert fellépsz ez ellen a roncstársadalom ellen, amiben most élünk és egy új társadalmat szeretnél felépíteni.

 

– Igen, egy új-régi társadalmat. Már az elődeinknek, a germánoknak is ilyen társadalmuk volt, egy kódjainknak megfelelő társadalmuk nagycsaládokkal és rendezett családi élettel, ahol nem voltak urak és rabszolgák… Amíg az ősi Rómában nem tudom pontosan, a lakosság ¾ része rabszolga és csak ¼ része volt szabad ember, addig a germánoknál mindenki szabad ember volt és valóban az agyunk kódjainak megfelelően éltek. Ők valóban boldogok voltak és számukra a szabadság jelentette a legnagyobb értéket. Ezt vissza kell kapnunk. Ezzel a jelenlegi roncstársadalommal tönkre akarnak minket tenni, hogy jobban tudjanak uralkodni felettünk. Az embereknek már csak egy gyermekük van vagy egy sincs. Az állam kezében van az oktatás és mint ahogy már említettük, pornót oktatnak az általános iskolákban 6-8 éves gyermekeknek. Ha pedig valaki megöregszik, bekerül az öregek otthonába és már nincs is közöttünk, ő ott halálosan boldogtalan, de kit érdekel?
Ezt a roncstársadalmat egyszerűen ránk kényszerítik, magától értetődő, hogy ez a természetellenes. Minden természetellenes. És akkor jön a Hamer és azt mondja: „Nem, a Germán Gyógytudomány megtanítja nekünk, hogy a természet által beültetett kódjaink szerint kell élnünk.“ Csak így lehetünk boldogok, és ezért is támadnak engem ennyire. De ezen az úton kell továbbhaladnunk és azt hiszem, hogy a Mein Studentenmädchen, az Én diákleánykám c. dallal, a mostani nagy szenzációval meg fogjuk nyerni a háborút. 

 

– Bízom benne.

 

– Én is biztos vagyok benne.

 

– Hálásan köszönöm Neked, Geerd. Remélem, hogy sok nyitott kérdésre tudtunk most válaszolni és afelől biztos lehetsz, hogy nagyon sokan vannak, akik epekedve várják a következő videóidat. Azt tanácsolom a kedves nézőknek, hogy mindig az eredeti videókat töltsék le Dr. Hamer weboldaláról és hogy mindig az eredeti szövegeket olvassák az ő könyveiből.

 

– Igen, mert hamisíthatják őket. Igen, én is köszönöm Neked, Julianna és még egyszer szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy rövidesen, a következő hetekben fog megjelenni az új könyvem, a Mein Studentenmädchen, véleményem szerint az utóbbi kétszáz év legnagyobb terapeuta-szenzációja. Úgy gondolom, hogy az emberek nagyon szívesen fogják olvasni ezt a könyvet és boldogan fogják hallgatni ezt a dalt. Időközben már 2-300ezren hallgatták szerte a világon, csak jó visszajelzéseket kapunk róla. Ez valóban egy terapeuta-szenzáció.

 

– Mindezen túl ez a videó remélhetőleg nagyon sok ember életét fogja megmenteni.

 

– Igen, minden bizonnyal.

 

—————————————————————————————————————————

 

Köszönetemet szeretném kifejezni mindazoknak, akik közreműködtek a videó elkészítésében. Külön köszönet jár beszélgető partneremnek, Kelemenné Dévényi Juliannának és a videó rendezőjének, Bona García Ortínnek. Teljes szívemből kívánok nektek és mindannyiunknak hosszú és boldog életet egy jogállamban a Germán Gyógytudomány és a Mein Studentenmädchen segítségével. Minden embernek joga van ahhoz, hogy meggyógyuljon a rákból, amely emberi jog orvosi szempontból ráadásul egy reális perspektíva.    

Dr. Ryke Geerd Hamer

 

 

A Germán Gyógytudomány üldözése és terrorizálása

 

Zene: Mein Studentenmädchen, szerzője: Dr. med. Mag. theol. Ryke Geerd Hamer

 

Copyright és R by Dr. med. Mag. theol. Ryke Geerd Hamer részére minden jog fenntartva.

A film lejátszása csak magáncélú felhasználásra engedélyezett. A videó, a zene és a grafikák szerzői jogvédelem alatt állnak, melyek bérbeadása, nyilvános lejátszása, közvetítése és sokszorosítása a szerző kifejezett beleegyezése nélkül nem engedélyezett és büntetőjogi eljárást von maga után.